Petrodollarn ersätts av: Oljehandel i Guld !!!

BRAKANDE NYHETER – ”Breaking news” (lite fritt översatt).

Försäljningen av en andel av världens största oljehav som ägs av det saudiska företaget Aramco Oil Co, kommer sannolikt att äga rum i den kinesiska finansstaden Hong Kong. Kinas finanscentrum får både finanskvarteren i London, New York och Tokyo att se ut som fattigstugor. Kinas hamnstad Hong Kong är alla finanscentrums ”King Kong”. Här görs det – tro det eller ej – astronomiska oljeaffärer som betalas i glimmande äkta guld. I två städer i Kina – Shanghai och Hong Kong – sker denna synnerligen unika oljehandel.

Kina har förberett detta steg i över ett årtionde. De har år efter år efter år köpt upp ofantliga mängder guld i världsmarknaden. Kina är i särklass världens största guldproducent. Allt guld har lagrats i Kina. En vacker dag skulle beslutet komma. Nu har det historiska beslutet fattats. Kina erbjuder sig att betala inköpt olja i en mycket unik valuta – Yuan som kan växlas in mot guld.

INTE ETT ORD I HELA DEN SJUKA VÄRLDEN.

Den historiska nyheten är helt okänd i den förljugna världen. Där betraktas allmänheten som en pöbel som enbart ska få läsa sådant som husbonden i väst bestämmer. Vi betraktas som en flock nollor som inte har någon som helst behov att läsa, höra eller se några sanna världsnyheter.

Jag hisnar när jag läser rubriken:

 DEC 20: Breakingviews: Saudi Aramcos Backup IPO Plan Runs Through China.
 

DETTA SKAKAR OM HELA DEN RUTTNANDE FINANSVÄRLDEN  I VÄST.

Storbritanniens Theresa May och högsta chefen för ”London Stock Exchange” (LSE) har uppvaktat Saudiarabiens kungason Muhammed bin Salman ”MbS” intensivt i månader. Finansdrängarna lovade att skapa en helt ny ”listing category” eftersom ett helstatligt utlandsägt företag inte passar in i de ekonomiska spelreglar som har vuxit fram på finanskasinot LSE – i London. Ändringar av finansiella spelregler tar tid och Saudiarabiens kronprins MbS har bråttom. I början av nästa år vill han ha affären avklarad – helst före sin kröning till kung i landet.

Att London Stock Exchange LSE inte kan genomföra affären i verkligt fysiskt guld är naturligtvis genant – men det finns ytterligare ett problem. Den största aktieägaren på LSE heter Qatar. Saudiarabiens unga kronprins gjorde bort sig så inni helvetet när har lät sig luras av CIA att utlösa blockaden mot Qatar. Detta misstag glömmer Muhammed bin Salman aldrig någonsin. Han är mycket mycket irriterad över att han lät sig luras i fällan. Blotta tanken på att sälja en andel av Aramco Oil Co i London får MbS att må illa.

NÅ HUR ÄR DET DÅ PÅ ”VALSAN” – WALL STREET?

Det är faktiskt tio gånger värre – minst. ”US Justice Against Sponsors of Terrorism Act” (JASTA) antogs av de mentalsjuka idioterna i USA:s kongress 2016. Denna lag möjliggör astronomiska skadeståndskrav mot Saudiarabien. Bevisen om inblandningen är vattentäta. Ett antal CIA-prinsar hade godkänt att 13 av de så kallade terroristerna på de plan som flögs in i Tvillingtornen var värdelösa saudiska CIA-agenter. De fick offras i operationen. Men – för helvetet – det var ju CIA som höll i trådarna för massmordet av 3 000 amerikaner i New York den elfte september 2001. Det är den nakna sanningen – sanningen inför GUD!

Dessutom har alla inblandade prinsar i detta CIA-terrordåd spärrats in för gott. Muhammed bin Nayef är sannolikt en av dessa sjuka andar. Han som i början av 2017 fick motta CIA:s högsta utmärkelse ”för exemplarisk underrättelsearbete” av CIA:s nytillträdda chef. Alla prinsar i Saudiarabien som på ett eller annat sätt var inblandade i ”nine-eleven” sitter redan inspärrade på livstid – även massmördaren och mångmiljardären Bakr bin Ladin. Bin Ladins familj var inbjuda till Washington för att skåda händelsen. Denna familj transporterades tillbaka till Saudiarabien dagen efter terrordådet. Detta flygplan var det enda som tilläts lyfta från en amerikansk flygplats den 12:e september 2001. Sjukare kan ingenting bli.

VAD ÄR ”VALSANS” CHANSER ATT FÅ MARKNADSINTRODUCERA ARAMCO OIL Co?

Det sanna svaret är NOLL – exakt noll.

Jag vill gärna meddela mina läsare att jag alltid försöker skriva sanningen. Jag har ingen uppdragsgivare – annat än ”sanningen inför Gud”. Jag är mycket medveten att jag snuddar vid den ”röda linjen”. Jag är mycket medveten om att denna sanning är ”farlig”, men det är någonting inom mig som uppmanar mig att fortsätta att skriva. För den som vill vara med och slåss för sanningen – sprid gärna mina artiklar.

DEN HISTORISKA AFFÄREN I HONG KONG HAR REDAN FÖRBERETTS I DETALJ.

Saudiarabiens väldiga oljehav blir snart delägt med Kina. Det blir exakt som jag sett och skrivit om i så många artiklar. Vi får fred i Mellanöstern. Den fredsöverenskommelsen kommer att lysa upp hela jorden. Vi får världsfred. Att få uppleva denna lyckostund är hisnande . Vare sig vi befinner oss i kropp eller i andevärlden.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Det här inlägget postades i Ascension, Brage, judiska lobbyn, korruption, Maktmissbruk, migration, NESARA, Ny Andlighet, Pengar, politik, SaudiArabien, sionism, Terrorism, Trump, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *