Helena Palena, skärper tonen mot bankirbedragarna

Sebastian Kurz slänger ut George Soros från Österrike! Soros förstör demokratin!

Hitler som nickedocka! Han sprattlade som alla andra!

Hitler was false opposition! Bankers Hired Hitler to Start WW2! He was put in power by the Masonic Jewish bankers who he pretended to oppose enligt Henry Makow.

På den här bloggen finns flera inlägg om New World Order och sionismen. Känner att jag är nära vad och vilka som har makten.
Det är dom som styr centralbankerna som har makten. De som styr pengarna och kan kontrollera dem. Känner att det knappt finns något hopp. Europa och framför allt Sverige missgynnar svenskarna till förmån för utlänningar som ska ta över vårt land.
Så här skriver Roland X på twitter:

@RolandXSweden: Ja hotet mot Sverige är större än på många år. Och hotet mot demokratin kommer från gammelmedia som fått alltför mycket makt och i praktiken styr mycket av politiken. Jag är säker på att Stefan Löfven lyssnar med större respekt på DN:s Peter Wolodarski än på Ulf Kristersson (M)

När det skrivs om Hitler är buden många. Hos vissa är han idol. Det finns många vakna som tror att Hitler var ärlig och hade en intention. Det tror NMR. De har till och med en valprogram där det står att dom är nationalsocialister. De tänker ställa upp i valet i höst och är det enda parti som tänker göra något åt bankeriet. Men varför kalla dom sig socialister med tanke på att Marx skrev ihop läran om kommunsimen på uppdrag av bankirerna. Varför inte komma med något helt nytt? Varför inte ställa sig utanför politikens rågångar vänster och höger. Som är skapade och väl använda för att lulla in oss i en förhoppning om att det lönar sig att rösta på ett visst parti! Det gör det ju inte när det är banken som bestämmer. Sverige är synnerligen illa ute. Här ser man tydligt att demokratin inte fungerar. Tänker på DÖ och hur SD behandlas. SD i sin tur är ett kapat parti av den osynliga handen. Så vi har åtta tomtepartier i riksdagen för ordningens skull men inget kommer att ändras om man inte lägger upp kalkonen = banksystemet på bordet och börjar karva.

Stefan Ingves var på tv igårkväll och oroade sig över att kontanterna försvinner! Han ville ha en diskussion och Nike Nylander ställde inte en enda bra fråga. Reportern på stan intervjuade bara folk som tyckte det var underbart att kontanterna försvinner. En kvinna tyckte pengarna var äckliga! Spred smitta. Vill ni läsa om vad som verkligen är på G leta bland inlägg om Pengar och Politik i mitt arkiv.

Undrar vad man signalerar!

Visst behöver människan en stark ledare att se upp till! Vi kan titta på varje apflock där det är den äldste och visaste som styr. Men i vårt system kastas alla äldre med erfarenhet ut och in kommer unga som är lättstyrda. Många häcklar Trump och många hyllar honom men han är med i smeten i topp. Det får man inte skriva. Då går vissa i taket. NN t ex. Då blir man blockad. NN vill ha sin starka ledare och tycks tro blint på honom. Trump går med kalotten på när det behövs. Han vet vad som gäller. Han är med i smeten. Och NMR borde läsa lite på Henry Makows hemsida.

George Soros och världens yngsta ledare Sebastian Kurz.

Sverige rullar ut röda mattan för George Soros. Victor Orban slänger ut honom ur Ungern och Soros förstår ingenting. Han är med överallt med sitt Open Society för att förstöra samhällen och på sätt lättare kan inför globalismen och NWO. Lättare att styra i samhällen där familjen är sönderslagen, barn inte vet vilket kön dom ska ha och kvinnorna är förvirrade i sin modersroll o s v. Urspårade Pridefestivaler med läderbögar som står och juckar på lastbilsflak och annat makabert som barn ska bli åsyna vittnen till. Känner bögar som tycker att det har gått för långt! Och att det missgynnar dom i förlängningen. Javisst gör det det! Men det är ju det som är meningen!

WAR ON NEW WORLD ORDER: Youngest World Leader Bans George Soros’s Foundations From Austria

The world’s youngest leader, newly-elected Sebastian Kurz, has informed George Soros that his Open Society Foundation has 28 days to cease and desist operations in Austria or face legal action for “attempting to undermine the democracy of the nation.”

31-year-old Sebastian Kurz, Austria’s youngest ever leader, has told colleagues that action must be taken immediately, after news broke that George Soros has donated $18 billion of his $24 billion dollar fortune to his Open Society Foundation.
“The situation has become critical,” Kurz said. “Soros is throwing everything he has behind his push for global control. Misinformation and media manipulation has already increased exponentially overnight. We have no room for complacency.“

Hur ska vi tolka det här nu då Sebastian Kurz vill förbjuda George Soros att verka i Österrike? Jo! Förmodligen så är Soros/Hilary/Obama-gänget för fräcka och avslöjar för mycket i kampen om makten. Jag brukar skriva att det viner i toppen! Grupperna alldeles nära där uppe i pyramiden – 33 graden – ska inte veta sinsemellan vad som gäller. Alla ska spelas ut mot varandra. Upptrampade stigar blurras igen. Härska genom att söndra!

Hitler was false opposition! Bankers Hired Hitler to Start WW2! He was put in power by the Masonic Jewish bankers who he pretended to oppose. Wars are Jewish banker pogroms against the goyim.

The ink wasn’t dry on the Versailles Peace Treaty before the Illuminati started work on World War Two by building up Adolf Hitler and the Nazi Party.

Before 1919, Hitler had been a political ”gun for hire” who had many Jewish friends and had flirted with both Communism and Socialism. Overnight he became a virulent anti-Communist and anti-Semite. What happened? Läs mer här!

När Sverige förlorade oskulden och bankerna fick makten över allt och alla! Novemberrevolutionen!

Det här inlägget postades i DÖ DecemberÖverenskommelsen, Europa, Maktmissbruk, migration, Pengar, politik, sionism. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *