SWEXIT, Ja tack!

Sverige måste ut ur EU

Det här inlägget postades i BREXIT, Swexit, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till SWEXIT, Ja tack!

 1. Jimmy Ringbom skriver:

  Det är en fråga vi måste ställa oss , och det är varför den förmenta humanitära? stormakten Sverige alias ( Det nya digitala DDR )deltagit i militära operationer som saknar all betydelse för vår säkerhet ?? Varför deltar vi på samma sida som bedriver massfolkmord på oskyldiga människor , för att mest försvara globala storföretagsintressen?
  Det handlar inte i något av de aktuella fallen om att strida för någon demokrati eller frihet.
  sedan slutligen måste vi fråga oss, hur tror vi att vi kan skapa en trygghet för Sverige genom en allians med de globala storföretagens och deras hyperrika ägares egen krigsmaskin! Dessa företag struntar totalt i hur det går för ett litet betydelselöst land som Sverige.
  Vi har endast ett intressant värde för dessa globalister och det är som strategisk brygga för att försöka pressa Ryssland till underkastelse .
  detta är en absolut livsfarlig roll för det svenska folket, det är nog snarast så att vår politiska elit är på väg att på olika plan sälja ut hela vårt lilla land till en maktelit med ickemänskliga ambitioner . Dom slickar elitens fötter för att förråda sitt eget folk. en ytterst och direkt farlig strategi som inte på något sätt tjänar oss det svenska folket! tack för mig .

 2. Jimmy Ringbom skriver:

  Då kan jag säga annat! finns det någon som helst positiv märkbar utveckling i lilla Sverige sedan vi gick med i satans karusell ? tror det var 1995 :
  Jag tror att det enda vi har fått är Europas högsta invandring i alla fall nordens,snart är vi även det land som betalar mest skatt till eu! till vilken nytta för oss?? demokratin är lika med noll, vi får snacka men ingen lyssnar !
  Allting som var svenskt är utsålt ! Kriminaliteten ökar ! Som politikerna brukar säga ….
  vi gör det här för landets bästa, allting som jag tyckte var bra här i Sverige har snart försvunnit! det gamla goda Sverige är som bortblåst. Sedan som salt i såren så har vi fått en totalt utflippad grön diktatur som förhindrar oss att snart göra någonting på egen hand ,ut ur skiten innan det är försent! det är bråttom nu om vi ska få behålla någonting och kunna starta om och resa upp lilla landet Sverige igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *