Brage: Gasen i Botten President Trump

BLOOMBERG 6:e FEBRUARI 2018.

U.S. Trade Deficit Is Wider Than any Month or Year Since 2008.

– It is the biggest trade gap since October of 2008.

 

KONKURSEN ÄR ETT FAKTUM.

  • USA:s underskott i handeln med omvärlden i dec månad 2017 – 53,1 miljarder dollar.
  • USA:s underskott i handeln med omvärlden under helåret 2017 – 566 miljarder dollar.

Man får gå till recessionen i USA 2008 vid bankkraschen för att finna liknande siffror.

Underskotten i handeln med Kina, Mexiko och Tyskland har skenat till nya rekord.

Det var dessa underskott som Trump lovade att fixa till under hela valrörelsen.

UNDERSKOTTET ÖKAR OCH ÖKAR OCH ÖKAR.

September: 44,8 miljarder dollar

Oktober: 48,9 miljarder dollar

November: 50,4 miljarder dollar

December: 53,1 miljarder dollar!!! (rapporten kom igår den 6:e feb)

För att kunna finansiera året 2018 behöver USA låna upp 955 miljarder dollar jämfört med 519 miljarder dollar året innan – en ökning med sanslösa 84%. Sorry Trump din uppgift var omöjlig. Träsket i Washington slukade dig.

IMPERIET KOLLAPSAR MITT FRAMFÖR ÖGONEN.

Först kom Gallup World Poll. Sedan kom Liebermans Trust Barometer. Nu strömmar det in nya rapporter. Folken i världen har vaknat. De antiamerikanska stämningarna har exploderat över hela jordens yta. Över 90% av Turkiets befolkning är negativa till USA visar en ny undersökning. Hela 71,5% hade en starkt negativ syn på USA. Opinionen i Afrika och Asien vittnar om samma katastrof för USA:s anseende i världen. Det är bara att konstatera faktum- It´s over.

Värsta katastrofen för USA i modern tid var förlusten av CIA:s agentnät i Nordkorea. 

Alla kärnvapenhot mot grannarna i Sydostasien upphörde på en gång. CIA är rasande och funderar på ett ”bloody-nose”-angrepp på landet som hämnd. Nordkoreas alla CIA-agenter är utraderade till sista man. Denna seger är den största framgången någonsin för den kinesiska och den ryska säkerhetstjänsten. Miljarder människor i öst börjar nu förstå att alla hot från Nordkorea var beställda av CIA. Det är så sjukt som någonting kan bli.

TRUMP – DU HANDLAR KORREKT. FÅ DET UNDANSTÖKAT SÅ FORT SOM MÖJLIGT.

Hoppa utför ”The Fiscal Cliff” så fort som möjligt. Sverige är det enda land som kommer till din begravning. Halva svenska folket vill vara med dig och kriga ”to the bitter end”. (Vi skickar Carl Bildt till din begravning).

DET BLIR INGA FLER KRIGARIMPERIER PÅ JORDEN.

Jag är absolut säker. Jag vet att detta budskap inte går hem. Vi sitter fast i ett gammalt tänkande.

Detta spelar emellertid ingen roll – vi får världsfred lika förbannat. Den sjuka ”fria världen” går under medan folken i öster bygger en ny värld i fred.

Det är när förtroendet för alla former av amerikanska finansiella dasspapper faller – som den sjuka världens kollaps inleds. En lavin av bankkrascher inleds i södra Europa. Några veckor senare står USA i brand. Jag har inget mera att säga. Jag har upprepat mitt budskap tillräckligt. Våren är på väg i norr. Om några månader strömmar fåglarna tillbaka till norra halvklotet. Livet är helt sagolikt. Kollapsen av Mordors imperium får hela naturen att jubla.

Dra på gasen Trump – direkt mot ättestupan. Du är min hjälte!

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Det här inlägget postades i Ascension, Brage, CIA, korruption, Maktmissbruk, MORDOR Ondskans Rike, Pengar, politik, Trump. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *