Mike Quinsey kanaliserar sitt Högre Jag

Mike Quinsey

23 februari, 2018

Webbsida: Tree of the Golden Light

Framtiden ligger i varje själs händer, vissa av er visualiserar och projicerar specifika förändringar som ni skulle välkomna, medan andra helt enkelt önskar sig något bättre utan att nödvändigtvis vara specifika. Nettoresultatet blir att ni som mänskligt kollektiv bestämmer vad framtiden håller i beredskap för er. Ni har redan fått information om nya framsteg som utvecklats under tiden och helt enkelt väntar på rätt tid för att introduceras. Var medveten om att det alltid kommer att finnas de som försöker hålla fast vid de gamla sätten. Men var så säkra, framstegen kan inte stoppas. Ni är nu inne i en ny cykel och med den kommer många förändringar som påverka livets olika aspekter. Prövningarna i den gamla cykeln kommer inte åter och ni har nu allt att vinna på sådant som lyfter upp er livskvalitet. Ni har effektivt hållits i en tidssvacka och förnekats många förbättringar som ni på sistone blivit medveten om, förbättringar som inte kan förnekas er länge till.

Men inga verkliga framsteg kommer att göras förrän specifika förändringar ägt rum vad gäller vissa personer och de auktoritära positioner de innehar. Saker kan inte utvecklas så länge de som har en annan dagordning klamrar sig fast vid det gamla paradigmet, och om det blir nödvändigt kommer förändringarna att verkställas med hjälp av kraftfulla åtgärder. För att göra förändringarna enklare har Ljusarbetarna avlägsnat många av de Mörka, men de som är svårast att få bort är de som styr och ställer från höga maktpositioner. Men framsteg görs och de viktigaste förändringarna kommer att ske som planerat. Ingenting kan stoppa vibrationerna från att fortsätta att höjas och de påverkar hela den mänskliga rasen som gradvis lämnar de gamla metoderna bakom sig. Med tiden kommer allt eller alla som klamrar sig fast vid de gamla lägre vibrationerna att ändra sig eller flyttas till en annan livsväg som speglar deras utvecklingsnivå.

Sakta men säkert kommer era vänner från andra dimensioner nu att kunna besöka er, tidigare blev de flesta av dem stoppade för att inte ”störa” er utveckling. Återigen, genom att har utvecklats bortom 2012 har ni visat att många av er är redo att träffa dem. Ni har redan fått information om era mentorer – Plejadierna –  och även dem kommer ni att få träffa när tiden är lämpligt. Ni har rätt att känna er upprymda vid tanken på allt som är planerat att ni ska få uppleva. Det torde göra alla era tidigare erfarenheter väl värda sitt pris.

Som människor har ni mycket mer att lära om er själva. Ni är odödliga varelser och har haft hundratals liv, men ni är avskärmade från att veta något om dem för att helt kunna koncentrera er på de utmaningar som ligger framför er. Ni tog på er ett viktigt liv vilket innebar att ni var tvungen att resa er upp i ljuset från en position där ni vistades i lägre vibrationer. Tillräckligt många av er var framgångsrika, så många att markören för år 2012 passerade. Relativt sett är det få som överträffat förväntningarna och alla har gynnats av deras bedrift. Ni kan faktiskt inte förstå vilken underbar, ja till och med fantastisk prestation det var, efter flera tidigare cykler när ni misslyckades. Nu har all rätt att känna er upprymda eftersom ni nu är inne på en lättare väg som är full av underbara överraskningar.

Så vad ska ni göra under tiden? Svaret är att fast och bestämt hålla Ascension i fokus och ignorera distraktionerna från de mörka som återstår och vars kraft minskar hela tiden. Ni sätter nu kurs mot det större Ljuset som enligt ert sätt att se det ändras på ett sätt som är underbart acceptabelt och upplyftande. Framtiden blir fylld med glädjande händelser, eftersom mörkret försvinner helt och hållet och ni existerar i ett strålande Ljus. Ni kommer att känna den kärlek som detta Ljus härstammar från. Vid den tidpunkten borde ni också ha en närmare länk med de högre Ljusvarelser som kommer att hjälpa er att nå ert nästa steg i er utveckling. Du kommer alltid att uppleva och lära dig nya saker, och det kommer en dag att göra dig till ett helt självständigt galaktiskt väsen.

Att veta att lycka och glädje väntar längre fram längs vägen ger dig styrka att ta dig igenom de återstående dagarna till dess du lyfts upp. Din framtid kommer att bli helt annorlunda den du för tillfället är bekant med och på sätt och vis är den nästan helt omöjlig att beskriva. Att ha perfekt hälsa, en kropp som inte åldras, att själv kunna skapa för att möta alla dina behov, och att vara relativt fri att förflytta dig med tanken måste låta som en mycket attraktiv idé. Tänk stort och ju mer du gör det, desto snabbare kommer du att nå denna existensnivå. Innesluten i kokongen med lägre vibrationer kände du sällan din sanna potential, men många kände att livet innehöll så mycket mer än vad de upplevde. Du är nu i stånd att öka din medvetenhet och förståelse, nu när ditt medvetande växer i takt med dina ständigt ökande vibrationer.

Du har en otrolig potential att vara precis vad du vill, och det behöver inte finnas någon gräns för din ambition. Du häller på att frigöra dig från tidigare livsplaner som behövdes för att du ska kunna stiga upp ur de lägre vibrationerna. Men du kommer fortfarande att kunna få vägledning från dem som kan ge råd om vad som är den mest förnuftiga och givande vägen för dig. När du nu har utvecklats till högre nivåer har du mer frihet att välja vilken väg du ska ta. Genom dina prestationer har du fått förtroende hos dem som omger dig, och flera av dem kommer nu att kunna kontakta dig helt öppet. Det kommer att hjälpa till att påskynda din utveckling, och du kommer att ha en mycket klarare uppfattning om  vilken riktning du önskar gå. Med hjälp av tips från dina guiders kan du vara säker på att du gör rätt val vid rätt tidpunkt.

Saker på jorden verkar för närvarande vara i en salig röra utan tydliga tecken på vilken riktning mänskligheten nu går, men bakom kulisserna finns de som har makt att forma framtiden. Höga varelser övervakar ständigt mänsklighetens framsteg och säkerställer att karmiska orsaker särskiljs, och att ni följer en väg som för er utveckling framåt. Självklart har du också något att bidra med, men när du erkänner vägledningen för dem som kan se den större bild kommer du nästan säkert att följa deras råd. I själva verket får du hjälp och råd under alla stadier av din utveckling, och du lämnas aldrig utan någon att vända dig till om du behöver hjälp.

Tiden fortsätter att långsamt förändras när den nya cykeln träder in och fjärmar sig från det som är av den gamla energin. Människor som inte känner till orsaken till det som händer känner sig oroliga. Framtiden väntar bara på att bli avslöjad vilket borde lämna människorna utan tvivel om att den Nya Tiden verkligen har börjat. De mörka förlorar snabbt sin kraft men kommer att kämpa in i det sista innan de kan tänka sig att kapitulera. Helt klart blir de allvarligt försvagade av det pågående gripandet av sina underhuggare. På grund av karaktären av det som görs i relativ sekretess är det svårt att bilda sig en uppfattning om vilka framsteg som görs, men det minskar klart de mörkas kraft.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar och vägen till fullkomning. Det här budskapet kommer genom mitt Högre Jag.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.

Översättare: Inga och Cagga Levander

Det här inlägget postades i Ascension, Framtid, Neutralitet, Ny Andlighet, Tro, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *