Yrsa skärper tonen i sina Bakom Kulisserna

Världspolitik

Kina redo att ta över Daimler Benz, Deutsche Bank när det tyska fjärde riket kollapsar

Detta är en översättning av Benjamin Fulfords veckobrev. Eftersom brevet ligger bakom en betalvägg kan jag inte ange den exakta länken till den. https://benjaminfulford.net/ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 2019-04-22     Tyskland och dess EU, Fjärde rikets regim, är belägna och står inför en… Läs mer ›

Hur Sverige erövrades

En essä om hur Sverige erövrades    Här är en artikel som jag fått tillstånd att publicera här. Författaren har lagt ner mer arbete på att hitta referenser och faktiska händelser historiskt sett, än vad jag är villig att själv… Läs mer ›

Det här inlägget postades i Bakom Kulisserna, BENJAMIN FULFORD, Europa, George Soros, korruption, Maktmissbruk, Media, NATO, Pengar, politik, sionism, Trump, Vatikanen, Xi. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *