SPÄNNANDE MÖTEN I NORDKOREA – tystnad i Väst

STRIDERNA TILLTAR.  SPÄNNANDE MÖTEN I NORDKOREA – tystnad i den förljugna världen.

Jeffrey Feltman heter CIA-trollkarlen. som nu får möta den nya realiteten i Nordkorea. I hela fyra dagar kommer han vara där. Han är inte på semester. Detta är ett mycket noga förberett möte. Vem är Feltman?

WIKIPEDIA: (Kort utdrag)

Jeffrey David Feltman är en amerikansk diplomat. Han är chef för ”United Nations Department of Political Affairs”. Han talar bland annat hebreiska. Han utvaldes av f.d. president Obama. Han är med andra ord en av CIA:s toppdiplomater.

MÖTET ÄR MYCKET HEMLIGHETSFULLT.

Han anlände till Pyongyang på tisdag den 5:e nov och stannar till fredag den 9:e nov. Där möter han bland annat vice utrikesminister Pak Myong Guk. Det är inte omöjligt att han får träffa själva utrikesministern Ri Yong Ho – om denne anser sig ha tid att träffa honom.

Rollerna är numera ombytta.

De har mycket att diskutera om. Hur ska USA utforma sin nya utrikespolitik gentemot Nordkorea – det är vad de långa förhandlingarna handlar om. 

FN:s talesperson yttrade kortfattat – ”he … have a wide range of talks in Pyongyang during his stay” – (han har en hel serie av frågor att prata om) – utan att gå närmare in på vad Feltman skulle diskutera.

FN:s talesperson sa att man inte kommer att uppdatera massmedia vidare i frågan förrän efter mötet  (”they do not expect to update the media on Feltman’s visit until it is concluded”). Oj så synd – men vi måste ge oss till tåls.

Visst blir man besviken. Ett så enastående viktigt möte och ingenting får man läsa om det. Men jag förstår. CIA ska först smälta budskapet innan vi får förmånen att höra några väl formulerade lögner. Det är som det är i den förljugna världen – det är bara att acceptera.

JAG SKA SKVALLRA LITET I FÖRVÄG.

Det handlar om den missil som testades i Nordkorea för några dagar sedan. USA:s krigsminister James Mattis har fattat att missilen enkelt når hela USA – även rustad med tunga kärnvapen. (the missile has the ability to hit “everywhere in the world, basically).

 

Var vänlig att avsluta politiken att omringa Kina med kärnvapen – det var budskapet. Kina har fått nog – mera än nog. Världen måste tacka både säkerhetstjänsterna i Ryssland och Kina för att det nordkoreanska CIA-agentnätet försvann från jordens yta.Nu när CIA förlorat kontrollen över Nordkorea måste de ge upp sin politik. Tänk om hela världen får reda på att alla hot från Nordkorea var beställda av CIA – då faller USA:s politik platt till marken. Det var inte Nordkorea som nästan dagligen hotade alla sina grannländer – det var CIA. Fy fan så sjukt.

HAR DET HÄNT NÅGOT MERA?

Turkiets president Erdogan har blivit förbannad. Han kan verkligen bli jättearg. Då yttrar han mycket obekväma sanningar i synnerligen klara ordalag. Dessa hisnande ord sa han:

”Terrorists had fled the city of Raqqa in Syria and headed for Egypt to fight in Sinai”.

Denna sanning kan han bevisa. Men hur kunde dom fly Raqqa och lyckas passera Israel och nå fram till Sinaihalvön? Har Island eller Grönland organiserat en så komplicerad operation? Nej – det måste nog vara Nepal. Det är faktiskt väldigt svårt att veta.
 
Den nakna sanningen är att det var CIA och Mossad som organiserade transporterna av ISIS-krigarna och viss utvald terrorutrustning. Massor av artiklar som publicerats i tidskrifter/tidningar i den sanna världen har berättat denna sanning. Även turkiska tidningar har publicerat sanningen – en sanning som alla vet innerst inne. Trump träffade mitt i prick – Obama och Hillary är ISIS viktigaste medspelare – de är ISIS viktigaste kortAtt han vågade berätta sanningen och hålla fast vid sanningen i flera dagar måste ha varit livsfarligt. Kanske en ande talade genom hans mun? Jag fattar inte hur det var möjligt.

Jag har skrivit om den systematiska terror som Egypten utsätts för. General Sisi är rasande. Han vibrerar av raseri när han uttalar orden – Vi måste eliminera de krafter som organiserar och finansierar terrorn. Vi måste kapa terroristernas navelsträng. 

Problemet är att terrorn på Sianihalvön hotar ”Vision Saudi 2030”. Snart spårar även Muhammed bin Salman ur. Han kan bli ännu argare. Den sionistiska terrorn kommer garanterat att stoppas effektivt. Massor av länder har fått nog. Turkiets president får snart ett riktigt vredesutbrott – och då pekar han ut de skyldiga.

HAR DET HÄNT ÄNNU FLER GREJER?

  • CIA tror alltid att de kan muta sig fram överallt i världen. Det fattiga Pakistan har varit en enkel måltavla fram till cirka 2010. Då började CIA:s terror i Pakistan att svikta. Några år senare lugnade läget ner sig även i storstaden Karachi. Ingen land i världen har så effektivt lyckats bekämpa den ”religiösa” terrorn som Pakistan. Till stor del beror detta på en general som gick i pension i slutet av förra året – Rakheel Sharif. (Min fru säger att jag liknar honom).


Den svårt förståndshandikappade amerikanska krigarministern James Mattis var förbi och hälsade på i Pakistan. Den kortsnaggade idioten betedde sig som idioter gör. Gud har garanterat valt ut honom. Att komma till Pakistan som lidit och förnedrats så fruktansvärt av CIA:s terror under så många år – och hävda att landet byggt upp ”skyddade himmelriken” (safe heavens) för terrorister är det sjukaste som tänkas kan. Pakistanska politiker berättar öppet i TV inför hela sitt folk den nakna sanningen – ”These safe heavens are all in Afghanistan” (dessa himmelriken finns alla i Afghanistan). De finns i områden där USA:s militär har kontrollen.

CIA är sårat. De hade snällt lagt undan 650 miljoner dollar till mutor – men ingen ville ta emot dem. I vredesmod har dessa blodsdollar gått till andra ändamål – ”they are no longer available to Pakistan” – säger Mattis. Men i panik beslutade kongressen i USA tidigare i år att en ny muta skulle erbjudas – 400 miljoner dollar. Tro mig – USA styrs av idioter. Alla är utvalda av Gud. Det onda krigarimperiet gräver sin egen grav effektiva än alla fredsbevarande krafter tillsammans. Detta kan ingen förklara.

PAKISTAN BAD MATTIS ATT FARA ÅT H….

En pakistansk minister ställde villkor för att ta emot mutan:  USA måste bygga ett stängsel mellan Pakistan och Afghanistan – då slipper vi ifrån att gränsen passeras av terrorister. Dessutom tillade han att 125 av de 128 terrorattentat som utförts i Pakistan under de senaste åren var organiserade i Afghanistan. Pakistan har mycket noggrann dokumentation. Om ni bygger stängslet så slipper vi automatiskt all terror – så uttryckte han sig inte men han menade det.

En pakistansk talesman sammanfattade – We are not ready to be blamed for the failure of the US in Afghanistan anymore,” (Vi accepterar inte längre att anklagas för USA:s misslyckande i Afghanistan. Vi har fått nog),

Pakistans utrikesminister Khawaja Asif sammanfattade mötet med den amerikanska krigsgeneralen:

”Islamabads utrikespolitik har omvärderats och vi riktar nu fokus mot Ryssland och Kina”. Detta besked var ord och inga visor. Pakistan har fått nog av CIA:s terror.

EN KORT SAMMANFATTNING.
USA är Mordors rike på jorden. När imperiet faller får vi världsfred.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Det här inlägget postades i Brage, CIA, judiska lobbyn, Maktmissbruk, MOR, SaudiArabien, sionism, Terrorism, Trump. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *