CIA:s sjuka hot via Nordkorea, enligt Brage

ANDRA LJUD I SKÄLLAN.

  • NORDKOREA SKA SKJUTA UPP EN SATELLIT – Dagens Industri.
  • NORDKOREA ÖPPNAR FÖR SAMTAL NÄSTA ÅR – Expressen.
  • RYSSLAND VILL MEDLA MELLAN USA OCH NORDKOREA – Aftonbladet
  • NYA IT-HOT FRÅN NORDKOREA AVVÄRJDA – Ny Teknik.
  • KIM JUNG-UN TO SEEK TALKS WITH DONALD TRUMP – EXPRESS Co UK

Sydkoreas ”minister för återförening” säger att det är troligt att Nordkorea öppnar diplomatiska förbindelser med Sydkorea nästa år – WOW. Vilket historiskt genombrott!!!

TRUMP ÄR SPYLESS PÅ SPEKTAKLET NORDKOREA – HAN VILL SPY.

Ni kan ge er fan på att Kinas president Xi Jinping är urförbannad – liksom Putin

CIA:s perversa teaterföreställningen är över. Tack och lov suckar Trump.

Nordkorea var en amerikansk vasallstat. Alla hot från Nordkorea var beställda av CIA. 

Nästan dagligen beställde CIA nya kärnvapenhot. Ena dagen mot Sydkorea – nästa dag mot Japan – tredje dagen mot Guam – fjärde dagen mot både Japan och Sydkorea och femte dagen mot USA. CIA var lite för ”het på gröten”. Det började bli alltför genomskinligt. CIA behövde starka argument för att tapetsera hela Sydostasien med amerikanska missilsystem. Men var det nödvändigt med så många hot? Hoten från norr skrämde inte skiten ut någon – alla länder visste innerst inne vad som pågick. Spektaklet var helt enkelt inte trovärdigt. Det var ännu värre – det var sjukt.

Fler och fler människor anade ugglor. Kan ett pyttelitet land som Nordkorea tillåtas hota alla sina grannländer nästan dagligen med kärnvapenanfall – år in och år ut? Inte en enda soldat i Nordkorea har någonsin deltagit i något krig. Landet är oerhört fattigt och utbildningsnivån är låg. Landet plågas ofta av svår hungersnöd. Snart förstår alla att detta är ett mycket perverst skådespel.

USA:s sjuka imperium trummade dag och natt ut de CIA-beställda hoten. Oj,oj, oj – faran var verkligen stor att ”The Rocket Man” skulle gå till anfall. Hela den svenska Bonnierpressen tjöt som en vargflock om Nordkoreas ständiga hot. Sveriges Television ylade med så gott de kunde. Vi dränktes av CIA:s motbjudande skådespel dygnet runt. Vi har tvingats tvingats se på såpan djävligt länge.

Så här sjukt är det att leva i den förljugna världen. Vi tvingas betala TV-licens för att hjärntvättas. Det är nästan omöjligt att finna ett enda sanningens guldkorn som rör omvärlden i imperiets massmedia. Så var det även i Tredje Riket. Så har det varit i alla imperier. Det är med andra ord som det brukar vara.Vi får leva med det helt enkelt.

USA ÄR BÄST.

NASA åkte hela sex gånger tur och retur till månen för ett halvt århundrade sedan. Äntligen hade Homo Sapiens brutit sin isolering i rymden. Det kördes bilrally i måndammet. Fan va dom kånkade hem sten från månen. Det plockades flera hundra kilo sten i säckar och lastades ombord på månlandaren ”Eagle” – örnen. Oj vilket stolt namn.

Landaren var mycket mycket speciell. Den var nämligen samtidigt en uppstigningsraket som sköt upp astronauterna till en ”moderfarkost” som cirkulerade runt månen. Alla sex gånger kunde landaren/raketen hinna upp moderfarkosten och docka med denna. Det måste ha varit ett kärt återseende. Därefter full rulle tillbaka till jorden med alla värdefulla rymdstenar. Där väntade ”karantänen”.

Vad gjorde det att efter en sådan rymdfärd att stängas inne några dygn i en hermetiskt sluten trumma. Månens bakterier och virus kan vara farliga. Nixon stortrivdes när han vinkade glatt åt astronauterna som ”satt i karantän”. Astronauterna log bakom trummans glas.

Armstrong hann i sista sekunden undvika en livsfarlig krater på månen när han skulle landa. Han upptäckte inte kratern förrän i sista sekunden. När han lyckades styra undan farkosten kunde han landa i trygghet. Det var bara bränsle kvar i några sekunder. Fy fan så nära det var – det var ”på håret”. Vilken hisnande upplevelse. NASA-sagorna kommer att gå till historien som USA:s mest dyrköpta lögn genom tiderna. Kanske var det för många kockar inblandade när CIA kokade ihop soppan? Nej – det kan inte duga som förklaring. Samtliga måste ha varit mytomaner – eljest hade soppan inte blivit till en ren rymdspya. Säg ”Apolloresorna” – det borde räcka för att kräkas.

Många frågar sig – hur kunde så många ljuga? Det är en bra fråga. Men jag har en mera obekväm fråga: hur kunde alla som visste vara tysta??? Jag känner flera som VET som föredrar tystnaden. Detta är mycket omskakande. Det är ofattbart. Jag åker hiss inombords. Det är lätt att börja känna förakt för människor. FY FAN för alla rädda människor! Vår förlamande kollektiva rädsla öppnar portarna på vid gavel för lögnernas värld. Vill vi ha det så? Svaret är ja. Våra handlingar bevisar det.

HUR LÄNGE SKA VI TVINGAS HÅLLA UT?

CIA:s Nordkoreaspektakel är lika sjukt som CIA:s månspektakel – men CIA:s lögner om ISIS är minst ett hundra gånger värre. Här handlar det om välorganiserade massmord i mycket stort format – och Sverige var med. Vår uppgift var att ta emot vågen av flyktingar. Det bestämde CIA och så blev det. Flera informatörer åkte till Syrien med färdigtryckta broschyrer på arabiska. Den svenska välfärden och de goda utbildningsmöjligheterna i vårt land höjdes till skyarna. Vi gjorde ett gott arbete i satanismens tjänst. CIA var mycket nöjd.

Sverige fick äntligen vara med i krig med vårt eget flygvapen – i Libyen. Det var en stor händelse. SVT och TV4 hade många inslag som visade våra insatser i kampen för världsfreden. Sveriges neutralitet upphävdes i praktiken. Nu gällde det NATO:s ”fredsbevarande insatser” i Afghanistan. Alla i den svenska krigsmakten tvingades skriva under en lojalitetsförklaring till NATO – eljest fick man sparken. Detta gällde även civilanställda. En militärkupp godkändes av Sveriges Riksdag.

Hela Sveriges Riksdag är fyllt med landsförrädare som, följer husbondens röst. Hela folket är hjärntvättat. Gud förlåte oss – vi förstod icke vad vi gjorde. Alla afghaner som på ett eller annat sätt samarbetade med väst tvingas lämna Afghanistan. Förstår någon vad vi ställt till med??? Sverige är en vidrig amerikansk vasallstat. Det svenska folket är en skam inför Gud- tyvärr!!!

BLUFF – BLUFF – BLUFF

Nordkorea, månen, ISIS – listan är utan slut. Vi har tvingats leva i en strid ström av lögner under mycket lång tid. Må Mordors rike störtas i graven så fort som möjligt. Låt oss få en fri press som inte ljuger oss till döds. Jag kvävs av det onda imperiets sjuka teater.

HUR LÄNGE SKA VI TVINGAS VÄNTA?

Johan Galtung – den självklara mottagaren av Alfred Nobels Fredspris (men som berättat sanningen om Mordors rike och därför aldrig fått denna fina utmärkelse) tror att krigarimperiet går under om ett par år – 2020. Galtung har kunnat förutsäga massor av stora omvälvande händelser – bland annat Sovjetunionens fall.

Ytterst få människor har förvärvat så djupa historiska insikter som Johan Galtung. Han är freds- och konfliktforskningens Albert Einstein. Den lista av händelser han har kunnat förutspå går inte att ta till sig. Förklaringen är att han specialstuderat imperiers uppgång och fall i hela sitt liv – och att han hade en sanslöst stor förmåga att förstå. Hans spådomar är inga mirakel – han förstod.

OM GALTUNG HAR RÄTT TVINGAS VI VÄNTA ETT TAG.

Jag hoppas verkligen att Galtung spådom är felaktig.  Min tankesmedja ger inte imperiet längre tid än till senast 2019. Min intuition viskar 2018 – men jag är mycket osäker. Mina personliga önskemål kanske överröstar min intuition. Jag vet inte.

I VILKET FALL ÄR IMPERIETS GRAVSÄTTNING MYCKET NÄRA.

Vår hjärna vägrar att följa med. Så enastående märkligt – hjärnan vill slå av sig själv – men varför? Återigen – jag har skrivit det många gånger – vi är inte själlösa köttbullar. Homo Sapiens är ett besjälat djur som återkommer gång på gång. Vi är en perenn djurart – vi reinkarnerar. Vi tänker inte och vi agerar inte som själlösa programmerade robotar.

Jag struntar fullständigt om jag stöter bort folk som sitter fast i den fysiska världen – jag beskriver min världsbild. Jag är fullständigt säker på människan både är kropp och själ. Jag är totalt övertygad. Därför formulerar jag mig gärna – jag VET det med exakt säkerhet. I själva verket är detta kärnan i allt jag vill berätta. Politik betyder inte så mycket som vi tror.

Vi måste tänka oss för i livet. Det betyder nästan allt. Det är inte bra att skada andra. Det är inte bra att huka sig för lögner. Det är däremot mycket viktigt att leva i sanning. Det låter så klurigt men det går inte att uttrycka sig bättre – ”Vägen, sanningen och livet”. Jag försöker finna sanningen men att finna den nakna sanningen är nästintill omöjligt. Jag tror att jag lyckats halvbra – för ondskan gillar absolut inte det jag skriver. Jag lever under hot, men det gör alla som motarbetar ondskan.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

Det här inlägget postades i Brage, CIA, judiska lobbyn, NATO, Putin, sionism, Terrorism, Trump. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *