Är Sverige den sista Sovjetstaten???

Varför är Sverige så vänstervridet?

Med min framtidsblickande scenarioskrivande stil
ska jag försöka ge tre svar:

1. När Sverige skulle öppna sig för TV, utsåg Ecklesiastikminister Olof Palme en karismatisk kommunist till Rektor för Journalisthögskolan.
(källa: En redaktör på Svenska Dagbladet, för ca trettio år sedan)

2. När Socialdemokraterna år 2014 lyckades ta sig tillbaks till regeringsmakten efter Reinfeldts åtta år av borgerligt maktmissbruk, skapades DÖ, December-Överenskommelsen: Stäng av demokratin under åtta år, med maktskifte i halvtid.

Den smarta oparlamentariska överenskommelsen var helt muntlig. Sju partier utpekas av domaren: SVT/Pravda som vinnare, och ett åttonde parti som förlorare, rasistiskt och främlingsfientligt. Falskspelet har nu nått halvtid. Dags för maktskifte.

De tre ca hundra riksdagsledamöter som tyst och stillsamt inordnar sig under partiledarens, och dennes invigda ansvarsbefriade stab, kan räkna med att sitta kvar i åtta år och få full pension, dvs full riksdagslön fram till 65 års ålder utan att bry sig om att göra något politiskt för sina väljare, eller ta ett annat betalt jobb när falskspelet är över.

3. Ivan Romanov, välutbildad militär och kapten i säkerhetstjänsten från forna Jugoslavien, valde att migrera till Sverige för fyrtio år sedan. Han gör nu en skarp iakttagelse och välgrundad slutsats:

”Sverige har nu nått så långt i sin vänstervridning och korruption, som Sovjetmakten nådde år 1987,  fyra år innan det Ryska Kommunistiska Systemet kollapsade som ett korthus.”

Svenska valet den 9 september kommer att visa om, och hur mycket, även den svenska väljarkåren, har vaknat upp till insikten: att den korrupta vänstern har sett sina bästa dagar vid den berusande makten.

Bästa rösträttsinnehavare, våga nu visa
att du kan vilja, känna och tänka själv!

Det här inlägget postades i Ansvar, DÖ DecemberÖverenskommelsen, korruption, Maktmissbruk, Media, Pengar, politik, Socialdemokrati, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *