Merkel och Soros tillsammans för Europas sammanbrott

Angela Merkel och Kalergi Planen – Den vita rasens förstörelse

 

Översvämmandet över vår Europeiska kontinent med icke-vita “migranter” från Afrika och Mellanöstern, som är förklädda till så kallade “flyktingar”, är inte ett MISSTAG, en “Humanitär handling”, eller en fråga om “Inkompetens”, men ett precist, strategiskt politiskt drag av ett globalt organiserat och intrikat occult nätverk, som implementerar och uppnår planer som är decennier om inte århundranden gamla.

Ingen kan längre vid denna tidpunkten hävda att vi har att göra med en konspirationsteori, eftersom detta occulta nätverk har avslöjat sig självt och detta har blivit klart och synligt genom deras egna skrifter och uttalanden. Med andra ord, de har avslöjat sig själva genom deras egen penna.

Under 2010 belönades Tysklands Förbundskansler Angela Dorothea “Merkel“ (Kasner/Kazmierczak) med Europeiska utmärkelsen från det Europeiska Sällskapet Coudenhove-Kalergi. Dessutom är hon en rådgivare till denna inrättning, liksom den förre Tyske Förbundskanslern Helmut Kohl (Cohn), Jean-Claude Juncker (EU Kommissionens President), och Herman Van Rompuy (President för det Europeiska Rådet) har varit.

Ytterligare utmärkelser ifrån detta occulta sällskap har varit:
1978 Raymond Barre, Frankrikes Primiärminister
1980 Constantin Tsatsos, Greklands President
1982 Rudolf Kirchschläger, Österrikes President
1984 Sandro Pertini, Italiens President
1986 Juan Carlos I. de Borbón y Borbón, Spaniens Kung och Statsledare
1988 Franz-Josef Strauss, Bayerns Primiärminister
1990 Helmut Kohl, Federala Tyska Republikens Kansler
1992 Ronald Reagan, tidigare President för USA

2010 Angela Merkel, Tyska Federala Republikens Kansler
2012 Herman Van Rompuy, Europeiska Rådets Ordförande
2014 Jean-Claude Juncker, EU-Kommissions President.

 

Vad är målet för detta occulta sällskap?

Redan 1925 definierade Richard Coudenhove-Kalergi framtiden för ett nytt Europa i sin bok  “Praktisk Idealism”. Hans plan: att skapa och etablera en ny ras med nya funktioner och egenskaper genom att mixa vita europeér, asiater och svarta afrikaner för att förändra egenskaperna av det Europeiska folket på ett “positiva sätt”.

Det nya Europa skall ledas under den andliga vägledningen av Judaism och judarna som skall bli Europas spirituella ledare. Den Judiska Feodal-Noblessen!

Dessutom skriver han i sin bok (vänligen läs!):

 

10. Judaism och Framtida Adel
De främsta företrädarna för denna korrupta så väl som hårresande hjärnaristokrati: av kapitalism, journalism och litteratur, är Judarna. Deras mentala överlägsenhet förutbestämmer att de ska bli en viktig faktor i den framtida adeln. En titt på historien om Judarna förklarar deras ledning i kampen om att styra över mänskligheten. Mänskligheten i en avlägsen framtid kommer att vara hybrider. Dagens raser och kaster kommer att bli offer för det ökande övervinnandet av rymd, tid och bestämmande. (Med andra ord, det är bara en tidsfråga tills individuella raser kommer att upphöra att existera). Den Euro-Asiatiskt-Negroida  hybrid-rasen kommer i framtiden att vara släktliknande med de gamla Egyptierna, och kommer att ersätta de varierande raserna med varierande personligheter.

 

Richard Coudenhove-Kalergi och den Paneuropeiska-Rörelsen blev etablerad av den anledningen och är närmast färdig med implementerandet av den Europeiska Unionen (EU).

 

Kvantiteten och färgrikheten i den allmänna informationen är i sanning bara oriktiga uppgifter angående den verkliga planen, som i verkligheten skapar finfördelade och omprogrammerade mänskliga individer.

 

Ytterligare politiskt ledande krafter inom denna occultism är: Thomas P. M. Barnett, Barbara Lerner Spectre och den tidigare franska presidenten Nicolas Sarkozy.

Det här inlägget postades i Bakom Kulisserna, Europa, George Soros, judiska lobbyn, Maktmissbruk, migration, Pengar, politik, sionism, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *