Trump överraskar sina väljare med en djärv skattereform

Begreppet ’the rage’ nedan betyder ursinne, eller sista skriket.

Det är Parlaments-slang för det omvälvande nya skattesystem NESARA som ska omvandla det koloniala företaget USA Inc. till en fungerande Republik under den konstitution som the founding fathers avsåg 1776, men som den elaka kabalen har förstört med ett falskt privat bank-kartell under namnet Federal Reserve System sen den 23 december 1913.
Notera dagen och datum precis för 104 år sedan!

Federal Reserve System är varken en federal myndighet eller en reserv av pengar för trängande behov. Fort Nix var en guldgömma från axelmakternas, dvs insamlad via Bretton Wodds-avtalet 1944 från de förlorande ländernas guldreserver efter Andra Världskriget. Inget av guldet finns längre kvar i Fort Nox. Det har förskingrats av de framgångsrika miljardärerna i Amerikas topp.

President Trump lovade att rätta till detta systemproblem i USA.
Det är hans sätt att göra America Great Again!

Och så här positivt presenterades skattereformen för några dagar sen:

US tax overhaul legislation taken in Congress

President Donald Trump celebrates with Congressional Republicans after the U.S. Congress passed sweeping tax overhaul legislation on the South Lawn of the White House in Washington, U.S., December 20, 2017.

Jonathan Ernst | Reuters
President Donald Trump celebrates with Congressional Republicans after the U.S. Congress passed sweeping tax overhaul legislation on the South Lawn of the White House in Washington, U.S., December 20, 2017.

It may be too early to tell if a tax bill that just cleared Congress is “the rage” in Corporate America, as President Donald Trump claimed Friday.

In a tweet, Trump said the Tax Cut and Reform Bill — which will slash the U.S. corporate tax rate to 21 percent from 35 percent — “has taken on an unexpected new source of ‘love’ – that is big companies and corporations showering their workers with bonuses.” Trump concluded the tweet saying: “This is a phenomenon that nobody even thought of, and now it is the rage. Merry Christmas!”

P.S. En Amerikansk version av Decemberöverenskommelse?!

Det här inlägget postades i Brage, CIA, Maktmissbruk, Media, NESARA, Pengar, politik, sionism, Trump. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *