Agatha: Kärlek, Uppskattning, Medkänsla, Förlåtelse, Ödmjukhet, Förståelse, och Mod

 

 

Mariana Stierna
Agartha- Jordens inre värld
Vårt framtida Hem
Solrosens Förlag, 2010

”Läsare, den här boken har skrivits för att väcka dig till ett nytt medvetande om att du i dessa orostider kan bistå en hel värld med KÄRLEK. Tänk över vad du kan göra och vakna upp ur din apati och din egoistiska livsföring. Att använda kärlek och empati är de första stegen på den väg vi människor måste vandra. det finns förutom kärleken sex steg till:
Uppskattning, Medkänsla, Förlåtelse, Ödmjukhet, Förståelse, och Mod. Öva dig att tillämpa dessa egenskaper så kommer du att märka att Förändringens Goda Vind smeker din själ och kropp!”

Jag, Timmothy från Femte dimensionen i Jordens sjätte världsdel Agartha, har berättat min historia i sanning och kärlek. Jag står för varje ord jag skrivit genom mitt medium Mariana och jag förmedlar ett helt rikes hälsning till mänskligheten: Agartha hälsar sina systrar och bröder och hoppas på ett framtida kärleksfullt samarbete i glädje och vänskap …

Tim i Agartha via Kerstin Sisilla, 18 juni 2019

 

Tim i Agartha 18 juni 2019

 

Mina Vänner, kära Systrar och Bröder. Jag är Tim i Agartha. Jag är glad och tacksam över kontakten med er. Ni är storartade i er förmåga att ta in de stigande kärleksenergierna som jordytan överöses med, både från Universum och från jordens inre.

Vi här i Agartha är förväntansfulla och lyckliga nu. Vår väntan på att återfå kontakten med er har varit lång. Själv besökte jag jordytan på 1970-talet med uppdraget att berätta för er om oss och om den underbara civilisationen här som ni var helt ovetande om.

På 1950-talet räddades jag av två agarther när min pappas fiskebåt förliste vid en storm utanför Kanadas kust. Besättningen drunknade, utom jag som togs ner i en båt i en kanal / ingång till Telos, en av Agarthas många städer. Jag blev oerhört väl omhändertagen av mina nya vänner och blev introducerad i en fantastiskt kärleksfull och vacker värld. En ljus och levande värld, full av blomsterängar med fjärilar, bin, älvor och ljusalver. Som en dröm, en sagovärld där allt är ljus och kärlek. Jag fick nypa mig i armen många gånger för att förstå att jag var levande i detta paradis och inte död. Människorna här är glada, kärleksfulla och umgås med varandra. Fester med dans och musik har vi ofta här. Vinet är underbart gott och livskraftsgivande, naturligtvis utan alkohol. Eftersom vi inte har olika religioner eller använder oss av något pengasystem behöver vi inte lägga energi på att kriga om olika åsikter, utan kan ta en svängom tillsammans i stället. Vi har en gemensam gud som är Skaparen / Källan som har skapat allt i Universum.

Det här inlägget postades i Agartha, Ascension, Framtid, Fred, Hälsa, Kvinnofrid, Människa, Ny Andlighet, Sagan om en bättre värld, spirituell tillvaro, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *