Brage om: KINA – DET OFATTBARA MIRAKLET

Enligt Freds- & Konfliktforskningens gudfader prof. Johan Galtung är över 90 % av all terror organiserad av stater – nästan alltid i CIA:s regi

Ingen vågar ifrågasätta hans påstående. Han vet nämligen vad han säger och vad han skriver. Han framför alltid den nakna sanningen även om den är obekväm. Men det finns ett ljus i mörkret. Soluppgången i Kina förebådar fred på jorden. Kina är snabbt på väg att bli världens i särklass starkaste ekonomi. Samtidigt kollapsar USA:s ekonomi mitt framför ögonen. Dessa händelser skapar fred på jorden. Terrorns gissel ebbar därför snart ut.

KINA – DET OFATTBARA MIRAKLET.
BruttoNationalProduktionen “ BNP” – data IMF / World Bank gällande år 2018.
Kina: 13 500 miljarder dollar (13,5 “triljon” USD). Indien: 2 700 miljarder dollar (2,7 “triljon” USD). Kinas BNP år 2018 var FEM gånger större än Indiens BNP – (10,8 ”triljon” US-dollar större).

ANTA FEM ÅR MED 6,5 % ÅRLIG TILLVÄXT. Då har Kinas BNP vuxit till från 13,5 till 18,5 triljoner dollar, medan Indiens BNP vuxit från 2,7 till 3,7 triljoner dollar. Skillnaden i BNP har därigenom vuxit från 10,8 till 14,8 triljoner dollar under de fem åren. Kinas BNP är fortfarande fem gånger större, men skillnaden mellan ländernas BNP har ökat högst avsevärt. Så fungerar det för Asiens jättar.

Det är som om två hundar – den ena väger 10 kg och den andra 50 kg – går upp 50 % i vikt. Då väger den ena hunden 15 kg medan den andra väger 75 kg. Skillnaden i vikt har ökat med hela 50 % (från 40 kg till 60 kg). Den tyngre hunden väger fortfarande fem gånger mera än den lättare hunden, men skillnaden i vikt har ökat högst avsevärt.

DEN BRUTALA SANNINGEN.
För att hålla skillnaden i BNP (10,8 triljoner dollar) konstant i tiden måste Indiens BNP öka med sanslösa 32,5 % om Kinas BNP ökar med 6,5 %. När Indiens BNP något enstaka kvartal ökat mera än Kinas skriver alla mutade journalister i upphetsning – ”Indien tar över ledningen i Asien”. Sådana rubriker haglar på nätet. Kanske de sovande journalisterna tror på sina ord – jag vet inte.

Nästa ingen ekonomisk journalist som finns att läsa på CIA:s sökmotor Google klarar av enkel matematik. Därför blir det i det närmaste omöjligt att förstå ekonomi om man inte finner artiklar som skrivits av begåvade personer som av någon märklig anledning sökt in på handelshögskolorna. Kanske är det så att de ekonomer som söker sig till journalistyrket valt den enkla vägen att finna sin försörjning. De accepterar spelreglerna – att hålla allmänheten borta från obehagliga ekonomiska sanningar. I orostider anses detta beteende som helt korrekt. De har heller ingen chans att ta sig in i avancerade tankesmedjor eller storföretag som fångar in de bästa studenterna.

Kina har lyckats hålla en BNP-tillväxt i närheten av 10 % under flera årtionden i sträck. Detta är det ofattbara. Eftersom vi bor på en enda planet kan inte sådana extrema tillväxtsiffror hålla i sig i längden. Att Kinas tillväxt bromsas upp något är både naturligt och självklart. När man läser rubriker som att Kinas tillväxt har sjunkit till ”30-års lägsta” – då är det bara att kräkas rakt ut i luften. En tillväxt på 6,0 – 6,5 % i år 2019 är ett rent mirakel. Hur är detta möjligt? USA:s ekonomiska krigföring mot Kina har knappast påverkat landet överhuvudtaget. Vilket historiskt stormfiasko för CIA.

Vad hände under finanskrisen 2008 – 2009 när nästan hela västvärlden drabbades av en svår ”recession” (BNP faller flera kvartal i sträck). Kina dippade ner till en tillväxt på drygt sex procents – medan nästan hela västvärlden rapporterade kraftiga BNP-fall. Sverige hamnade på minus 6 procent flera kvartal i sträck i slutet av år 2009 (liksom många av andra länder i världen). Den nakna sanningen är att Kina räddade världsekonomin från att falla ner i en förödande depression. Denna obekväma sanning är lika svår att finna på nätet som att finna en nål i en höstack. Så är det när man lever i den förljugna världen där nästan enbart lögner är tillgängliga via CIA:s sökmotor Google.

IDAG ÄR KINA OERHÖRT MYCKET STARKARE ÄN ÅREN 2008 – 2009.
De flesta som skriver om USA:s ekonomi nämner aldrig att landets tillväxt år efter år efter år sker med lånade pengar. Detta perversa tillstånd beskrivs som ”tillväxt”. Det är sjukt. Det handlas som fan i USA med rena luftpengar. Alla skuldbubblor växer och växer och växer. Det är USA:s köprally med lånade pengar som ger upphov till att BNP växer. Belånar vi våra hus långt upp över skorstenen så kan konsumtionen höjas – liksom landets BNP, men en vacker dag hinner räkningarna ifatt oss.

Att komma på tanken att beräkna ”Brutto National Produktionen” i ett land som år efter år trycker bergskedjor av luftpengar – var fullständigt omöjligt att föreställa sig. Ett sådant ekonomiskt tillstånd fanns inte ens i fantasin hos någon ekonom. Men nu är detta verklighet i USA. Den som inte fattar att skuldbubblorna snart kommer att brisera som ett smatterband – saknar förstånd.

USA ÄR VÄRLDENS I SÄRKLASS SJUKASTE EKONOMI.
USA:s förluster i handeln med omvärlden berättar om en ekonomi i mycket snabbt förfall. Landets nationella skuld ökar med cirka en trillion dollar per år. Landets BNP faller därför i storleksordningen 5 % per år. (Landets BNP är i storleksordningen 20 triljoner dollar – 5 % av 20 triljoner är 1 triljon). Den nakna sanningen är att USA:s totala skuldsättning ökar dubbelt så snabbt jämfört med landets ”National Debt” – som nyss passerat 22 triljoner dollar. Landets verkliga skuldsättning ökar i verkligheten över 2 triljoner per år. Utan dessa lånade luftpengar hamnar USA:s fall av BNP på cirka 10 %. Detta groteska BNP-fall blir verklighet i samma stund som sedelpressarna avstannar. Det går fort utför. Allt spricker när världen fått nog av galenskaperna och överger dollarn som valuta.

Den ekonomiska katastrofen kommer som en stormvind. Massor av länder i hela världen överger nu dollarn i sin handel. Dråpslaget kommer när Saudiarabien överger dollarn i handeln med världens största importör av olja – Kina. Läs följande ord noga – detta beslut är redan fattat. Officiellt är det ännu inte tillkännagivet men jag VET att denna affärsöverenskommelse är undertecknad!

USA är totalt desperat, men det spelar ingen roll vilka pjäser USA flyttar på schackbrädet – CIA är schackmatt. Muhammed bin Salman låter sig inte luras ännu en gång. Han har fått nog. Aramco Oil – Saudiarabiens kronjuvel – kommer att offentliggöra företagets affärsuppgörelse med Kina när det anses lämpligt. ”Petroyuan” är på väg att ersätta petrodollar. Därmed är dollarns öde beseglat.

VI MÅSTE SE UPP.
CIA jobbar intensivt med att prångla ut US-bonds till bankerna i hela den så kallade ”fria världen”. Flera märkliga specialerbjudanden har väckt uppmärksamhet, men hemlighetsmakeriet är massivt. Island var nära att fastna i Wall Streets bankbedrägerier men lyckades komma loss. För Grekland gick det betydligt sämre. Grekland förråddes och omvandlades till ett så kallat ”U-land”. De inblandade bankdirektörerna lämnade landet efter kuppen och bosatte sig i andra länder. Vårt land riskerar att gå samma öde till mötes. Att riksdagen har noll koll på våra banker kan bli Sveriges ruin.

VEM STÄNGER AV USA:s RESPIRATOR?
Hör och häpna – USA fortsätter att trycka dollar utan att finna köpare av US-bonds. Snacka om alarmerande ekonomiska nyheter. Ingen normal människa placerar sina pengar i finansiella dasspapper, men det finns gott om tomma mänskliga skal som gärna spolar ner andras pengar i toaletten. Det vimlar av sådana psykopater inom bankvärlden. Utplundringen av världens folk kan bara stoppas när USA:s respirator stängs av – men när sker detta och vem drar ut sladden?

HELA DEN FÖRLJUGNA VÄRLDEN LIGGER SNART I RUINER.
Världens fredsälskande politiker vill gärna att jordklotets sista krigarimperium försvagas ytterligare – för att minimera riskerna när bankkraschen slår till med full kraft. De fredsälskande folken vill naturligtvis också att de ekonomiska tungviktarna i öster ska hinna växa sig ännu starkare för att minimera skadorna när västvärldens ekonomi kollapsar. Alla folk med framtidsdrömmar vill undvika ett ekonomiskt Harmageddon på jorden.

Problemet är att USA:s fall är förutbestämt av krafter som är osynliga. Vi har för länge sedan tappat kontrollen över utvecklingen. Det plötsliga kaos som nu förlamar United States of America ”USA”, Storbritannien ”UK”, Frankrike, Italien, Spanien, Portugal, Grekland – är blixtar från himlen. Det är på samma sätt med fredens blixtar i Afghanistan, i Syrien, i Libanon, i Libyen, i Irak … – även dessa händelser är blixtnedslag från himlen. Samma fenomen pågår i hela östra Asien och Sydostasien. Blixtnedslaget i Korea hördes i hela världen. Kulblixten som nyss slog ner i Saudiarabien lyste upp hela Mellanöstern. Gud i himlen har ingripit.

Den förljugna världen är andligt blind. Vi står där och gapar och fattar ingenting eftersom vi tappat tron på Gud. Vi tror inte på någonting vackert och heligt. Vi hatar alla religiösa levnadsregler som utformats under årtusenden. Vi låter oss styras av onda andar som hatar våra budord. Det är därför som Aftonspyan och Sveriges Television vräker ut reklam om drogmissbrukande ”kändisar”. Det är därför som äcklig pornografi förnedrar den gudomliga kärleken, det är därför vi får läsa om kvinnor som får orgasm vid förlossningen i Aftonspyan, det är därför som alla folk och alla kulturer måste snabb-blandas. Mord efter mord efter mord – det ena värre än det andra – flödar mot oss i alla djävulens nyhetskanaler. Våra barn bedövas av våldet som strömmar mot dem. Det är därför som våldet exploderar i vårt land. Det svenska folkets framtid är becksvart.

Motsatsen till ondskans krigföring ser vi överallt i Asien, i Mellanöstern och i Afrika. Folk efter folk vaknar upp i vackra framtidsdrömmar. Det vi skådar i Zimbabwe är en himmelsk föreställning. Hela folket ställer upp för att hjälpa varandra efter den tropiska stormen. De allra fattigaste ger sin sista skärv för att hjälpa andra i ännu värre nöd. Girighetens demoner i ”den fria demokratiska bankvärlden” är en andlig spya inför Gud i himlen.

Krigens demoner börjar bli desperata. Vi måste fånga in fler ryska agenter – det är bråttom. Vi måste se fler ryska ubåtar i svenska farvatten. Vi måste hata ryssar. Vi måste lära oss att hata både ryssar och kineser. Dessa folk äro lömska. Detta inpräglas i våra stackars hjärnor från morgon till kväll – dag ut och dag in – år ut och år in. Vi är offer för Mordors rikes hjärntvätt.

MIN BILD AV SVERIGE.
Det jag ser i den svenska akademin, på Dramaten, i Riksdagen – det jag ser i massor av invandrartäta stadsdelar i Sverige, det jag ser i Aftonspyan och de nyheter jag ser i TV – allt detta gör mig illamående. Jag ser en svensk variant av ”Gökboet” – ett svenskt sinnessjukhus. Jag ser en framtid som är mycket skrämmande. Jag är i grunden en mycket glad människa. Men verkligheten omkring mig verkar onekligen dyster. Jag ser ett förlorat land. Det är min bild av Sverige.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Det här inlägget postades i Bakom Kulisserna, Brage, Framtid, Fred, Kina, Ledarsidoena.se, MORDOR Ondskans Rike, Pengar, politik, SaudiArabien, Trump, VärldsGemenskap, Xi. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Brage om: KINA – DET OFATTBARA MIRAKLET

 1. Brage Norin skriver:

  TRE MYSTISKA SENIORA TÄRNINGAR PÅ NÄTET.
  + Ove Svidén, årgång 1937, teknologie doktor. Föddes strax före andra världskrigets utbrott.
  + Lars Bern, årgång 1942, teknologie doktor. Föddes mitt under brinnande världskrig.
  + Brage Norin, årgång 1945, filosofie doktor (teoretisk fysik). Föddes strax före världsfreden.

  Albert Einstein stegrade sig inför kvantmekaniken. Han upplevde att denna vetenskap inte var färdigt utvecklad. I ett brev till en nära vän skrev han ”Es gibt keine spukhafte Fernwirkungen” – något som föreföll möjligt enligt kvantmekaniken. Han vägrade ta till sig ”synkrona händelser” – att kopplade händelser kan inträffa i samma ögonblick oändligt avlägset från varandra. Albert vägrade acceptera vetenskapliga spökerier. Hans deterministiska världsbild klarade inte av sådana fenomen.

  Idag vet vi med nästan absolut säkerhet att Einstein hade fel. ”Gud kastar tärningar” – tvärtemot vad Albert trodde. Hawking skriver att Gud ibland kastar tärningar ”där vi inte kan se dem”.

  Vad är minsta gemensamma nämnaren mellan oss tre ”seniora figurer”? Det är helt uppenbart – världskriget. Detta kan inte vara en slump. Jag är säker på att Gud har kastat tre tärningar.

  Jag har ett förslag – vi bildar en grupp ”De Tre Vise Männen”. Vi erbjuder vår kollektiva visdom till Svea Rikes Riksdag för endast en miljon svenska kronor i lön per år – naturligtvis till var och en.

  Ove får lägga ner Jas Gripen och Lars får slänga ut alla genmanipulerade grödor och jag får ta över utrikesdepartementet. Detta skulle snart få Sverige på fötter igen.

 2. Ove Svidén skriver:

  Eller strategisk långsikts-analys av tre svenska musketörer…
  Jag ställer upp. Pax Mare Baltikum är min profil.
  Framtidshälsningar Ove påmbettet….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *