Ett femte brev till President Trump i Vita Huset 2018

World Peace Foundation

Efter sina åtta år i Vita Huset, blev både jag och Christina Andersson, oberoende av varandra inbjudna att vara med i Baracks och Michelles:  Obama Foundation. Därav nedanstående inbjudan
.
Efter mina tolv brev till President Obama, och ca tio mail till President Trump sen hans invigning den 20 Jan 2017, hoppas jag nu i höst på att båda presidenterna samt Margaret Rockefeller, äldsta dotter och arvinge till framlidne David Rockefeller, alla vill göra ett kort resa till Sverige tillsammans med Presidentens flygplan Airforce One till ett Pax Mare Baltikum Summit i Stockholms vackra Stadshus.
.
Vid detta tillfälle hoppas jag kunna formellt inbjuda Nobels Fredspristagare som Verkställande President för WPF Styrelse och samt Margaret Rockefeller som Vice President for World Peace Foundation. Med denna förstärkning och föryngring kan jag med moget lugn dra mig tillbaka som Ordförande Emeritus i WPF.
.
Om, och när, min första inbjudan från den 4 februari i år går i lås, (och kanske även inkluderar ett handslag med President Putin) så kan nog Sveriges nya regering också intresseras att bidraga med ett startkapital för det nya WPF, World Peace Foundation Insamlingsstiftelse.
.
Håll  ut, och ge mig förslag för toppmötet, och idéer till detta viktiga nya brev som WPF bör skriva till President Trump nu i September…

Framtidshälsningar
Ovesign.tiff
Ove Svidén    08-25 86 43
Filosofens Blogg: www.peace.se/blogg/  Kategori:  LVU
Peace Philosophers Blog: www.peace.se/blog/

 

Vidarebefordrat brev:
Ämne: Join the next class of Obama Fellows
Datum: 22 augusti 2018 01:11:41 CEST
Till: Ove Svid̩n or OveSviden withoutFrench accent <ove@peace.se>
Svara till: info@obama.org

 

Obama.org
Hi Ove,

The Obama Foundation believes that when we lift up and support new leaders, everyone benefits. But it’s not just a belief; it’s what we seek to do every day.

So, we’re thrilled to announce that applications for the next class of Obama Foundation Fellows are now open.

Join our next class of Fellows


We’re looking for 20 rising stars from around the world who are working alongside their communities to solve important public problems in creative and powerful ways. The two-year, non-residential program offers hands-on training, leadership development, and a powerful network to equip Fellows to scale the impact of their work.

We’re searching for candidates who are civic innovators, discipline-diverse, at a tipping point in their work, not yet connected to the networks they need to advance their work, and motivated by the powerful desire to help others. You can learn more about what we look for when selecting Fellows here.

If you share these qualities, please apply to join the next class of Obama Fellows by September 18, 2018. Or, if you know someone who should apply, please let them know that the call for applications is now open.

We can’t wait to hear about the incredible work you’re doing.

The Obama Foundation Fellows Team

P.S. Need some inspiration? Read about the collaborative, community-driven work that our inaugural class of 2018 Fellows is accomplishing.

Donate today to support the Obama Foundation’s work:

DonateDet här inlägget postades i Ascension, Fred, Neutralitet, OBOR Nya Sidenvägen, Pax Mare Baltikum, Putin, Trump. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *