Permanent fred på Jorden, är det kosmiska syftet

Mike Quinsey

10 augusti 2018

Webbsida:http://www.treeofthegoldenlight.com/Mike%20Quinsey/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm

Ni har så mycket att se fram emot och vi har gett er rikligt med anvisningar och en bild av vart ni är på väg. Om och om igen har vi informerat er om att den gamla energin är död och att ni inte längre är bundna av dess direktiv och har stor frihet att välja er väg mot Uppstigningen (Ascension). Den betyder att saker och ting utvecklas i linje med era aktiviteter på Jorden, även om uppmuntran ges för att hålla er i rätt riktning. Bakom det uppenbara kaos och den osäkerhet som för närvarande råder pågår förändringar för att skapa en grund för ett nytt sätt att se på saker och ting i syfte att uppnå permanent fred på Jorden.

 

Ni kan inte uppnå total fred över en natt eftersom det fanns och fortfarande finns mycket som behöver lyftas bort. Men var säkra på att även om det har varit svårt att driva bort de mörka och deras hantlangare så gör ni goda framsteg, och saker och ting börjar verkligen falla på plats inför tidpunkten för en revalvering av valutorna. Revalveringen är fortfarande nyckeln till påbörjandet av många fördelaktiga och välkomna förändringar vilka ligger redo att introduceras. Mycket händer som man inte ser och av flera orsaker, bland annat säkerhetsskäl, hålls hemliga. De mörka finns överallt men inte alla utgör en fara för era frihetsplaner.

 

Till många människors överraskning är president Trump fortfarande i tjänst, och det beror på att han gör förändringar som är nödvändiga för framtiden, inte bara för USA utan för hela världen. Det verkar kanske inte så när man ser på vad som sker och vissa av hans beslut har orsakat stor oro. Men det kommer en tid när människor ser tillbaka på hans mandatperiod och kommer att hålla med om att han hjälpte till att föra fram nödvändiga förändringar som gynnat världen. Vissa har inte blivit väl mottagna av er, men ni måste ge dem tillräckligt med tid för att fördelarna ska uppskattas. Stora förändringar ger nästan alltid mycket motstånd och så kommer det alltid att vara, tills de fulla effekterna kan bedömas rättvist.

 

Inse att utnämningar av dem som kommer att hantera enorm makt och rikedom nu ”får hjälp” av de osynliga som har en fullständig bild av framtiden och använder sitt inflytande för att vägleda mänskligheten. Som alltid är det slutliga beslutet ert, så försäkra er om att de rätta människorna kommer till makten, de som har ert bästa närmast hjärtat och inte självhävdelse. Under senare tid gjordes flera utnämningar helt enkelt för att främja självhävdelse och personlig makt. Den tiden är nu förbi och de bästa personerna kommer att tillsättas och leda er in i en ny tidsålder fylld av glädje och lycka. Framtiden är ljus och planerad att ge er ett sätt att leva som ni är berättigade till utan hot om krig.

 

Var säker på att varje själ har en viss grad av inflytande vad framtiden anbelangar. Det finns en kollektiv energi som har en mycket större effekt än ni kan tänka er, och den blir alltmer positiv ju mer tiden går. Redan har den nått bortom ”krigets inflytande”, även om de med starka intressen i att sälja vapen, normalt till båda sidor, fortfarande hoppas på ett tredje världskrig. Mina kära, det har med all tydlighet blivit bestämt av de gamla som övervakar era framsteg att ett tredje världskrig inte kommer att tillåtas. Ni behöver bara gå tillbaka några år när silon gick upp på ”red alert” redo att avfyra sina kärnvapen och alla blev obrukbara. Detta har hänt mer än en gång och förhoppningsvis har budskapet nu gått fram, ett kärnvapenkrig kommer inte att tillåtas – aldrig mer.

 

Människor har för vana att söka utanför sig själva när saker går fel, och det är klart att inte alla problem nödvändigtvis kan relateras till egna handlingar. Men några slår tillbaka på dem på grund av tidigare handlingar som orsakat ett karmiskt gensvar. Så när du ifrågasätter vad du har gjort för att förtjäna den ena eller andra situationen, inse att ingenting av betydelse för dig händer av en slump. Omständigheterna kan tyckas slumpartade, men de som organiserar karma måste ta tillfället när det dyker upp. Det handlar ofta om samspel med andra människor och det är inte alltid lätt att få dem att komma samman för att balansera karma. Vissa situationer är så komplexa att ni finner det svårt att tro att de är arrangerade i förväg.

 

Ändå är det så även till den grad att resultatet är avsett att stödja de lärdomar som ska läras. Man kan säga att era guider arbetar övertid för att säkerställa att karma rensas. Din utveckling beror på lärdomar som lärs, som att situationen upprepas om du misslyckas första gången, och andra gången, etc., tills du lyckas. Inse att karma kan föras vidare från ett liv till ett annat. Ibland beror det på att du då är mer kapabel att klara av situationen. En känslig fråga kan till exempel vara en separation i ett förhållande och även det är planerat i förväg där lärdomar lärs av de inblandade. Så budskapet är att ta dina livserfarenheter på allvar och göra ditt bästa för att lära av dem, så behöver du inte gå igenom samma typ av erfarenheter igen.

 

Även om ni allvarligt har hållits tillbaka kommer ni i det långa loppet inte att ha gått miste om något eftersom de mörka inte längre kan störa er utveckling och hålla tillbaka uppfinningar. Framsteg som redan gjorts kommer att släppas. Det kommer att ske på ett sådant sätt att ni inte överväldigas utan hinner bli bekanta med de förändringar som berör er mer personligt. Klart är att ni snart kommer att ha tillgång till enklare och snabbare sätt att resa och en ständig tillgänglighet av allt ni behöver för den dagliga överlevnaden. Dessutom kommer en tid när ni är tillräckligt kraftfulla och kunniga för att tillfredsställa alla era behov med er tankekraft.

 

Allt resande sker nästan omedelbar, ungefär som att gå in i en kabin som du programmerar med ditt resmål och när du går ut ur den så är du framme. Vi nämner dessa framsteg för att låta er förstå att de gamla problemen så småningom kommer att läggas bakom er. Med ett förlängt liv och förmågan att hålla era kroppar unga kommer ni att ha gott om tid att njuta av de högre vibrationerna. Sist men inte minst, resor utanför solsystemet kommer också att vara möjliga. Allt i sinom tid och ingenting tillåts att störa er utveckling och era framsteg.

 

Genom att hålla fokus på vad framtiden håller i beredskap hjälper ni till att dra den närmare sin fullbordan. Det flyttar också er uppmärksamhet bort från den senaste tiden och ni kan glömma de svårigheter och de problem ni ställts inför under årtusenden. Det finns ingen anledning eller fördel med att hålla fast vid era tidigare erfarenheter. Det viktiga är att ni har lärt er av dem och inte längre behöver dem.

 

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar och vägen till fullkomning Det här budskapet kommer genom mitt Högre Jag, mitt gudomliga Jag, och varje själ har samma förbindelse med Gudomen.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey

Översättare: Inga och Cagga Levander

Det här inlägget postades i Ascension, GESARA, NESARA, Pengar, politik, reinkarnation, Sananda, spirituell tillvaro, Trump, UFO, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *