Åsa Harryson ryter till om det korrupta LVU/HVB-systemet

Åsa Harryson

http://systemetfelisverige.simplesite.com/

072-237 0672

http://systemetfelisverige.simplesite.com/?fbclid=IwAR349bymbURpYTd3FbuBOmIvWKgcb0_4VVhUAHU-aPZE0PUDw_GdohMVycQ

Den allmänna oron över Sverige har inte kommit utan anledning – för Sverige har ett Kriminalitets – och skuldskapande system! Det är just därför som Sverige står inför en totalkollaps……..

PS! DET HÄNDER MER PER CAPITA HÄR I SVERIGE ÄN I NÅGOT ANNAT LAND I VÄRLDEN….. Men det finns saker att göra om vi gör det nu! Jag ska försöka mig på att förklara för er vad det är för krafter som styr vårt land rakt ned i avgrunden.

 

1. Systemet i Sverige är uppbyggt på att kommunerna inte ska behöva följa vare sig sin egen Socialtjänstlag eller Sveriges rikes lag. Givetvis har de själva insett att de sitter skyddade oavsett hur de än gör, på grund av att

2. Tjänstemannaansvaret inte existerar i Sverige. Palme plockade bort Tjänstemanna-ansvaret den 1 Januari 1976. Jag vill nog gå så långt att jag antar att mordet sannolikt hade med samhällsutvecklingen att göra som blev efter att tjänstemannaansvaret plockades bort. För att kommunerna ska kunna kriminalisera barn och ungdomar ( för att det skapar en del jobb) så har

3. Staten inrättat en rättspraxis på Länsrätter och Kammarrätter som innebär att det inte krävs någon bevisning för vad kommuner påstår och för fram mot föräldrar och barn vid till exempel LVU och LVM mål. Vem tror ni då att de tror på? En ensam förälder/par eller två handläggare ifrån Socialtjänsten?

4. Domare och Lagmän anmäler inte heller ärenden där kommuner har hanterat fel eller maktmissbrukat. Dessa är förmodligen tystade ifrån högre ort för att det finns högre krafter som har intresse av att bevara ett icke fungerande system på grund av att det skapar vissa jobb samt inte gagnar viss politik. Advokaterna vågar inte heller att försvara sina klienter för bra och vågar inte heller gå på för hårt. De riskerar då att inte få rekommendationer och färre klienter.

5. På grund av de ekonomiska fördelarna politikerna erhåller då de sitter kvar så att de erhåller inkomstgaranti/pension, så väljer de att följa det som partiledningen vill istället för det som kan rädda landet. Man vill sitta kvar så att man får de ekonomiska fördelarna.

6. Denna pension gör att man inte följer sitt hjärta och det man vet kan rädda vårt land, utan de följer då vad partiledningen tycker och vill, för att få sitta kvar så pass länge att man får sin pension. På grund av detta så finns det ingen som kan rädda vårt land.

7. Media är statsbidragsfinansierade och vågar därför h​eller ej gå för hårt ut. Jag har försökt med några hundra journalister nu, men ingen vågar säga det jag ska säga till er nu.

8. Barnen som omhändertas i Sverige skickas inte sällan runt på 10 – 20 olika ställen och de lär sig absolut ingenting på de ställen de kommer till. De lär sig vare sig att hantera pengar eller livet. Man blandar dessutom kriminella ungdomar med sådana som aldrig provat sådant, så att dessa också blir upplärda. Barnen lär sig också ofta att missbruka på behandlinghemmen.

9. De missar ofta många år av skolan eftersom de skickas runt så mycket. De här barnen känner sig alltid utanför och kastade åt vargarna, vilket de också är. Stat och kommun är den sämsta vårdnadshavare ett barn kan få, och statistiken visar också att nästan 80 % av dessa barn går in i kriminalitet, blir psykiskt förstörda och Socialbidragstagare.

10. Dessa barn får ofta börja sina liv med stora skulder, trots att det inte ens är deras eget fel att de fått skulderna. Det är enbart cirka 3 % av fallen som är felhanterade som någonsin får någon uppmärksamhet genom JO och andra myndigheter. Man skapar på det här sättet en ny underklass i Sverige. Men den underklassen som kommunerna skapar nu kommer vi andra inklusive kommunerna själva få anledning att frukta konsekvenserna för att man skapat.

 

Kommunerna bara fortsätter och fortsätter med kriminaliseringen av barn

 

11. kommunrevisorerna också har ett hårt tryck på sig att släppa igenom det som Socialnämnden vill ha igenom. Jag skrev till Riksrevisionen och begärde att kommunrevisorerna behöver granskas i våra kommuner och hur de har anställts då det verkar existera mycket jäv och svågerpolitik inom professionen. Denna jäv och svågerpolitik håller på att förstöra vårt land. Men det stannar tyvärr inte där……

12. Hade det inte funnits ett system i detta att skapa kriminalitet så hade cirka 50 % av barnen återlämnats till sina föräldrar igen, då man inser att man inte klarar av vården, utan att göra dem kriminella. Men det görs inte! Nej, det är

13. Enbart cirka 5 % av dessa barn som någonsin lämnas tillbaka igen. Detta trots att man ofta ser resultaten framför sig på att barnen blivit förstörda och kriminella av placeringarna. Givetvis så skapas det vissa jobb av den här barn och ungdomskriminaliseringen, men kostnaderna som kommer utav detta är betydligt större, än kostnaden som skulle bli om dessa personer gick arbetslösa. Dessutom så kan det ju vara trevligt för oss andra att kunna gå ute på kvällarna utan att utsättas för våld. Men det kommer bara att vara historia, om det här får fortsätta som nu.

14. Det här får fortsätta för att regering och riksdag skyddar jobben åt vissa grupper i samhället. Det är dock inte statens sak att skydda jobben åt vissa grupper, utan de kan säga till dem som de säger till alla andra – det vill säga – starta eget! För inte vill väl vi andra att vårt land ska få förstöras av kriminaliteten samt att sjukvård och äldrevård ska bli/vara minimerad ?

15. Polisen i Sverige säger inte ifrån till Socialtjänsten trots att kommunerna skapar kriminalitet så att Polisen får mer att hantera än de klarar av.

16. Polisen lämnar ogärna ut polisregistret på ditt barn trots att det är under 18 år. På det sättet kan man som förälder inte se vad ens barn sysslar med i olagligheter och på så sätt då inte heller hjälpa barnet på rätt väg igen.

17. Social-utredningarna innan man omhändertar barn ska enligt lagen vara sakliga, opartiska och rättssäkra, vilket de väldigt sällan är.

18. Att Socialtjänstemän och de som sitter i Socialnämnden faktiskt har rätt att vara och inte sällan själva är familjehem eller delägare i HVB-hem och sitter på dubbla stolar. De kan på det sättet också vara med och besluta vilket barn de vill ha i sitt hem.

19. Att kommunerna enbart får lite böter som straff om de har maktmissbrukat eller felhanterat barn, vilket de struntar i eftersom detta inte drabbar dem som enskilda personer.

20. Att Socialtjänstemännen har rätt att ta del av tidigare utredningar ifrån tidigare kommuner. Detta gör att ett tidigare felhanterat ärende oftast fortsätter att bli felhanterat på grund av att det har vinklats fel i första kommunen. Den nya Socialtjänsthandläggaren blir då färgad av den gamla utredningen och kan inte hålla sig saklig, opartisk och rättssäker då man får förmoda att denne respekterar andras arbete inom professionen.

21. Att staten till och med tillskjuter pengar till kommunerna för att barnhandeln ska gå runt då de placerar ADHD barn på familjehem och HVB och SIS-hem. Detta gör de trots att de vet att föräldrar är extra viktiga för utvecklingen i ett ADHD barns liv, om de inte ska bli kriminella och hamna snett. Därför är också fängelserna idag fulla av människor med ADHD som sitter där för att de inte fick rätt hjälp av kommunerna utan på detta sätt hänvisades in i det kriminella livet – och de blir på grund av vår sjuka system ordning bara fler och fler. Nu är det dessutom på förslag att höja straffen i Sverige, vilket då alltså kommer att slå emot sjuka människor för att de inte har fått rätt hjälp.

22. Man är också dålig på att integrera kriminella in i samhället igen. Det kostar pengar och då vill man inte vara med längre eftersom kommunerna går med ett underskott på EN MILJARD. Men detta är ett arbete som borde vara minst lika viktigt som att integrera invandrarna. Vilket borde vi då prioritera? Integration eller det kommunala kriminalitets-skapandet? Med de här ungefärliga siffrorna så inser man snart hur det kommer att gå för Sverige:

23. Minst 40 000 barn omhändertas varje år. Jag har dock fått uppgifter på att det ska ha omhändertagits mellan 80 000 – 85 000 barn i år. Varje barn kostar minst 87 000 kronor i månaden. Det ska finnas 1 – 1,5 miljoner barn omhändertagna i landet. Kostnaderna för detta bör därför ligga på minst ETTUSEN-MILJARDER OM ÅRET UTAN RÄTTEGÅNGSKOSTNADER OCH KRIMINALITET SOM MEDFÖLJER. Omhändertagningarna ökar med 1 000 – 1 500 per år. Det är nästan 80 % av dessa som efter att ha haft staten som vårdnadshavare går in i kriminalitet, droger, blir psykiskt förstörda och socialbidragstagare. Ofta blir familjen runt omkring också långtids-sjukskrivna och får sina liv förstörda både ekonomiskt och på andra sätt. Så när är det dags att inse att vi måste omforma det system som skapar så mycket kriminalitet?

Jag har skrivit en bok som heter Kampen om Sverige-Sveriges moment 22! (VULKAN) Den kan du bara googla fram och köpa via nätet eller om du hellre beställer den via mig så går det också bra. Men jag behöver skriva flera………

Om du kan tänka dig att stödja mig i arbetet med att få ut tillräckligt med information till myndigheter och privatpersoner om systemet så att vi kan förändra framtiden i Sverige så är jag oerhört tacksam för alla bidrag små som stora. Du kan i sådana fall sätta in bidraget på kontonummer 8480-6 903 362 510-5 Swedbankkonto. Jag har nämligen en hel del bra idéer som skulle kunna förändra och förbättra Sverige men det behövs medel för att jag ska kunna göra detta.

Det här inlägget postades i Bakom Kulisserna, LVU, Palme, Socialdemokrati, The New Totalitarians. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Åsa Harryson ryter till om det korrupta LVU/HVB-systemet

 1. Gunilla Madegård skriver:

  Håller helt med om den helhetsbild du lägger fram här och att samhällskostnaderna för denna förstörelseverksamhet torde vara gigantiska. Men undrar bara litet om siffrorna verkligen kan stämma. Ett omhändertagande i familjehem har jag fått veta ligger omkring 30 000 i månaden. Stämmer det – och har du också räknat in kostnaderna för dem i din kalkyl – eller vad? Och om inte dina siffror stämmer mer exakt har det ingen större betydelse för vem som helst torde kunna räkna ut att detta utgör kostnader som enkelt hade kunnat undvaras om man lyssnade på mammor och barn.

  Hur som helst är det en mycket skrämmande utveckling. Men den torde hänga mest av allt hänga ihop med den nyliberala ekonomi som inte levererar ngt av värde och sist och slutligen resulterar i att det enda som går att tjäna pengar på är människohandel – här som där ute i världen. Inte minst också i form av prostitution och handel med barn i pedofilnätverken.

  • Ove Svidén skriver:

   Antalet Tvångsomhändertaganden ökar hela tiden. Senaste uppgiften jag erhållit är 80 000 tvångsomhändertaganden med LVU förra året i en svensk kommun.
   ERSÄTTNINGEN VAR SAMTIDIGT ÖVER ÅTTIO TUSEN KRONOR TILL KOMMUNEN FÖR VARJE OMHÄNDERTAGET BARN FÖR ATT BETALA KOSTNADERNA TILL FAMILJEHEM, HVB-BOENDE OCH INSTITUTIONSVÅRD.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *