Benamin Fulfords tidigare geopolitiska rapporter

Benjamin Fulford Komplett Rapport, 3 december 2018

Per Staffan 6 december 2018

Ett historiskt drag, P2 Frimurarna—Svart Sol dyrkarna—stämmer för fred

Av Benjamin Fulford, White Dragon Society
2018-12-03

Vilket framtida historiker kommer att se tillbaka på som en stor vattendelare, P2-frimurarna-tillbedjarna av den Svarta Solen och skaparna av både fascismen och kommunismen – stämmer för fred, säger White Dragon Society källor. Detta, tillsammans med att Rothschildfamiljen avlägsnas från kontroll över centralbankerna, betyder att världen kommer att komma in i tidigare outforskade historiska vatten.

P2-frimurarna föreslår att världen ”ska ledas av ett triumvirat av sönerna till den Svarta Solen, sönerna till Stora Horus och Drakens söner”, enligt förslaget som förmedlas av Vincenzo Mazzara, en riddare av den Tyska Ordern och den mest ledande P2-medlemmen som kontaktat WDS.

”Svarta Solens söner” refererar till P2-frimurarna, som ger order till påven och världens 1,5 miljoner eller så katoliker. ”Stora Horus söner” refererar till ögat på toppen av pyramiden på den amerikanska endollarsedeln, som förmodligen refererar till icke-P2-frimurare som Scotch Rite och Grand Orient som kontrollerar mycket av den engelsk- och fransktalande världen. ”Drakens söner” refererar till asiatiska hemliga samfund som kontrollerar större delen av Östra Asien.

Vid den här punkten är de flesta läsare troligen, och med rätta, bestörta över tanken på tre hemliga samfund som samverkar för att fortsätta att styra i hemlighet. WDS vill naturligtvis att allt ska vara öppet och med fullt offentligt deltagande. Ändå är P2 kraftfulla; de berättade i förväg att de skulle avskeda påven ”Maledict” (Benedict XVI) och de gjorde det. P2 skröt också till WDS att de var de som ansvarade för att arrangera den 11 mars 2011 Fukushima tsunamin och den nukleära terror mord attacken. Således det faktum att de nu stämmer för fred innebär att de vet att nätet slutligen omringar dem.

Detta drag är också nära relaterat till meddelandet att det nazistiska Fjärde Rikets Führer George H.W. Scherff (Bush) är död. Som Pentagon-källor säger det, ”medan G20 förberedde världen för en global valutaåterställning, gav den 41: e presidenten Bush Sr. upp andan den 30/11, för 11 + 30 = 41”. I själva verket dog Bush Sr. i juni, men tillkännagivandet försenades tills alla förberedelser var gjorda för att arrestera senior nazis (Khazarian maffia) underhuggare som Hillary Clinton och Barack Obama, säger källorna.

Det är därför USA: s president Donald Trump retweetade den här kända bilden den 27 november med etiketten ”Nu när Rysslandsmaskopin är en bevisad lögn, när börjar åtalen för förräderi?”

Svaret på den frågan, säger Pentagonkällor, är att ”massarresteringar kan inträffa efter Bush-begravningen, eftersom Gitmo är överbemannat och Trump kan sätta igång militärdomstolar före den nya Kongressen är på plats den 3 januari 2019.”

Det officiella meddelandet om Bush Sr.-död är viktigt, eftersom Bush Sr., till skillnad från andra medlemmar i hans grupp som Hillary Clinton eller Bush Jr., hade mycket kraft och respekt överst i det amerikanska militärindustriella komplexet. Med honom borta har de förlorat sin sista livlina.

Det här inlägget postades i BENJAMIN FULFORD, CIA, Framtid, Fred, judiska lobbyn, korruption, Maktmissbruk, MORDOR Ondskans Rike, Pengar, politik, SaudiArabien, Trump, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *