Avskaffa EU:s överstatlighet

Ett par hundra deltagare samlades när ett nytt europeiskt samarbetsorgan grundades med syfte att värna Europas nationalstater. Bakom intiatitivet står ett nätverk av 400 nationalkonservativa civilgrupper i Ungern och Polen. Foto: Nya Tider

UTRIKES

Paneuropeiskt initiativ vill avskaffa EU:s överstatlighet

PAPPERSUPPLAGANNya Tider v. 19

Det nya europeiska samarbetet European Civil Cooperation Council (EUCET) vill reformera EU:s institutioner så att all form av överstatlighet avskaffas. Nyligen anordnade man en konferens i Budapest, där man bland annat påtalade vikten av att ge européer förutsättning till att skaffa större familjer. Sverige var representerat genom Erik Almqvist, tidigare finanspolitisk talesperson för Sverigedemokraterna, som är medgrundare till EUCET.

Det här inlägget postades i Europa, Framtid, Fred, Maktmissbruk, migration, Nya Tider, politik, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *