SEDLAR KONTRA BANKKORT

 

Sedlar blir nu hårdvaluta för maffia, psykopater, prostituerade, allmänhet och studenter i det alltmer korrumperade samhället.

Maffian vill gömma sina skumma affärer. Bankkorten avslöjar ju namnet på användaren. De fungerar inte för den sluga eliten.

Sexköparen vill undvika att visa sitt namn, likaså den
prostituerades; både för varann och skattemyndigheten.

500-kronorssedeln är fortfarande hårdvaluta för studenter och allmänheten som kan använda den i mataffärer, kiosker, SL, SJ eller för Sexköp utan att riskera frågan: varifrån pengarna kom ifrån? (Sossarnas pengatvätt)?

Bordell-mamman Doris Hopp fick under åren alltmer problem att dölja sin framgångsrika rörelse i de resväskor som krävdes för lagringen i ’Centralbanken av sedlar’ bakom Palme/Geijeraffären. Volymen sedlar röjde till slut PEDOFIL-RINGEN PÅ MINISTERNIVÅ.

Det blev sen efterträdaren Göran Persson som lyckades kommunalisera pedofil-rings-idén med det moderna LVU/HVB-systemet av tvångsomhändertaganden av barn under 18 år som fick ordning på Torpet. Detta finns väl beskrivet i boken: LVU, Lönsam Kommunal Människohandel, 2013 (Vulkanmedia)

För en internationell läsekrets heter boken: Profitable Municipal Kidnapping in Sweden. Den beskriver hur det falska sexköpsärendet blev ett fall för ICC, den Internationella Brottmålsdomstolen i Haag under tre år.

Genom att en kopia även sänts till Vita Huset i Washington DC, så fick till slut även President Donald Trump se boken. Redan under sin första aktiva vecka som president kunde han med en sk Executive Order åklaga 1500 pedofiler. Antalet pedofiler, satanister och Wall Street Banksters hade i oktober 2019 ökat till 125 000. Ett drygt hundratal rättegångar har nu hunnit initierats enligt Benjamin Fulford Geo-Political Analysis…

NÄR SKA SVERIGE VAKNA?
VärldsGemenskapen börjar börjar i liten skala: i familjen.
Ansvar för familjen är en bra inskolning för politiker.
Utan ansvar i samhället, ingen hållbar VärldsFred!!!

Det här inlägget postades i Ansvar, Bakom Kulisserna, Barnets Bästa, BENJAMIN FULFORD, Fred, JÖKen:, Kastrera pedofilerna!, korruption, Kvinnofrid, LVU, Maktmissbruk, MOR, MORDOR Ondskans Rike, Palme, Pedofili, Pengar, politik, Socialdemokrati, The New Totalitarians, Trump, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *