Inget krig börjar på det sätt som MSM förklarar det

Tänk om det faktiskt förhåller sig så:

  • att långdistansroboten som sändes härom veckan
  • visar sig vara sänd från en amerikansk ubåt i en vik av Korea
  • för att skrämma amerikanska skattebetalare att fortsätta landets  kostsamma upprustning inför en inbillad fiende?
  • på liknande sätt som Pearl Harbor attacken utnyttjades 1941
  •  och sänkningen av Lusitania 1917, för att komma med i stora kriget som sen fick namnet: det första världskriget

 

BRAGE:

NU HAR DET SPÅRAT UT FULLSTÄNDIGT.

Inför risken att det skulle komma ut till världen att alla Nordkoreas hot mot grannländerna i Asien alla var beställda och formulerade av CIA – kryper USA till korset med svansen mellan bena. 

Citat ur en artikel i Aftonbladet 12 dec 2017:

USA har tidigare krävt att Nordkorea överger sitt kärnvapenprogram ….

Men nu säger utrikesminister Rex Tillerson att kravet är orealistiskt och att USA är redo för förutsättningslösa förhandlingar.

– Låt oss bara träffas så kan vi prata om vädret om det är det ni vill. (Slut citat).

Endast Dennis Rodman vet vad Kim Jong-un önskar sig mera än allt annat i världen (”I know what Kim Jung-un wants more than anything”). Rodman och Kim är ”vänner för livet”. Dennis har hälsat på honom fem gånger de senaste åren. Kim älskar Rodman – det är äkta kärlek.

Förre basketstjärnan Dennis Rodman har snackat med Trump. För AFP berättade Rodman vad han sade åt Trump: Jag har tre saker att säga dig…” Trump sa till mig –”fuck off”  – berättade Rodman. Rodman tillade: ”den tuffa diktatorn är en “21st-century guy …”.
 
CIA gav igen med andra ord (Rodman agerade naturligtvis på CIA:s order). Det är verkligen inte bra för Nordkorea om denna sanning kommer ut. CIA fortsätter att skymfa den mänskliga kärleken. Detta är ren ondska. Det är Kim Jong-un som är det tragiska offret.
VAD SKER HÄRNÄST?
Nordkoreas kärnvapen är borta från landet – det fanns nämligen inga kärnvapen där. De mindre atombomber och den förmodade vätebomben som sprängdes i Nordkorea var alla transporterade dit av CIA – inför testerna. Men i de officiella förhandlingarna kommer det gissningsvis att heta att Nordkoreas kärnvapen skrotas – mot att USA:s missilsystem avlägsnas från Sydkorea.
TÄNK SÅ UNDERBART – OM DET ÄNTLIGEN BLIR FRED I KOREA.
Hela världen kommer att känna av glädjen.
Den förljugna västvärlden ändrar stil.
  • Kim Jong-un kan personligen styra vädret.
  • Kim Jung-un gillar bitcoin.
  • Trump och Kim Jong-un ”pretty much the same”

Dennis Rodman bekymrar sig om några kärnvapenkrig. Det är han som säger att Trump och Kim Jong-un är så lika. De gillar att bluffa med kärnvapenhot. (Rodman .. thinks the two world leaders are pretty similar — and are bluffing in their heated rhetoric about their readiness for a potential nuclear conflict …).

OJ SÅ SKÖNT ATT HÖRA.

Aftonbladet och Expressen och Dagens Nyheter och Svenska dagbladet och alla andra ”presstitutes” i Sverige kan äntligen slappna av. Oj vad de varit oroliga. Men ”The Show must go on” – ännu ett tag. Husbondens Röst håller pressen underrättad om vad de ska skriva. Vi får bara avvakta en stund tills husbonden skickar ut nya anvisningar. Det är lite oroligt ”over there”.
CIA är så tokig – att hälften hade varit nog.
Det här inlägget postades i Brage, CIA, judiska lobbyn, korruption, Maktmissbruk, Media, NATO, sionism, Terrorism, Trump. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *