Brages klarsyn under paradigmskiftets omtumlande tid

EU:s FÖRHOPPNINGAR KOM PÅ SKAM – TURKIETS EKONOMI SKULLE JU KRASCHA.

Men verkligheten är verkligheten och detta kan inga ekonomer i världen ändra på. När Turkiet vände sig österut efter CIA:s misslyckade militärkupp i landet – då skulle landets ekonomi krascha. Den 28:e november kom beskedet: OECD nästan dubblar Turkiets tillväxt för 2017 – från 3,4% till cirka 6%!!!

Hur ofta höjer OECD sin prognos till det dubbla? Svaret är att detta nästan aldrig händer. Enligt rapporten kommer tillväxten att överstiga 6% under det sista kvartalet i år – 2017. Jag har läst minst ett hundra dystra ekonomiska analyser om Turkiet publicerade i ekonomiska tidskrifter i väst. Ingen ekonom kunde förutse detta! Om Turkiet öppnar upp portarna österut skulle det gå åt helvetet. Alla – utan undantag – var överens!!!

Turkiet var så enastående beroende av EU. Statistiken måste ha övertygat alla, men verkligheten är verkligheten. Observera att en hel serie berömda ekonomer också fick fel – fullständigt fel. Ingen ekonom kunde förutspå vad som skulle hända med Turkiets ekonomi när de öppnade famnen mot öst. Detta borde bekymra oss alla. Ekonomernas trovärdighet är lika med noll.

Det turkiska folket är glada och stolta. Erdogan ler. Hans popularitet har stigit. EU och NATO:s sista hopp har falnat. CIA:s plan med landet har grusats till ett hundra procent. Alla drömmar att bli kvitt Erdogan och tillsätta en CIA-lojal regering i landet har falnat. Erdogan sitter inte bara kvar – han har till råga på allt blivit det turkiska folkets stora idol. CIA har övergett hoppet om Turkiet.

Nu fängslar även Muhammed bin Salman ”MbS” CIA-a femtekolonn i Saudiarabien. Massor av agenter har arresterats. Läget i Saudiarabien har stabiliserats. Där slog MbS till i en förebyggande maktkupp. Inte en enda tidning i väst skriver som det är. Det är CIA:s lakejer i landet som fängslats i hundratal!! MbS popularitet har stigit till skyarna ”på kuppen”. CIA har ännu inte gett upp hoppet om Saudiarabien – men de är chanslösa.

För några få år sedan inträffade samma sak i Pakistan. Landet är idag inte längre en amerikansk koloni. Bandet med CIA håller på att klippas av. Folk efter folk efter folk har fått nog av CIA:s krigshets. Tvärtemot allt som skrivs i hela den förljugna världen är vi på väg att få fred i Mellanöstern. De noekonservativa krafterna i världen kan inte göra någonting för att stoppa skeendet. Netanyahu tvingas bittert konstatera – ”The whole world has changed”.

CIA är i upplösning.

HATKAMPANJEN MOT TRUMP HAR ÖKAT TILL EN HATLAVIN.

Chocken över vad som hänt med det amerikanska krigarimperiet har utlöst en formidabel tsunami av hat mot Trump i hela den s k ”fria” världen. Massor av svenska tidningar spyr ut sitt hat mot Trump. Googlar man på ”Trump” fylls sida efter sida av träffar – den ena rubriken värre än den andra. Hatkampanjen mot Trump har exploderat. De köpta journalisterna – ”Gekaufte Journalisten” – tjuter som en vargflock. ”The Deep States” – USA:s förenta stater skakar i sina grundvalar.

Enligt Rasmussen Reports varierar Trumps stöd – ”Total approve” – mellan 41% och 46% de senaste två veckorna. Motsvarande siffror för de som inte stöder Trump – ”Total disapprove” – varierar mellan 53% och 57%. Med all säkerhet är opinionssiffrorna fortfarande inte tillförlitliga.

Gissningsvis råder samma situation idag som före valet. Alla opinionsundersökningar före valet underskattade Trumps väljarstöd kraftigt. Även ”Rasmussen Report” – en av de få icke köpta opinionsbyråerna – underskattade Trumps siffror något.

Den nakna sanningen är att Trump sannolikt fortfarande har omkring halva den amerikanska befolkningens stöd – trots tio månaders oavbruten hatpropaganda mot Trump. Detta är ännu ett svårt misslyckande för ”the deep state”. Trump fortsätter att håna ”The Presstitutes” i USA – den dollarprostituerade pressen. De klarar inte av att knäcka Trump – trots den mycket ihärdiga och långvariga hatkampanjen. De verkar nu ha blivit spritt språngande galna. Försöken att ställa honom inför s k riksrätt har varit målet – men man vågar inte. USA är politiskt paralyserat. Landet är lamslaget.

Det är ett mirakel vi beskådar. Bara i den svenska kvällstidningen Aftonhatet har det skrivits massor av artiklar som handlar om behovet av att ställa Trump inför riksrätt. Texterna är fulla av sjuk ondska. Det är på samma sätt i Dagens Nyhetshat, Svenska Daghatet och Häxpressen.

I varje land i hela den förljugna världen, har CIA:s ”ledartiklar” (publicerade i The New York Times, Washington Post och andra CIA-organ) kopierats och spridits i alla imperiets organ – naturligtvis broderade med journalisternas egna ord. Dollarn är bensinen som finansierar flödet av hatartiklar i den ofria köpta pressen. Så låter alla ”Gekaufte Journalisten” köpas.

Det är helt ofattbart. TROTS hela den förljugna världens tsunami av hat mot Trump sitter han fortfarande kvar. Mycket sannolikt har han fortfarande omkring halva befolkningen med sig.

(Senaste Rasmussen Report 17 nov: Total Approve 44% – Total Disapprove 55%).

TYSKLAND MORRAR I VREDESMOD.

Hela CIA:s vargflock skriver nu artiklar – ”Danmark stoppar Nord Stream 2”. Gazprom kan tvingas flytta den allra sista biten av gasledningen några mil längre bort från danskt vatten – detta är allt. Det kostar lite extra och det fördröjer projektet några månader – men det ökar bara den tyska beslutsamheten. Naturligtvis är Nord Stream 1 och 2 BINGO för Tyskland.

Ytterligare konflikter inom EU skapas. ”Brexit” – Storbritanniens utträde ur EU – skakar drömmen om Europas Förenta Stater. Katalonien är en tickande spansk bomb. Grekland har redan kraschat. Spanien och Portugal ligger mycket illa till. I Italien väntar nyval. Starka EU-fientliga strömmar växer fram i södra Europa. Hela södra flanken av EU skakar. Projektet EU knakar i fogarna.

DET TYSKA UNDERVERKET.

Den tyska exportindustrin är ett mirakel. Gång på gång i historien har detta märkliga ingenjörsfolk stuckit upp och hotat att bli en världsmakt. Men gång på gång har Tyskland krossats av andra imperier som vill upprätthålla eller utvidga sina imperier. Det andra världskrigets huvudmål var att Tyskland och Ryssland skulle kriga ihjäl varandra. Det gick inte som Wall Streets finansvampyrer hade hoppats. Kriget slutade i två segrare som delade upp världen – USA och Sovjetunionen. Världskriget övergick till det kalla kriget. Men ett mål lyckades – Tyskland krossades.

Denna gång tänker inte Tyskland låta sig luras i fällan.

Tyskland vet att både Ryssland och Kina har helt andra planer än krig. Freden växer fram i öst. Fredsplanen heter – ”den nya sidenvägen”. Asien och Europa ska ännu en gång i historien förenas i handel, kommunikation, industriellt samarbete, utbildning mm. Den största infrastruktursatsningen i mänsklighetens historia – den nya sidenvägen – förutsätter fred.

Det brukar skämtas om att två länder med McDonalds aldrig har krigat mot varandra. Det ligger en djup visdom bakom detta yttrande. Folk som blir beroende av varandra krigar aldrig. Världsfreden växer nu fram som en tsunami i öst – och Tyskland ser skeendet. Det väldiga tyska exportindustrin vill inget annat än att öppna portarna mot öst. CIA:s krigshetsande politik kommer inte ännu en gång att lyckas krossa Tyskland. ”Tredje gången gillt” – tredje gången kommer Tyskland att komma undan alla historiska fällor.

Tyskland är och kommer att förbli västra Europas ekonomiska lokomotiv – även i framtidens värld – ”den postamerikanska världen”. Det amerikanska århundradet är snart över. Det ”Eurasiatiska” århundradet är redan här, men många motståndsfickor finns kvar. CIA:s femtekolonn i Danmark är fortfarande stark. Detta är tragiskt för det nordiska landet. Men det är ju på samma sätt med Moder Svea. Jag suckar djupt.

Endast Tyskland i Västeuropa klarar konkurrensen med öst utmärkt. Detta är mycket märkligt. Hur fungerar detta framgångsrika ingenjörsfolk? Att både Ryssland och Kina ser med stor respekt på Tyskland är inte att undra på. Tyskland kommer inte att låta sig krossas ännu en gång i historien. Tysklands öde är det fredliga samarbetet med öst. Att bli kvitt CIA:s strypsnara runt halsen är Tysklands absolut viktigaste uppgift.

Livet är glatt.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Det här inlägget postades i Ascension, Brage, korruption, OBOR Nya Sidenvägen, Pengar, politik, Putin, SaudiArabien, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *