Afghanska sk ’flyktingar’ talar persiska

Afghanska sk ’flyktingar’ talar persiska i Sverige, varför det?

Jo, så här hänger det ihop:  När Olof Palme gjort Sverige mångkulturellt med en ny grundlag 1975,så kunde de muslimska efterföljarna till den landsförvisade Shahen, tömma fängelserna i Iran på grova brottslingar, ge dem ett förskott, en flygbiljett och sätta dem på ett flygplan till Sverige med en instruktionom hur man skapar sig en försörjning i det naiva Sverige utan arbete, samt under villkoret att de inte fick någonsin återvända till sitt hemland Iran.

Nu är dessa brottslingar huvudmän och organiserar de senaste årens flyktingvågor till Europa från MENA- länderna kring Mellan Östern och Norra Afrika.   (Middle East and North Africa = MENA)

Här i Sverige organiserar sen de politiska sju-klöverpartierna mottagandet så att sexfrustrerade klan-medlemmar får möta den aningslösa svenska kärleken,  utformat som ett smart LVU/HVB-System av sexfrustrerade pedofiler och deras medhjälpare ’Socialkärringarna’ i den Lönsamma Kommunala Människohandeln.

I femtio år sedan Geijer-Affären har systemet fungerat dolt under en ’Lag mot sexköp’ och fri tillgång till ca fyrtio tusen fräscha tvångsomhändertagna ungdomar per år, i stället för de bordeller som finns i mångfald utanför Sveriges gränser.

Socialtjänstens medlöpande kvinnor, ofta utan egna barn, känner sig favoriserade med sin tjänstebil, vanligen silvergrå av märket BMW, för att fritt kunna röra sig över kommun- och läns-gränser till de familjehem och HVB-hem där de är delaktiga ägare i driftens vinst.

Ja så fungerade Sverige under decennier innan avgående Statsminister Reinfeldt,  lockade in hela Landet i falskspelet med: att ”öppna våra hjärtan för flyktingarna.”

Som filosoferande bloggare undrar jag nu hur många miljoner som Reinfeldt fick i egen ficka av mångmiljardären George Soros för sina lönsamma slutord som förtroendevald?

Se mer: Filosofens Blogg: www.peace.se/blogg/  kategori LVU

and more: Peace Philosophers Blog: www.peace.se/blog/

and more:

https://www.adlibris.com/se/bok/lvu-profitable-municipal-kidnapping-in-sweden-9789187507694

LVU Profitable Municipal Kidnapping in Sweden

av Ove Svidén

Häftad, 2013, Engelska, ISBN 9789187507694
LVU: Profitable Municipal Kidnapping in Sweden. By Ove Svidén, World Peace Foundation The content of this book is structured by four detailed letters to the ICC, the International Criminal Court in The Hague  …

Det här inlägget postades i DÖ DecemberÖverenskommelsen, korruption, LVU, Maktmissbruk, Media, migration, Palme, politik, Rasism, Socialdemokrati, Terrorism, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *