Illuminaterna enligt ett moget inlägg från 2007

Benjamin Fulford är väl för de flesta redan känd genom att jag publicerar hans veckobrev här på sidan. Detta fick jag mig tillsänt av en läsare. Artikeln är dock skriven redan år 2007 men den är lika aktuell idag, dessutom bekräftar den sådant han har berättat om senare i sina veckobrev.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

av Henry Makow PhD
30.6.2007
från Rense webbplats 

Ett kinesiskt hemligt sällskap med 6 miljoner medlemmar, inklusive 1,8 miljoner asiatiska gangsters och 100 000 professionella mördare, har målinriktat Illuminati-medlemmar om de fortsätter med sina världsavfolkningsplaner, säger den i Tokyo-baserade journalisten Benjamin Fulford , 46. De kontaktade Fulford, en kanadensisk ex pat efter att han varnade för att Illuminati planerar att minska den asiatiska befolkningen till bara 500 miljoner med rasspecifika biologiska vapen.

”Illuminati, med undantag av Japan, är ett väldigt vitt mansdominerat,” säger Fulford.

Det hemliga sällskapet bekräftade Fulfords information och bad honom om råd. Han tillhandahöll en lista med 10 000 personer associerade med Illuminati, främst medlemmar för Bilderberg, CFR och Skull and Bones. De nykonservativa är också högprioriterade mål.

”Jag har blivit lovad att inte en enda person kommer att dö om de förhandlar i god tro”, säger Fulford.

Fulford är den tidigare asiatiska Stillahavsbyråchefen för tidningen Forbes. Han slutade med avsky när Forbes vägrade att driva en skadlig händelse om en av dess annonsörer. Fulford har sedan dess skrivit 15 böcker på japanska. Hans senaste är en dräpande analys av sprattet med 9-11.

Fulford säger att Japan har kontrollerats i hemlighet av Illuminati genom användning av mord och mutor. Underjordiska källor berättar för honom att amerikanerna har mördat över 200 japanska politiker och inflytelserika medborgare sedan slutet av andra världskriget.

Bland offren finns tidigare statsministrar Tanaka, Takeshita, Ohira och Obuchi. De mördades alla med hjälp av en speciellt drog som förorsakar stroke. Illuminati har varnats om att det kinesiska hemliga sällskapet inte kommer att tolerera fler mord. De har också utökat sitt skydd till sanningssökande i väst.
GAMMALT HEMLIGT SÄLLSKAP

Det kinesiska hemliga sällskapet kallas ”The Green and the Red Sociations”, säger Fulford.

Det kan hittas i historieböckerna. När Manchus invaderade Kina år 1644 blev Ming-armén ett underjordiskt sällskap som syftade till att störta Qing (Manchu) och återställa Ming. De stödde Boxer-upproret men avsattes av imperialistiska makter. Senare lyckades sällskapet med hjälp av utländska kineser och den japanska kejsarfamiljen störta den sista kejsaren och installera Sun Yat Sen på hans plats. De beskrevs senast i historieböckerna som det gröna gänget och det röda gänget som hårt kämpade mot kommunisterna i Shanghai på 1940-talet. De besegrades av kommunisterna år 1949 och blev återigen en underjordisk organisation.

Sedan 1949 har de ständigt ökat sitt inflytande i hela Kina och resten av världen. De har medlemmar på de högsta nivåerna i den kinesiska regeringen, men de är av naturen inte etablerade och är inte en officiell kinesisk regeringsorganisation …

Sällskapet har djupa rötter i Japan på grund av kopplingen mellan Yakuza kriminella grupper och den japanska kejsarfamiljen. Den japanska kejsarfamiljen härstammar från 900-talets koreanska inkräktare. De ursprungliga inkräktarna hade svårt att ta ner de infödda Jomon-folken så att de tog över ett tufft, krigiskt minoritetsfolk från det asiatiska fastlandet. Dessa är förfäderna till Yakuza. De har historiskt använts för hemligt arbete och för jobb som att samla in skatter. När japanerna beslutade att hjälpa till med att störta den sista kinesiska dynastin, använde de Yakuza i ett samspel mellan det kinesiska hemliga sällskapet, av vilka många medlemmar var gangsters. Till dessa dagar är många av de ledande medlemmarna i denna grupp faktiskt japanska, inte kinesiska.

Det måste dock göras mycket tydligt att det inte är ett brott. Även om många medlemmar är Triad- och Yakuza-medlemmar, är över 2/3 tredjedelar av medlemmarna intellektuella universitetsprofessorer, forskare och statliga byråkrater. Varje medlem förtjänar sitt eget levebröd och medlemskap i sällskapet är som att tillhöra en akut brandkår. Deras regelbok innehåller en etikbok fylld med instruktioner om att göra saker som att hjälpa de svaga, bekämpa orättvisa, hjälpa dina kamrater etc.

De närmade mig och frågade mig om de kunde hjälpa efter att jag hållit ett tal i Tokyo där Bush-regimernas användning av rasspecifika biologiska vapen beskrevs. För mig var det som ett spöke från historieböckerna jag hade framför mig. Först tänkte jag på dumma saker som att låta dem spela 911 sanningsfilmer i Chinatowns runt om i världen. Men jag kom ihåg scenen från filmen Kill Bill där Uma Thurman rycker ut motståndarens öga. Jag insåg snart att dessa människor kunde rädda världen genom att direkt attackera ögat på toppen av pyramiden på en dollarsedel.

Tänk på det, Illuminati och deras högst anställda har ett totalt medlemskap på cirka
10 000 medan den kinesiska gruppen har över 6 miljoner medlemmar. Det är 600 mot en odds. De 6 miljonerna har dessutom namnen och adresserna på de 10 000 medan de
10 000 inte vet vem eller vilka de 6 miljonerna är.

FULFORD OM ILLUMINATI

Nedan följer en kort sammanfattning av den underrättelse som jag har fått från källor inklusive: tidigare japanska premiärministrar, äldre Yakuza-gangstrar, äldre japanska frimurare, västerländska underrättelsetjänster etc.

För det första är Illuminati verkligen inavlagd i familjer i europeiska och nordamerikanska traditionella aristokrati- och bankfamiljer. De kontrollerar USA, England, Europa (med undantag för de skandinaviska länderna, Tyskland och Italien (Italien sparkade ut dem på 1970-talet), Japan, Afrika, Iran, Kanada och Mexiko. De kontrollerar inte Kina, Indien, Sydostasien, Sydamerika, Kuba, Ryssland (Putin sparkade ut dem för första gången sedan 1917) etc.

Deras mål är att skapa en världsregering. Fram till för två år sedan var planen den Nya Världsordningen. Den beskrivs ganska tydligt i Project for a New American Century. Men med krisen i Irak ändrade västerländsk hemliga regering till en ny plan som är en världsregering baserad på EU. För att göra detta kommer de att sabotera den amerikanska ekonomin.

Men det finns en stor schism inom den hemliga regeringen. Jay Rockefeller och Philip Rothschild stöder en fraktion, Global Warming Faction. Motståndare mot dem är kriget mot terrorismen-fraktion med stöd av David Rockefeller och JP Morgan-ättlingar (Bush, Harriman, Walker etc.). De ”warming”-människorna vill sälja 500 kärnkraftverk till Kina och en liknande mängd till resten av världen. Terrorismarna vill behålla den amerikanska dominansen genom att behålla kontrollen över oljan. Putin var ett stort bakslag för dem.

De är också nynazister som vill minska mängden färgade människor i världen med minst hälften genom sjukdom, svält och krig. Det kinesiska hemliga sällskapet fick tag på detta och förbereder sig för att stoppa dem.

TYSKLAND OCH SKANDINAVIEN TILLHÖR INTE ILLUMINATERNA?

Jag utmanade Fulford på Tyskland, Italien, Skandinavien och eventuellt Ryssland att inte kontrolleras av Illuminati. Han svarade att ”kvaliteten på min underrättelse  varierar”.

Jag kan säga med säkerhet att Kina, Ryssland och Indien är fria. När Putin sparkade ut Nieslev och Bereshovsky och arresterade Khordokovsky, sparkade han i grunden Rockefellers och Rothschilds ur Ryssland. Jag har bra ryska källor och är övertygad om att Putin är en nationalist som kämpar mot Illuminati med all sin kraft. När ex-NSA-chefen Bobby Inman talade på den utländska korrespondentklubben i Japan den 26 juni, gjorde han det mycket tydligt att han förväntade sig en utdragen kamp med Ryssland.

Indien sparkade ut dem på Ghandis tid och de har aldrig tillåtits återvända. Efter att ha befriat sig efter 300 år av Illuminati (East India Company) styret, avser de inte att låta sig falla under deras kontroll igen.

Det har gjorts många försök från Illuminati att infiltrera och dominera Kina. De finansierade ordförande Mao men han sparkade ut dem sedan på 1960-talet (det är därför som Kina och Sovjetunionen nästan gick i krig då). De försöker nu skapa en finanskris i Kina som skulle öppna vägen för dem att infiltrera det kinesiska finanssystemet. De kommer inte att lyckas.

Italien rensade i grund och botten sig själv under den stora P2-frimurerlogsskandalen på 80-talet och ny-infiltrering har endast varit delvis framgångsrikt.

Tyskland är en del av Nato-alliansen och kontrolleras därmed indirekt. Det finns en kraftfull filial till Rothschild-familjen som styr där. Men Tyskland visas inte på ett topphemligt Illuminati-strömningsdiagram som jag har fått.

När det gäller Iran vet jag att de finansierade Ayatollah Khomeinioch Iran visas på det flödesschemat jag har. Min förståelse är att de vill provocera fram en konflikt mellan islam och väst så att de kan befästa sin kontroll över de muslimska och kristna världarna innan de avslutar världsövertagningen genom att ta över i Kina och Indien.

SLUTSATS

Fulford säger att ett möte arrangeras med Rysslands Vladimir Putin för att säkerställa att KGB också samarbetar i denna plan för att riva ögat ur pyramiden.

Hittills har jag sagt till Illuminati att de inte längre får mörda japanska politiker. Jag planerar nu att utöka detta skydd till alla politiker i väst. Om Illuminati mördar eller försöker att mörda Ron Paul, Barak Obama eller någon politiker, kan Gud förlåta deras själar.

Eftersom jag är en fredsälskande, avslappnad kanadensare som plötsligt hamnar i en situation med stort ansvar, känner jag att jag måste agera som en tjänare för de svagaste människorna och varelserna på planeten. Jag har också förhandlat i hemlighet med Illuminati i hopp om att de ska avstå från makten utan någon blodsutgjutelse i utbyte mot en allmän amnesti.

Jag tror att vi  har nu en verklig chans att avsluta den Nya Världsordningen och starta den nya tidsåldern. Den nya tidsåldern skulle vara en där krig, fattigdom och miljöförstöring bara hittades i historieböckerna.

Jag applåderar Benjamin Fulfords mod, idealism och trots. Han är dock ny inom detta område och kan ha blivit vilseledd.

  • Han borde inte använda Illuminati-terminologi som ”Nya tidsåldern.”
  • Illuminati kontrollerar centralbankerna i Ryssland, Kina, Indien och Venezuela.
  • De kontrollerar EU.
  • Tyskland kanske inte visas på Illuminati-diagrammet eftersom det är högst upp.
  • Barak Obama är en sionistisk underhuggare.
  • Illuminati Li Ka-Shing (och familj) har haft en viktig roll i Kina.
  • Skit, kommunisterna är Illuminati.

Jag trodde att Illuminati kontrollerade organiserad brottslighet. Jag kan inte tänka mig ett verkligt välvilligt hemligt sällskap. Det skulle vara uppmuntrande om detta var så.

Det är möjligt att Fulford är uppriktig men används för att förvirra och / eller skapa uppdelningar. Eventuellt vill de ta upp inhemsk terrorism som en ursäkt för krigslagar. Nu kan österländska såväl som muslimer vara med på vaktlistan. Detta kinesiska sällskapet utmanar den förrädiska västerländska etableringen. Vi pratar om statsapparaten! Var snäll och kritisk. Det kanske eller kanske inte är sant. Tiden får avgöra.

I alla fall är det dags att vi vägrade böja oss för tyranni och kallade en spade för en spade.

Föreställ dig, i Japan skriver han sanningen i mainstream media! Kanske gör vi det i Amerika en dag. Benjamin Fulford är en inspiration och han förtjänar vårt tack.

Return to The Illuminati
Det här inlägget postades i Bakom Kulisserna, BENJAMIN FULFORD, Historiska läxor, judiska lobbyn, Kina, Maktmissbruk, Putin, sionism. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *