Fria Sidor granskar rasismen. Våga läs Fria Sidor

Före andra världskriget utgjorde vita människor ca: 25% av jordens befolkning – nu är vi nere på 8%. Vi är redan en minoritet i världen och utvecklingen skrämmer verkligen.

Vita har också rätt att ha etniska intressen. Den vita rasen finns och vi har samma rätt som alla andra att vara stolta. Kanske ännu mer än andra, eftersom vita har byggt helt fantastiska civilisationer som alla tycks vilja komma till i så hög grad att de till slut upphör.

Den som nekar dig rätten att vara stolt över din vithet och nekar dig rätten att se till dina vita etniska intressen är inget annat än anti-vita rasister och översittare. Varför ska vi låta dem styra våra tankar och utvecklingen i våra samhällen? Varför tillerkänns inte vita samma rätt som andra etniska grupper? Har inte vita också rätt att vara stolta över sin ras och sitt ursprung? Eller är det lika bra att vita försvinner?

Fria Sidor kan inte dra någon annan slutsats att världens styrande oligarker och den judiskt kontrollerade massmedian sedan minst 70 år arbetar frenetiskt just för detta mål, varje dag, i samtliga massmedia, 24/7/365. Det är de som öppnat portarna för massinvandring från Afrika och Mellanöstern. Det är de som varje dag talar om för oss hur dåliga vita är. Det är de som varje dag nekar oss rätten till självbestämmande i våra egna länder.

Ansiktet utåt och typisk representant för det globala styret så förödande för vita.

George Soros

I Sverige har en trio haft huvudansvaret för att befästa den anti-vita politiken. Det är den ständiga medlemmen i Bilderberggrupen familjen Wallenberg, den judiska familjen Bonnier och det socialdemokratiska partiet. Tillsammans har de kontrollerat näringslivet, media och politiken. De har varit så framgångsrika att vi i Sverige idag helt saknar varje form av öppen, intellektuell och hederlig debatt i varje väsentlig samhällsfråga.

Genom att inte se problemen finns de inte

Tillsammans har de varit så mäktiga att alla andra har varit tvungna att anpassa sig. Det är också därför vi har total konsensus inom svensk näringsliv, media och politiken. Alla tycker i stort lika och varje avvikande uppfattning i Sverige från konsensus framställs som ”extrem”.

Fria Sidor finns för att peka ut de som är bakom dagens förstörelse. Fria Sidor kommer alltid peka uppåt. Peka på de som har ansvaret. Inte peka neråt på den lilla människan. I varje samhälle har det alltid varit en liten grupp människor som haft makten. De har kontrollerat pengarna, informationen och nätverken. Fria Sidor vägrar finna sig i denna utveckling och kommer därför alltid att peka ut de ansvariga.

Ska snart inte längre få finnas enligt det globala styret.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fria Sidor granskar rasismen. Våga läs Fria Sidor

  1. Bra skrivit Ove. Själv har jag gått med i SD och har röstat för Jimmy, David Bergquist (Nacka Kommun) och en till på Stockholm. Vi skall hjälpa alla i sina egna länder, de skall inte vara här hos oss. Sedan är det som ligger bakom ALLA problem i världen är överbefolkning, så enkelt är det, men inte ens MP ( mitt gamla parti) acknowledge this.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *