Bejamin Fulfords senaste rapport …

Slagskepp och krigsvapen samlas i närheten av Indonesien när proxy kriget mellan USA/Kina eskalerar

Läsvärd.

Detta är en översättning av Benjamin Fulfords veckobrev. Eftersom brevet ligger bakom en betalvägg kan jag inte ange den exakta länken till den. https://benjaminfulford.net/

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2019-05-20

Ett fullständigt odeklarerat proxy-krig mellan Kina och Förenta staterna rasar nu runt om i världen och kommer bara att eskalera. Tullar och den amerikanska svartlistningen av telecomjätten Huawei var bara en öppningsskottsalva i ett krig som kunde bli farligt, är flera källor överens om. Kineserna har redan berättat för amerikanerna: ”Om du vill prata är dörren öppen; om du vill slåss, kommer vi att kämpa till slutet.”

Det största slagfältet i det här kriget håller på att utspela sig i Sydostasien, säger White Dragon Society-källor (WDS) i regionen. Kinesiska, amerikanska och australiensiska krigsskepp samt franska stridsflygplan samlas nu runt Indonesien för att förbereda sig för stora strider när resultatet från det omtvistade presidentvalet meddelas den 22 maj, säger källorna.

Det här inlägget postades i Bakom Kulisserna, BENJAMIN FULFORD, Kina, Maktmissbruk, Trump, Xi. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *