Fjärran Östern har nya kapitalet; USA ställer pedofiler inför rätta

I senaste rapporten från Benjamin Fulford får vi veta:

  • Att ett nytt globalt pengasystem är på gång från öster
  • Att av PresidentTrumps 35 tusen åklagarärenden mot pedofiler så har nu 2300 nått fram till rättegång. (När ska Sverige börja ta itu med sina LVU-tvångsomhändertaganden?)

Se mer i Peace Philosophers Blog av den 21 juni där Fulfords intressanta geopolitiska rapport återges i sin helhet på (engelska):

”The figure of $30 billion is extremely conservative. It is 10 times this amount and more when you add in the Royal Thai Gold holdings.” In other words, it is a good guess that the legendary Thai royal gold is going to be added to the Qing (Manchu) gold in a move to take control of the global financial system away from the Khazarian mob.

It is this context that we must look at Trump’s declaration of a trade war against the EU and China. Pentagon sources say the move is aimed to force the rebooting of the post-war financial system and take it out of control of the Khazarian mob.

Furthermore, the removal of the Khazarian mob from U.S. levers of power continues. The biggest news, ignored by the Khazarian-controlled corporate propaganda media, was an announcement by the Justice Department on June 11th (6/11) that more than 2,300 pedophiles had been arrested.”

https://www.justice.gov/opa/pr/more-2300-suspected-online-child-sex-offenders-arrested-during-operation-broken-heart

Det här inlägget postades i BENJAMIN FULFORD, korruption, migration, Pengar, politik, sionism. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *