Årets person: Hitler 1938, Stalin sen och i år Klimat-Greta

Time: Greta Thunberg är årets person

Greta Thunberghttps://www.fplus.se/UTMÄRKELSE Klimataktivisten Greta Thunberg har utsetts till årets person av den amerikanska tidskriften Time. Det är första gången någonsin som en svensk utses till årets person av tidskriften.

Men så befinner hon sig också i gott sällskap!

time

Klimataktivister i chock över Greta Thunbergs skräp

Under FN:s pågående miljömöte COP25 i Madrid deltog bland annat Greta Thunberg. Rebel News upptäckte dock att Thunbergs Tesla-bil var fylld med olika former av plastartiklar och plastskräp. De beslöt sig för att fråga deltagarna på COP25-mötet vad de tyckte, utan att nämna att det var Thunbergs bil – förrän efteråt. Se deras reaktioner på videon nedan!

Det här inlägget postades i KLIMAT-GRETA, Media. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Årets person: Hitler 1938, Stalin sen och i år Klimat-Greta

  1. Ove Svidén skriver:

    MEDIA ÄR NU FÖRSTA STATSMAKTEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *