SEDLAR KONTRA BANKKORT

Uppdatering från Filosofens blogg www.peace.se/blogg av den 2 nov 2019.

Sedlar blir numera hårdvaluta för maffia, psykopater, prostituerade, ärlig allmänhet och studenter i det alltmer korrumperade samhället.

Maffian vill gömma sina skumma affärer. Bankkorten avslöjar namnet på användaren. De fungerar inte för den sluga eliten.

Sexköparen vill undvika att visa sitt namn, likaså den
prostituerades; både för varann och skattemyndigheten.

500-kronorssedeln är fortfarande hårdvaluta för studenter och allmänheten som kan använda den i köpcenter, mataffärer, kiosker, Systemet, SL, SJ eller SWEBUS utan att riskera att få frågan: varifrån pengarna kom ifrån?

Bordell-mamman Doris Hopp fick under åren alltmer problem att dölja sin framgångsrika rörelse i de resväskor som krävdes för lagringen i ’Centralbanken av sedlar’ bakom pedofilerna i Palme/Geijeraffären. Volymen sedlar röjde till slut PEDOFIL-RINGEN PÅ MINISTERNIVÅ.

Det blev efterträdaren Göran Persson som lyckades kommunalisera pedofil-rings-idén med det moderna LVU/HVB-systemet av tvångsomhänder-taganden av barn under 18 år, som fick ordning på Torpet. Detta finns väl beskrivet i boken: LVU, Lönsam Kommunal Människohandel, 2013 (Vulkanmedia)

För en internationell läsekrets heter boken: Profitable Municipal Kidnapping in Sweden. Den beskriver hur de falska sexköps-ärendena av pedofiler blev ett fall för ICC, den Internationella Brottmålsdomstolen i Haag, Office of the Prosecutor, under tre år (OTP-CR-600/9).

Genom att en kopia av min bok även sänts till Vita Huset i Washington DC så fick till slut även President Donald Trump se boken. Redan under sin första aktiva vecka som president kunde han med en sk Executive Order åklaga 1500 pedofiler. Antalet pedofiler, satanister och Wall Street Banksters hade i oktober 2019 ökat till 125 000. Ett drygt hundratal rättegångar har nu hunnit initierats enligt Benjamin Fulford Geo-Political Analysis…

NÄR SKA SVERIGE VAKNA?
VärldsGemenskapen börjar i liten skala: i familjen.
Ansvar för familjen är en bra inskolning för framtida politiker.
Utan ansvar i samhället, ingen hållbar VärldsFred!!!

Avgångsvederlag är modellen för den svage svensken.
Visste du att för att slippa åtalas i svensk domstol, valde statsminister Olof Palme och Justitieminister Lennart Geijer att avsluta lagen om tjänstemannaansvar???

Sen har resten av den politiskt korrekta adeln, inte haft moralen att återinföra just den besvärliga lagen!

Apréz moi le deluge. efter mig ragnarök, tycks vara politikers viktiga vädegrund

Filosoferar scenario-skrivaren myndigt…

Det här inlägget postades i Ansvar, BENJAMIN FULFORD, Filosofi, Fred, korruption, Maktmissbruk, Palme, Pengar, Sagan om en bättre värld, Trump, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *