”Öppna era hjärtan för flyktingar…”

Var det möjligen en extrainkomst från mångmiljardären George Soros, till  den avgående Statsministern, som fick honom: Att på bästa sändningstid i SVT/Pravda, få uttala de för landet så dyra orden?
När får vi drabbade veta sanningen bakom den märkliga meningen?

Med andra ord, att prata med the Golden Dragon om en ”ny ekonomisk övergång”, är definitivt rätt väg att gå. Inget specifikt datum för förhandlingar har ännu fastställts om när det här nyhetsbrevet blir offentligt.

I vilket fall som helst, så kommer den Amerikanska militärregimen att vara på offensiven mot kabalen under de kommande dagarna, och in på det nya året för att maximera förhandlingens inflytande.

Vad gäller detta, så säger Pentagons källor att George Soros inte har dödats som tidigare rapporterats, men har varit under arrestering och blivit förhörd i flera månader. Han blev nyligen ”hämtad från Atlanta till Naval Base Camp David, eftersom kabalen kollapsar”, säger källorna. Många andra stora oligarker har också hållits arresterade och avskilda från yttervärlden under en tid, tillägger en CIA-källa.

”[USA:s Försvarssekreterare James] Mattis besökte Gitmo [Guantanamo Bay Naval Base] den 21:e december, vid vintersolståndet, för att förbereda en ”mycket speciell plats” för Soros och kabalen, och de kanske blir döpta”, fortsätter Pentagons källor.

En annan person redo för ”dop” är ”Israelkonfliktens diamantmiljardär och Mossadtillgång Dan Gertler, som sanktionerades för sina band med Marc Rich [med huvudkontor i Zug, Schweiz] och Clinton Foundation”, säger Pentagons källor. ”Detta kan sträcka sig till att andra Judiska oligarker, som Googles ordförande Eric Schmidt tas ner”, noterar de. Nu är det förmodligen inte så bra att vara Mark Zuckerberg i ”Spybook”.

Isoleringen av Khazarian-maffians oligarker (som dyrkar Satan och således inte är Judiska, även om de hävdar att de är det), framgick mycket tydligt i förra veckans diplomatiska rutt 184-9, i FN i Israel (om man räknar de som inte röstade och de som lade ner). De enda länder som röstade med Israel mot en resolution som fördömer USA:s plan att flytta sin ambassad till Jerusalem, var Guatemala, Honduras, Marshallöarna, Mikronesien, Nauru, Palau, Togo och USA. ”Detta kan bana vägen för USA att dumpa Israel, och låta Ryssland, Kina, EU och FN vara hederliga fredsmäklare”, säger Pentagons källor.

Denna röstning mot Israel handlade inte om Jerusalem, utan var snarare ett budskap från världen till Israelerna, att de bara kan bygga om sitt tempel och få fred, om de förhandlar i god anda med sina grannar. Världen är less på de religiösa fanatikernas ständiga krigshets och lögner, som tror att de har någon form av gudomlig rätt att styra världen från Jerusalem. Som de religiösa Judarna med rätta påpekar, Gud gör Guds arbete, inte några fanatiker som själva tar på sig Guds roll.

Världen vill ha fred, och det är vad vi kan uppnå 2018, nu när blodlinjefamiljerna äntligen har kommit till förhandlingsbordet.

* Vi har skrivit ”Illuminati” inom citat, för då representanter för blodlinjefamiljerna har refererat till sig själva som ”Illuminati”, så finns det ännu en grupp långt ifrån blodlinjen, som även de kallar sig Illuminati. Vi bestämde oss för att hänvisa till den första gruppen som ”blodlinjen” och den andra som ”Gnostiska Illuminati.”

https://benjaminfulford.net/

On this front, Pentagon sources are saying George Soros was not killed as was previously reported, but has been under detention and interrogation for several months. Recently he was “extracted from Atlanta to Naval Base Camp David as the cabal collapses,” the sources say. Many other big-time oligarchs have also been held in detention and incommunicado for some time, a CIA source adds.

“[U.S. Defense Secretary General James] Mattis visited Gitmo [Guantanamo Bay Naval Base] on December 21st, the winter solstice, to prepare a ‘very special place’ for Soros and the cabal, and they may get baptized,” the Pentagon sources continue.

SOURCE: Benjamin Fulford – 25 December 2017.

Det här inlägget postades i CIA, DÖ DecemberÖverenskommelsen, Europa, korruption, Maktmissbruk, Media, migration, Pengar, sionism, Terrorism. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *