Sananda: en stor kosmisk själ

Bästa Jesus Sananda!

Postat den 24 april, 2017 av Ove Svidén

SANANDA,  SKAPANDE  KOSMISKA  SJÄL!

Nu är det dags att Du visar Dig för oss människor på Moder Jord:

Visa Dig för det Judiska folket som den Messisas som de längtar efter, sen mer än fyra tusen år.

Visa Dig för oss Kristna som den vi väntat ska komma tillbaks efter Din tidigare, korta mission här för två tusen år sedan.

Visa Dig för Muslimerna som Allah, vars  Profet Muhammed kunde ena dåtidens Klan-samhällen med Koranens kanaliserade texter på ett gemensamt språk, Arabiska: Ända från Afghanistan till Universitet i Cordoba på Iberiska halvön för bara ett tusen tre hundra år sedan.

Tacka Martin Luther som för fem hundra år sedan med boktryckarkonstens hjälp frigjorde Guds Ord från Kyrko-Latinet; från Katolska Kyrkans Ritualer och Sakrament, samt hjälpte fram begripliga översättningar och predikningar på modersmålet. Det skapade hela Europas första samlande andliga värdegrund.

Tack även för att den krigströtte Marskalk Bernadotte sa ja, till att bli Protestantisk Kung Karl XIV Johan av Sverige. Vi har nu fått uppleva två hundra år av neutral fred och en fredlig unionsupplösning i halvtid. Kan Konungariket Sverige förnya sin neutrala livsstil i minst hundra år ytterligare?  Ja, som en Kunglig Republik under en regerande Drottning Victoria, med en folkvald erfaren vicepresident vid sin sida! Låt oss pröva. Sverige är nu i en unik position för detta experiment.

Tack kära Skapare för att du gav mig mitt andliga uppvaknande i ett fredligt Sverige, som trettioåring redan år 1967. Och jag blev även utlovad att: få de idéer jag behöver …

Tack Ulf Wåhlström för att du skapade Enhet 1990. Partiet Enhet behövs i framtida riksdagsval när svenska väljare insett att ingen, av de sju varianterna av materialistisk socialdemokrati, i form av en grundlagsvidrig December-Övernskommelse kan ge något lyft över jämlikheten. Andligt uppvaknande kreativa människor kommer at kräva något mer efter Paradigmskiftet.  Se:  enhet.se

Tack för att Anna Berg redan 1994 i sin bok Den nya Bergspredikan introducerade begreppet Jesus Sananda till svenska läsare som började söka sig till en djupare förståelse av människan som kropp, själ och ANDE. Jag rekommenderar även Anna Bergs senaste bok Nåden, som kom ut 2016 för samtidens sökande själar.

Sananda, visa Dig för filmskaparen Gene Roddenbery som skapade Star Treck visionen om ansvariga kosmonauter som kan stråla ned sig från sina rymdskepp till de planeter och samhällen som behöver Kosmisk skapande hjälp. Se mer: The Only Planet of Choice, Transcribed by Phyllis Schlemmer, Gateway Books 1996.

Sananda, nu behövs Du här på Moder Jord ett tag.  Stråla ned dig från Starship New Jerusalem!   Se mer i den kanaliserade texten http://www.ashtarontheroad.com/tara-rama-report-4-11-17.html

Visa dig för Steven Spielberg så han kan fullfölja filmen Sound of Peace vilken filmproducenten Billy Larrabure och jag som scenarioskrivare började skissa på redan 1998. Se mer i min hemsida för World Peace Foundation:www.peace.se  

Visa dig även för Victoria Rockefeller, Patriarkens adopterade brorsdotter, som efter att David Rockefellers Testamente år 2007 blivit uppläst, sade sig vilja stötta filmen Sound of Peace finansiellt, med sitt blivande arv.

Tack Bejamin Fulford som med dina veckorapporter från den dolda andliga styrningen av de tretton finansfamiljerna samt det militär-industriella komplexets  lönsamma krig. Fulford har intressanta insikter från de Kinesiska kejserliga familjer, gamla Österlänska vishetsläror, hemliga sällskap, Frimurare , Illuminater och kontakter med världens säkerhetstjänster, Israel-Lobbyn i Washington DC, CIA, NATO, mm…
Se mer http://benjaminfulford.net

Sananda; Visa dig även för Kathryn E. May som den 7 januari 2014 publicerade sin kanaliserade text: Jesus Sananda Självbiografi på nätet. Den hjälpte mig att skilja på Religion och Andlighet, nåbar med människans Högre Jag, som ÄR i  IDÉ-världen bortom både tid och rum.   http://www.peace.se/blog/2014/05/10/jesussananda-autobiography-and-new-scriptures/

Tack Gode Skapare Gud för Internet och World Wide Web som nu kan göra oss människor till medskapare för en ny fredligare världsordning; Ja: En Enad VärldsGemenskap!

Tack för Hinduismens, Buddhismens och Tibetanernas stöd för meditation, Karma, Dharma och Reinkarnationens lärorika magi, för familj och samhälle i utveckling.

Välkommen Jesus Sananda till vår nya skapande Kärleksfulla VärldsGemenskap med Ditt Kreativa Kristusmedvetande!

Stoppa mångmiljardären Georges Soros och hans neokonservativa försök att splittra, söndra och härska över Europeiska post-koloniala sönderfallande kulturer på vår planet med hjälp av välorganiserade flyktingströmmar, pedofilringar och välfinansierade terrordåd.   Se https://sv.wikipedia.org/wiki/George_Soros

Tack Dr. Paul Craig Roberts för din stora politiska erfarenhet som klart ser  att  Tvillingtornens i New York kontrollerade rivning, fejat som ett terrordåd, den 11 September år 2001, är början till den korrupta Supermaktens USA kollaps : http://www.paulcraigroberts.org/2017/04/24/911-destroyed-america/

Tack Brage Norin, regelbunden medarbetare i Bakom Kulisserna, och med Norrskenet i din kristallkula som ett Ljus från Norr ser detta:
* Min inre ande viskar gång på gång att imperiet i väst kommer att störtas i fördärvet.
* Det israeliska folket är det folk som drabbas värst av sionismens hatsprängda ondska.
* Det vidriga banksystemet som spritts från Wall-Street och ruinerat alla folk,
kommer att krascha.

* Solen går ner i väst medan folken i öst reser på sig.

Tack kära Skapare för min Kropp, Själ och Ande som kan greppa allt det ovanstående i Ditt Eviga NU!   Se även inläggen under senaste året i Peace Philosophers Blog: www.peace.se/blog/

Medvetandehöjningen (Ascension) överför oss nu till en helt ny dimension för vårt framtida aktiva medskapande tillsammans. Tolv DNA-strängar i stället för bara två?!
Filosoferar Ove Svidén sammanfattande …

P.S. Tack Yrsa för din redaktionella insats för att du bromsar vissa av mina ofärdiga inlägg att nå dina mogna läsare.

P.P.S. Tack Per Staffan för din modiga kamp för NESARA, ett nytt ärligt pengasystem för de grymt vilseförda neokonservativa i USA, innan systemet är utvecklat nog att hjälpa övriga världen som ett globalt: GESARA.
Se mer: http://www.peace.se/blog/2014/10/18/national-economic-security-and-reformation-act-nesara/

Det här inlägget postades i Ascension, Ashtar, Sananda, spirituell tillvaro, Tro, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *