Peter Krabbe: Tafatta svenska politikers landsförräderi

 

Se mer:

Landsförräderiet.


Processen att i slutänden överlämna styrningen av Sverige till det internationella samfundet har som synes pågått i det fördolda sedan 1975. Under det kalla kriget hade man främst tankefokus på flyktingar från andra sidan järnridån –  Östeuropa och Baltiska staterna, vilket inte många motsatte sig. Inte heller flyktingar från det krigsdrabbade Balkan väckte några starkare känslor. Men när USA proklamerade sitt ”krig mot terrorismen” 2001, vilket i själva verket var ett storskaligt erövringskrig av Mellanöstern och muslimska flyktingar började välla in från krigszonen, visade omfattningen och integrationsproblemen i våra samhällen att de bakomliggande tankarna inte varit de som till nöds diskuterades i media. Genom FN:s insatser har fokus numera vridits till att inkludera även Afrika, som genom européernas koloniala äventyr anses vara moraliskt länkade till Europa. Särskilt Frankrike låter sitt kvarstående koloniala och dåliga samvete delas av EU:s övriga medlemmar.

Den globalism som jag refererar till ovan i  (https://peterkrabbe.wordpress.com/2018/10/13/landsforraderiet/) har varit väl känd i länder utanför Sverige de senaste femtio åren. Den är långsiktigt implementerad och är ingenting som uppstått som en följd av flyktingströmmarna. Istället är det migrationen som är en följd av globalismens intåg och verkställande. Är det rimligt att tro att svenska regeringar under denna tid varit ovetande om de planer som formulerats i FN, EU och andra internationella sammanhang? Naturligtvis inte. Varför har då de flesta svenskar ingen aning om dessa för landets framtid avgörande processer? Alla vet nog att väldresserade media bidragit med total mörkläggning. Först genom internets intåg har rullgardinen dragits upp. I val efter val har svenskarna fråntagits möjligheten att påverka utvecklingen genom utebliven eller bristfällig information. Så är det än idag. Vi väljer ovetande en regering som har avsikten att upplösa vårt land till en diffus, gränslös amöba i ett lika diffust världsallt. Detta kallar jag med fog landsförräderi.

Peter Krabbe

Tack, Peter Krabbe för din klara analys.

Sverige behöver en stark ansvarstagande ledare med hårda nypor.

Efter Sjuklöver-partiernas tafatta lek med att ligga lågt, lägre, lägst
och December-Överenskommelsens första, fyra, fega år,
behövs snart en vald President med rätt att landsförvisa rötäggen!

Som en möjlig lösning för den Kungliga Republiken Sverige
efter valet 2022, ser jag ett behov av att:

Landsförvisa den politiska ”arkitekten” bakom DÖ!

Ove Svidén, filosoferar vidare i frågan om ansvarsfullt ledarskap ….

Det här inlägget postades i Ansvar, Bakom Kulisserna, Media, migration, politik, Rasism, Socialdemokrati, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *