Finansiell Förnyelse!

KABALEN, DE TRETTON FINANSFAMILJERNA och WALL STREET BANKSTERS   jagas nu bort och ersätts av ett nytt guldbaseratat NESARA/ GESARA System:

 

President Trump will be meeting Chinese Vice Premier and financial expert Wang Qishan at Davos on January 22nd. Here, the Global Currency Reset will be decided, the sources say. While many details have yet to be worked out, the Chinese, the Americans, and the European royals have all agreed to set up a future planning agency with a budget far larger than the UN, the IMF, and the World Bank, according to European royal family and Asian secret society sources.

The bankruptcy of the U.S. Corporation will also mean that holders of prosperity funds, farm claims, etc. will only be paid a fraction of what they are owed, a European royal family source says.

See more in Peace Philosophers Blog,  www.peace.se/blog   of January 10, 2019

Det här inlägget postades i Ansvar, BENJAMIN FULFORD, Fred, korruption, Pengar, Sagan om en bättre värld, Trump, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Finansiell Förnyelse!

 1. Brage Norin skriver:

  SVERIGE MÅSTE SÄTTAS IN I DET STORA PUSSLET FÖR ATT VI SKA KUNNA SE FRAMTIDEN.
  Kinas handelsöverskott (export – import) i handeln med USA skenar – trots USA:s så kallade handelskrig. År 2018 slutade Kinas överskott på gigantiska 323 miljarder dollar.

  Kinas överskott i handel med hela omvärlden slutade på 352 miljarder dollar. Kinas handelsöverskott med omvärlden förutom USA – var således endast 29 miljarder dollar. Över 90 % av Kinas överskott i handeln med omvärlden uppkommer i handeln med USA. Kinas handel med övriga världen går nästan ”jämnt ut”. Kinas extrema handelsöverskott är ett rent USA-fenomen.

  Det senaste kvartalet – oktober, november, december 2018 – ökade Kinas handelsöverskott med omvärlden som en lavin. Överskottet i oktober var 34 miljarder dollar, i november 45 miljarder dollar och i december 57 miljarder dollar. Observera att det är under dessa tre månader som den fulla effekten av handelskriget mellan USA och Kina ska slå igenom i handelsstatistiken. Ingen form av krigföring i hela mänsklighetens historia har varit så kontraproduktiv som USA:s handelskrig.

  Kinas handelsdata för december månad 2018 – som redovisades den 14:e januari 2019 – chockar ekonomerna. Kinas överskott på 323 miljarder dollar i handeln med USA år 2018 skakar hela världen. Kinas överskott i handeln de senaste tre månaderna är extremt sensationellt. Vad händer?

  Kinesiska varor flödar nu in som en tsunami till USA medan importen från USA står stilla. År 2018 ökade Kinas export till USA med hela 11,3% jämfört med året innan. Importen däremot ökade med blygsamma 0,7 %. Kinas export till USA skenar medan Importen från USA har stannat av.

  KINA MÅSTE TACKA GUD FÖR HANDELSKRIGET.
  Inte ett enda amerikanskt storföretag har flyttat produktionen från Kina. Det är ju den billiga och professionella kinesiska arbetskraften som producerar de varor som den stenrika ”eliten” i USA berikar sig på. Hur kan någon människa tro på att denna giriga elit ska flytta från produktionens himmelrike i Kina till USA – så enastående naivt.
  Ingenting i universum är viktigare än pengar – det är girighetens enda budord.

  Nationer betyder ingenting för den stenrika eliten. Att Kina också tjänar storkovan genom handeln med USA bekymrar dem inte heller – inte ett dugg.

  Girigheten saknar känslor och är helt blind. Den epok när de stora pengarna tjänades genom folkslakter runt om i världen är snart över. Nu är det den fredliga handeln med Kina som gäller. Världen förändras. Den rika eliten har inga som helst problem med att anpassa sig.

  MAN MÅSTE VARA STENDUM OM MAN INTE FATTAR.
  Eliten på Wall Street vet tusen gånger mera om ekonomisk politik än vi andra. Tron att den stenrika eliten inte förstår effekterna av handelskriget är dummare än tillåtet. Handelskriget är självklart en medveten politik mot det finansiella stupet. Handelskriget är bara ett av många sätt att skapa det totala nationella kaos som tvingar fram ett undantagstillstånd i USA. Förbered er för ett djävulskt kaos. En statskupp i USA är nära förestående. En militär diktatur i USA är målet.

  Självklart måste USA ha en jättefarlig yttre fiende – ju farligare desto bättre. USA:s folk måste skrämmas från vettet. Detta underlättar det kommande militära maktövertagandet.

  UNITED KINGDOM, FRANKRIKE, ITALIEN OCH SPANIEN KOKAR ÖVER.
  … alltmedan Tyskland går som tåget. Tyvärr har Tysklands storbanker dränkts av amerikanska statsobligationer – s k bonds – under den tid när Tyskland var en amerikansk koloni. Men denna mardrömsperiod är äntligen förbi. Västeuropas ingenjörsfolk har rest sig ännu en gång. Nu är det ”tredje gången gillt”. Ingen ny Hitler kommer att kunna kuppas in till makten i Tyskland. Tyskland har valt öst och bildar nu en strategisk allians med Ryssland och Kina. USA:s imperium har rämnat.

  Tyskland måste balansera försiktigt fram. När dollarns ställning som världsvaluta faller utlöses en serie konkurser av tyska storbanker. Deutsche Bank och Commertzbank tvingas slå igen i en första våg av bankkollapser. Bostadsbubblan i Tyskland briserar automatiskt. En svår övergångsperiod väntar Tysklands folk – men landet reser sig ur askan ännu en gång. Detta kommer att gå överraskande fort.

  Däremot kommer United Kingdom – UK – och Frankrike att dras med i djupet när USA kollapsar. En stor nationell katastrof väntar UK. Frankrike kokar snart över av anti-amerikanska stämningar. Vilket historiskt uppvaknande som väntar Frankrikes folk. Spaniens öde är också givet. Landet övergår till en helt ny statsbildning – en konfederation av oberoende delstater. Portugal, Italien och Grekland är snabbt på väg att förvandlas till vad vi tidigare kallade U-länder. Ett socialt inferno väntar hela södra EU. Resterna av de forna koloniala stormakterna i Västeuropa går under.

  Märkligt nog klarar sig några länder i norr hyfsat. Norge och Finland klarar den kommande storkrisen bäst. Det jag ser i kristallkulan vad gäller vårt eget land Sverige och vårt södra grannland Danmark vill jag inte skriva om. Jag mår bara illa. Jag vill faktiskt kräkas. Vårt ”översnälla” och naiva svenska folk går rakt in i den historiska fällan. Vi har inte en chans. Sveriges insatser i NATO:s så kallade ”fredsbevarande insatser” har skadat vårt land oåterkalleligt.

  Svensk integrationspolitik har alltid varit ett stormfiasko. När vårt land nu flödat över av nya flyktingvågor från alla NATO:s fredsbevarande insatser är läget kört. Svea Rike går under i ett socialt inferno som vi själva skapat. Som vi bäddat får vi ligga.

  ETT GOTT RÅD TILL ER SOM ÄR UNGA. Fly till Norge eller Finland. Det finns ett ännu bättre flyktmål – Island. Problemet med Island är språket, men är man ung klarar man allt. Den svenska fjällvärlden är ett gott alternativ för äldre personer. Röding och laxöring och ripa och hjortron håller oss i god form.

  Naturligtvis är en hytte i svenska fjällvärlden där det finns en bilväg över till Norge att föredra. ”Blå vägen” i Västerbotten – eller ”Silvervägen” i Arjeplogs fjällvärld är mycket viktiga navelsträngar när USA:s imperium kollapsar. Den marina kosten i de norska fjordarna väntar på oss – de nya nordiska flyktingarna.

  Personligen kommer jag att kalasa på smörstekt flyndre (rödspätta). Med kall mjölk och svenskt hårdbröd och naturligtvis potatis, skapar rödspättan kontakter med himmelriket. Det handlar inte om någon kulinarisk chock – det är något helt annat. Den matharmonin som vilar över smörstekt spätta går inte med ord att beskriva.

  Jag sörjer vårt lands öde – Brage Norin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *