Skaparkraften, är mänsklighetens nya medvetande…

Skaparkraft, är mänsklighetens nya medvetande och talang för att utveckla livet, familjen, samhället, Civilisationen, Planeten Jorden, GAIA, samt Kosmos.

När vi svenskar tröttnat på den nationella tafattheten och politiska korruptionen, rekommenderar jag dig som läsare att gå vidare till Sananda Website:  www.sananda.website som jag regelbundet citerar i min Peace Philosopers Blog:  www.peace.se/blog.

Det andliga uppvaknandet i vår tid kan bättre förklaras på engelska än på svenska, där ordet: ’andlighet’ lätt fastnar i något kyrkligt, kristet, doktrinärt.

Orden: ’Spirit’, spirituality, inspiration däremot har en förmåga att lyfta upp själen till en idévärld och scenarier om en bättre framtid än vad politikernas DÖ, DecenmberÖverenskommelse kan frammana ….

Lär dig skapa en ljus framtid med Ashtar Command och hans rymdskepp med metoder att vidga vårt medvetande mot det skapande ljuset!

Filosofera dig fri från förut fattade meningar
Ove Svidén

Ashtar via Natalie Glasson – 18th, October 2018

‘Commander Ashtar, please transport me to your starship to the Light Innovation Chamber. I wish to receive the supreme light present within the chamber so my heart and soul sing for joy. Assist and support me in recognising within my being and soul that which is most essential for me to create in light. I am open to new ideas and intentions to come forth into my awareness, as they do so I gift them to the light and allow them to take shape and form before me. Support me in then placing the manifestation within my Earth Star Chakra and recognising the positive impacts upon my being. If it is for the world, let it be gifted to the consciousness of humanity and Mother Earth. Thank you and let it be so.’

This process allows you to connect with your intuition and inner guidance, trusting in yourself, your connection with the light and ability to manifest. When intentions and ideas are created in light they have an opportunity to manifest at the physical level. The more light workers create within the light realms, higher vibrations of light will be able to anchor into the Earth as well as new openings for the Creator to be present and fulfilment to be experienced for all.

Light and Consciousness Imprinting

Light and Consciousness Imprinting is a beautiful way of working with the ascension waves and new vibrations anchoring into the Earth to aid transformation for all. New energies are always downloading into the Earth and humanity, within the Light and Consciousness Imprinting Chamber you can access these new energies and imprint them into your being, into objects or crystals in your home, into situations or experiences, in truth anything that inspires you or feels guided. Imprinting is akin to downloading, however, it impacts the receiver at a deep core level, therefor must be treated with care and by following your inner guidance rather than your desires.

‘Commander Ashtar, please transport me to the Light and Consciousness Imprinting Chamber so I may experience the new ascension energies anchoring into the Earth, receiving them within my being. May the most appropriate ascension energies imprint into my being creating positive loving transformation, freedom, love, and ascension.

I am guided to imprint the ascension energies into……………………………………. to (give a reason or outcome you would like to manifest). As I focus on this please imprint the most appropriate ascension energies available now. Thank you.’

First focus upon receiving for yourself. Then when you feel ready hold your focus upon the being, objects or crystals in your home, situations or experiences you have been guided to anchor the light into, imagining the light frequencies penetrating and creating transformation.

This process can be experienced numerous times as each visit allows you to imprint into your being the latest energies vibrations, ascension activations, and enlightenment. It is a positive way to remain aligned with the ascension shifts taking place daily.

Please feel free to visit me and the chambers I have shared with you as often as possible, they are open for your use. I only ask that you use your intuition and the expression of your soul while being present within the chambers to guide you.

With star light blessings,

Commander Ashtar

källa. https://sananda.website/ashtar-via-natalie-glasson-18th-october-2018/

Det här inlägget postades i Ascension, DÖ DecemberÖverenskommelsen, Framtid, Fred, Människa, Ny Andlighet, Sagan om en bättre värld, Sananda, UFO, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *