Vill Sverige hjälpa USA-Kabalen starta WW III ?

EGEN VÄG: Sverige vägrar skriva på FN:s kärnvapen­förbud. Försvarsminister Peter Hultqvist har redan skrivit på ett eget militäravtal med USA istället.

Löfven vägrar skriva på FN:s kärnvapenförbud

Publicerad 28 april 2019 kl 15.23

Inrikes. Regeringen vill inte ratificera FN:s konvention om förbud mot kärnvapen i sin nuvarande form, eftersom den skulle göra det omöjligt för regeringen att låta USA öva på att anfalla Ryssland med kärnvapen från svenskt territorium.

Gilla artikeln på Facebook

Regeringens nya utredning, som slår fast att Sverige inte bör ratificera konventionen, tar avstamp i att Försvarsmakten anser det viktigt att få ”öva” med kärnvapenbärande militära enheter i Sverige. I praktiken handlar det om att öva på att kriga mot Ryssland med amerikanska kärnvapenbärande enheter.

Att USA-allierade Nya Zeeland nyligen förbjöd kärnvapen har Försvarsmakten inte kommenterat, men till Aftonbladet säger ÖB Micael Bydén att myndigheten har gjort sin analys självständigt och inte efter påtryckningar från USA.

Röda korset är å sin sida kritisk till regeringens hållning. Framförallt att utredningen helt saknar analys av de humanitära konsekvenserna för befolkningen ….

P.S.

NATO är inte till för att försvara Europa!

NATO är till för att göra det Militäri-Industriella Komplexet rikare.
Vilkoret för medlemsskap är att det egna landet betalar minst 2%
av sin BNP till ’det sk försvaret.’ Dit har Sverige bara nått halvvägs.
NATO är en mask för att dölja de allra rikas girighet.
Det är Wall Street Banksters som vill och tjänar på krigen!
Ove Svidén

Det här inlägget postades i Europa, Socialdemokrati, Trump. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *