Brage: Gas levereras bäst i rör mellan källa och konsument

POLEN BÄR PÅ ETT NATIONELLT TRAUMA. MÅNGA LÄNDER BÄR PÅ HISTORISKA SÅR.

Även Turkiet bär på ett trauma. Tyskland bär på många trauman – likaså Kina. Massor av folk bär på kollektiva fasansfulla minnen. Sådant sitter i generna. Utan att känna till hur olika historiska trauma påverkar folks tänkande förstår man inte politik. Ondskan kan sniffa upp sådant – men inte den naiva kärleken. Ondskan förstår trauman – men det gör inte den oskuldsfulla mänskliga kärleken.

NORD STREAM 2 – ett projekt som berörs av många trauman.

Europas behov av naturgas stiger och stiger. Hela 40% av behovet står ryska Gazprom för. Gasen strömmar bäst fram genom pipelines. Tyskland är Västeuropas industriella motor. Landet törstar efter rysk naturgas. Hela västra Europa är i stort behov av naturgas. Exakt detsamma gäller även två stormakter i öster – Kina och Indien. Det är många stora ekonomiska aktörer som är starkt beroende av den ryska gasen. Historien har skapat ett guldläge för Ryssland.

Landets oändliga tillgångar på fossila bränslen är på väg att knyta samman ”den gamla världen” – Asien, Europa och Afrika ännu en gång i historien . Framför allt berörs Asien och Europa av Rysslands energiresurser. Vi var en gång i historien sammanbundna. Fredens mega-projekt ”den nya sidenvägen” är på väg att föra oss samman igen.

POLEN BÄR PÅ SVÅRA HISTORISKA SÅR.

Det är sådana sår som förblindar Polens politiska ledning. Samma fenomen förblindar de baltiska staterna. Hör och häpna. Dessa sårade stater vill satsa på naturgas från USA och Qatar. Problemet är att Qatar nyss har frigjort sig från CIA:s snara runt halsen. Amerikansk gas ska rädda Europa. ”US shale gas” ska rädda EU från den ryska gasen!!!

Detta är så fruktansvärt galet som någonting kan bli. Naturgas måste superkylas för att omvandlas till vätska – eller lagras i stora tankar under högt tryck – i s k ”gasolflaskor”. Omvandlingen  av gas till vätska är en dyr process. Dessutom måste den flytande naturgasen transporteras väldigt långt över haven för att nå EU-marknaden. Till och med en stendöd höna fattar att den ryska gasen är det enda alternativet.

CIA:s hot mot Nord Stream 2  är en direkt krigsförklaring mot Tyskland. Det är en öppen krigsförklaring mot hela EU. Därför är den europeiska unionen nästan chockat av Trumps hot mot de stater och de företagsgiganter som är djupt inblandade i jätteprojektet Nord Stream 2. EU är paralyserat. USA:s energipolitiska inblandning i EU:s angelägenheter uppfattas som extremt provokativt – i första hand i Tyskland. Att öppet hota så många av Europas storföretag med handelssanktioner har aldrig inträffat tidigare. Trump-administrationens agerande vittnar om en amerikansk desperation utan like.

DET ÄR SJUKT ATT SÄGA NEJ TILL DEN RYSKA NATURGASEN.

Det är hjärnsläpp i kubik!!! Endast ett nedärvt historiskt hat kan förklara den vansinniga polska politiken. Hör och häpna – samma historiska ondska förblindar vårt grannland Danmark. Men trots att Finland skadades svårt under det andra världskriget agerar Finland med förstånd. Nord Stream 2 välkomnas av Finland. Banden mellan det ryska folket och det finska folket är djupa. Detta går långt tillbaka i historien.

DEN RYSKA GASEN KOMMER ALLRA BÄST RAKA SPÅRET DIREKT VIA PIPELINES.

CIA:s terrorpolitik mot Gazprom och Nord Stream 2 är lika pervers som Nixons skytteltrafik till månen. Polen som erhåller så ofantligt stöd av EU – går i spetsen för att sabotera den nya rysk-tyska naturgasledningen. Det politiska skådespelet är sjukt. Naturligtvis är den ryska gasen EU:s räddning. EU är i desperat behov av naturgas. EU är en av naturgasens viktigaste marknader. USA satsar allt för att skada projektet Nord Stream 2 – och Polen ställer upp!!!  Flera svenska politiker ansluter sig i kampen mot den nya naturgasledningen från Ryssland till Tyskland. Rysshatets krafter finns överallt.

Alla med IQ över fyra fattar att den ryska naturgasen är räddningen för EU. Men ondskans nätverk i västra Europa skiter fullständigt i alla logiska argument – de drivs av sitt blinda hat. De vet ingenting om energi. De kan inte ens tända en gasollykta. De är tomma mänskliga skal. Till råga på allt är de även tomma i skallen. Nord Stream 2 är ett fredsprojekt. Självklart blir länder som är beroende av varandra fredligt sinnade. Beroende skapar fred. Konflikter kan endast lösas med fredlig diplomati. Krig är otänkbart. Därför är krigarimperiets viktigaste utrikespolitiska doktrin – att avskärma EU från öst, både från Kina och Ryssland. Jordklotets sista krigarimperium USA faller om den gamla världen återförenas.

I två år i sträck har den ryska gasen till Europa slagit nya rekord. Naturgasnätet till Turkiet växer snabbt fram. Därifrån kan gasen leta sig vidare in i södra EU. Om CIA:s agentnät i EU inte stoppas i tid skadas EU fruktansvärt. Detta är naturligtvis CIA:s målsättning. Ännu en gång i historien har det tyska folket blivit en europeisk stormakt. Tyskland måste knäckas, men denna gång kommer USA inte att lyckas kuppa in en ny Hitler. Denna gång kommer Wall Streets planer på att krossa Tyskland att sluta precis tvärtom. Det blir USA som går under och United Kingdom kommer att skadas svårt. Resterna av det brittiska imperiet försvinner ut genom historiens bakdörr.

Tyskland har lärt sig tillräckligt av historien. Folket krossades varje gång USA, Frankrike och Storbritannien kände sig hotade. Hitler nosades upp av ondskans krafter i USA. Det var väst som byggde upp Europas starkaste armé någonsin – Hitlertysklands armé. Detta var inte ett verk av Hitlers slagskämpar – brunskjortorna. Finansfamiljen Wallenberg var en av västra Europas största finansiärer av Hitlertyskland. Ingen vågar ifrågasätta detta. Ingen vågar gå i svaromål. Den nakna sanningen är nämligen mycket enkel att bevisa. Därför är frågan helt nedtystad. Den är död.

HUR SANSLÖST GALNA KAN POLITIKER BLI???

Det finns faktiskt inga gränser. Att svenska politiker ansluter sig till försöken att sabotera Nord Stream 2 är så ofattbart galet som någonting kan bli. Att USA skulle kunna trygga EU:s energibehov är enastående sjukt. Rysshatet har förblindat massor av politiker. Hatet har lyckats nollställa förståndet.

Att Polen begår ett politiskt misstag kan man förstå. Men det rykande rysshatet i Sverige är ett resultat av Mordors rikes hjärntvätt. Vi bär inte på samma nationella sår som polackerna. De svenska politikernas rysshat är inte nedärvt. Det är skapat av det onda imperiet – USA. Vår svenska världsbild är så förvirrad att vi tror att Ryssland är ute efter svenskt territorium. Så inni helvetet sjuka idioter som uppbär sin lön i Sveriges högsta militära ledning – kan ingen föreställa sig.

INDIEN OCH KINA BEHÖVER OCKSÅ DEN RYSKA GASEN.

Kanske det indiska folket och det kinesiska folket förtjänar gasen bättre? Kanske den sjuka västvärlden inte behöver de fossila bränslenas Rolls Royce – naturgas. Endast människor som lever i en bubbla och totalt saknar kunskaper om jordens energitillgångar – tror på Trumps löften att USA:s gas kan rädda Europa. Lika förbannat finns det gott om politiker som tror detta. Att så många hjärndöda politiker har lyckats nå toppositioner inom politiken är för mig ett mysterium.

Den ryska gasen räddar många folk i öster. Kina är ”strategiskt beroende” av rysk naturgas. Den väldiga naturgasledningen ”Power of Sibiria” är snart klar. Denna pipeline är 300 mil långt och har kostat 55 miljarder dollar. Redan nästa år strömmar gasen söderut in till Kina. Den kommer (bland annat) att vara av betydelse för att minska smogen i de kinesiska storstäderna. Gasledningsprojekt mellan Ryssland och Indien är också på gång. Även Turk Stream växer fram i rekordtakt. Tids-schemat håller. Det finns flera länder där politiker har kvar tankeförmågan.

EU-KOMMISSIONENS PRESIDENT JEAN-CLADE JUNCKER RAGLAR OMKRING I FYLLAN I KORRIDORERNA.

Det gjorde även Sovjetunionens Boris Jeltsin en gång i historien. Kanske är det ett tecken i tiden. Om folken i EU förstod hur svårt EU skadas av CIA:s agentnät i Europa, skulle de hisna inombords.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Det här inlägget postades i Brage, BRI nya sidenvägen, Energi, korruption, Maktmissbruk, Media, Putin, Trump, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *