Svensk pressfrihet möjliggör denna text om förintelsen

g, december 13, 2018
Hem Åsikter Debatt Deklarationen mot antisemitism som bevisar judiskt inflytande

Det var länge sedan “förintelsen” handlade om minnet av judar som dog i andra världskriget. ”Förintelsen” är istället en fråga om sionistisk makt och politik. Myten, lögnen, om “förintelsen” tjänar en rad specifika syften; att rättfärdiga sionistiska övergrepp i Palestina; att karva in en skuld i den västerländska folksjälen över “förintelsen” som ett resultat av vår antisemitism; att erhålla stöd i väst för bidrag, finansiellt, politiskt och militärt för sionismen och att tvinga in den sionistiska agendan i länders lokala lagstiftning som gör judars död under andra världskriget viktigare och mer unika än någon annans i världshistorien.

Det går bra för den judiska lobbyn. Varje år flyttar man fram sina positioner, steg för steg, land för land, organisation för organisation. Under tisdagen den 6:e december 2018 antog europeiska ministerrådet, med 28 medlemsstater, en deklaration för att skydda judiska intressen i EU. Deklarationen understryker vikten av att minnas och utbilda befolkningarna om “förintelsen”. Den uppmanar också alla medlemsländer att anta International Holocaust Remembrance Alliance (IHRA) definition av antisemitism. Särskild vikt ska, enligt deklarationen, ägnas antisemitism på nätet. Deklarationen hyllas av den Judiska Värlskongressen.

Initiativet till detta togs av Göran Persson 1998 i något som kallas Stockholmsinitiativet och som ett resultat av detta har vi i Sverige bl.a. propagandaorganisationen Forum för Levande Historia, vars enda uppgift är att tvinga på svenska folket den falska myten om judarna som särskilt lidande under andra världskriget och särskilt myten om ”förintelsen” och gasugnarna.

Det här inlägget postades i Ascension, judiska lobbyn, korruption, Maktmissbruk, Mind Control, politik, Rasism, sionism, Socialdemokrati, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *