Den Kinesiska Vita Drakens Gyllene Tidsålder

 

Enligt veckans rapport från Benjamin Fulford kommer NESARA och GESARA nya pengasystem att presenteras i World Economic Forum i Davos den 22 januari 2019. Lyssna och lär. ( Se även Filosofens blogg av den 17 jan 2019 www.peace.se/blogg/ )

The Chinese “One Belt One Road” project, 60 times bigger than the Marshall Plan, is an example of the type of project the West also needs to start. When the old-guard elite meet at their Davos lovefest on January 22nd, let’s see if they offer anything that even comes close to the WDS plan to spend trillions of dollars per year to help save the planet. If not, then it’s time to remove their control over the financial system. Humanity needs to be free to create an ideal future for our planet.

https://benjaminfulford.net/

Det här inlägget postades i BENJAMIN FULFORD, Brage, BRI nya sidenvägen, GESARA, judiska lobbyn, Kina, Maktmissbruk, NESARA, Palme, Pengar, Sagan om en bättre värld, Sananda, Trump, VärldsGemenskap, Xi. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Den Kinesiska Vita Drakens Gyllene Tidsålder

 1. Brage Norin skriver:

  VI VAKNADE FÖR SENT – KLOCKAN HAR REDAN SLAGIT TOLV.
  • Hela USA:s delegation till mötet i Davos har bokats av – en politisk chock!!!
  • Ännu en flyktingvåg – finansierad av Soros – är på väg mot USA söderifrån.
  • USA:s nedstängning av statsapparaten har nu pågått längre tid än någonsin.
  • Afghanistan är på väg mot fred. USA:s folkslakt slutade i en katastrof för CIA.
  • Libyen är på väg att få fred. Ryssland har äntligen tagit över fredsprocessen.
  • USA är schack-matt i Syrien. ISIS har besegrats – ännu en CIA-katastrof.
  • Saudiarabien ansluter sig till historiens största fredsprojekt One Belt One Road.
  • Saudiarabien storsatsar på ett raffinaderi i Pakistans djupvattenhamn – Gwadar.
  • Kina och Saudiarabien räddar Pakistans usla ekonomi – så enastående vackert.
  • Aramco Oil Co kommer att sälja 5 % av aktierna till kinesiska och ryska aktörer.
  • CIA:s förlust av Saudiarabien är det största politiska nederlaget i USA:s historia.
  • USA tvingas dra sig tillbaka från Sydostasien. Länderna frigör sig en efter en..
  • USA:s varuhandel har kraschat. December månad blev en megakatastrof.

  USA har två gånger i rad skjutit upp officiella ekonomiska rapporter som alltför tydligt visar att USA:s handel med omvärlden har totalkraschat. December månads rapport år2018 kommer förmodligen aldrig att redovisas – vi får vänta och se. Denna månad sjönk USA ner i den finansiella avgrunden.

  USA:s neokoloniala politik i Afrika – politiken med mutor – har slutat i ett historiskt fiasko utan like. Den stormrika världsdelen – Afrika – omfamnas av Kina och Ryssland. Snart blommar hela denna kontinent upp. Nu äntligen byggs järnvägar, vägnät, elnät, dammar och broar upp i en takt som chockar folken i land efter land i Afrika. Affärslivet blommar upp som aldrig förr. Inom några år kommer det historiska facit att ligga på bordet. Domen över CIA kommer att bli förödande.

  JORDENS SISTA KRIGARIMPERIUM GÅR UNDER.
  Ett militärt maktövertagande är nära i USA. Dollarn kraschar mitt framför ögonen. CIA:s terror på jordens yta är snart över. CIA:s terror mot både Kina och Ryssland i rymden är också snart över. Det blir en överraskande läsning för oss som så länge hjärntvättats av CIA.

  Nu darrar Wall Streets globalister. De måste skyndsamt dra sig tillbaka från jordens alla hörn och kanter. Det gick åt helvetet med deras planer. Aldrig någonsin har en så dramatisk händelse skakat om världen. Den så kallade rika ”eliten” är i chocktillstånd. I ett sista desperat försök att överleva tar CIA hem sina trupper och satsar på ett militärt maktövertagande i USA. Hur går det?

  DET GÅR ÅT HELVETET!!!!!
  Tyvärr drabbas alla länder i USA:s imperium fruktansvärt. Sverige ligger mycket illa till, men vi kommer lindrigt undan jämfört med USA:s folk. Ett fasansfullt blodigt kaos är på väg i USA.

  Solen går upp i öst. Asien badar redan i solens värmande ljus. De första solstrålarna har nu nått Mellanöstern. Världsfreden väller in från öster.
  Solen går ner i väst. Mörkret faller över oss. Det vi gör mot andra gör vi mot oss själva – så fungerar den himmelska lagstiftningen.

  CIA:s femtekolonn i Sverige har skadat vårt land fruktansvärt. Svea Rike blir sig aldrig mera likt. Vilken smärtsam historisk läxa vi kommer att tvingas lära oss. Att ställa upp på NATO:s ”fredsbevarande insatser” blev Sveriges undergång. Vi drunknade på kuppen.

  VEM KAN SVARA PÅ DENNA FRÅGA? Varför förstår så få vad som sker? Jag fattar det inte – Brage Norin.

 2. Pingback: Den Kinesiska Vita Drakens Gyllene Tidsålder – Bakom kulisserna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *