Brages Julbetraktelse över Europa …

ÄVEN SCHACKSPELET I SPANIEN SLUTADE I REMI.

  • Storbritanniens premiärminister Theresa May missbedömde läget totalt och utlyste nyval. Hon var absolut säker på att schackdraget var ett mästardrag. Hon åkte på en politisk knockout – en katastrofal valförlust. May raglade omkring förvirrad på scenen men hon golvades inte.
  • Tysklands förbundskansler Angela Merkel missbedömde också schackbrädet katastrofalt. Vid valet i Tyskland åkte hon på sitt första stora valnederlag. Plötsligt kunde Europas ekonomiska lokomotiv Tyskland inte bilda en fungerande regering. Merkel var mycket omtumlad.
  • Så kom den 21:a december. Brunskjortorna i Spanien – Partido Populars premiärminister Mariano Rajoys rensades nästan ut från Kataloniens parlament. Partiet vann bara tre platser. Snacka om politisk katastrof. Rajoys mästardrag att utlysa nyval slutade i ett förnedrande nederlag.
  • Valet var ändå en stor framgång för Spaniens sammanhållning. Trots att valet resulterade i att 70 av totalt 135 platser besattes av partier som vill att Katalonien ska bilda en egen stat – blev  valet en seger för ”pro-unionisterna”. Hela 7 valda ledamöter sitter nämligen i spanskt fängelse eller har tvingats gå i exil. Rajoy jublar. Separatisterna kan inte bilda regering – vilken seger för spansk demokrati.

DET ÄR INGEN VIDARE STÄMNING I EU.

Vid lokalvalen i Sicilien i november blev det en storseger för Silvio Berlusconi och för ”5-star Movement”. Det regerande partiet PD – det ”demokratiska” partiet – åkte på en brakförlust. Nu åker partiet rutschbana neråt i alla opinionsundersökningar. ”Pang” – sa det och plötsligt börjar landets största parti att sjunka ner i historiens papperskorg – som så många andra partier i EU. Det verkar just nu som om ett nyval väntar i Italien den 4:e mars 2018. Ännu en EU-stat kommer att åka på en omtumlande politisk storsmäll. 

VAR VÄNLIGA OCH SITT NER!

Tre av de förmodade vinnarna i valet stöder introduktionen av ”Fiscal Credit Certificates” – ett alternativ till Euron. Var vänliga och sätt på säkerhetsbältena – den Europeiska Centralbanken ECB accepterar det! 

Certifikaten ”CCF:s” kommer i praktiken att bli ett alternativ till Euron – en ”parallell valuta”. Steget

till att återvända till den italienska Liran är inte långt. Berlusconi har redan tagit bladet från munnen. Han längtar tillbaka till den gamla goda tiden. Euron är en viktig fråga i valet, men huvudfrågan handlar om något helt annat.

VARFÖR JUST ITALIEN?

Därför att flyktingströmmarna från Nordafrika har dränkt Italien. När så många så snabbt väller in i landet havererar samhället. De sociala skyddsnäten fungerar inte längre. Problemen med skolor och sjukvård och bostäder och banksystem och skattesystem, … går inte att lösa. Den svarta ekonomin exploderar – liksom kriminaliteten. Gäng tar över stadsdel efter stadsdel och både polis-, ambulans- och brandskyddsverksamhet blir omöjliga att upprätthålla. Samhället går under.

EU har misslyckats fullständigt att hjälpa Italien. Nu vet det italienska folket den nakna sanningen. EU har övergivit dem. Detta är en bitter upplevelse. Det är inte att undra på att det italienska folket känner en allt starkare bitterhet mot EU.

STACKARS EU.

Storbritannien lämnar också EU i sticket. Landet är inte berett att låta Bryssel ta över besluten om invandringen. ”Globalisternas” viktigaste politiska metod för att ta över världen är att snabbt blanda olika kulturer, tungomål och religioner. Facit är väl känt. Hundratals bevis i hela människans historia berättar samma historia. Att snabbt blanda olika kulturer och olika religioner leder alltid till kaos.

Kulturer och religioner och olika tungomål kan leva fredligt med varandra. Syrien var ett lysande exempel på detta. Under historiens lopp har åtskilliga mångkulturella paradis skapats på jorden – men sådana miljöer har alltid tagit lång tid att växa fram. En av orsakerna till att den mänskliga ondskan riktades mot Syrien var just detta faktum. Landet var ett mångkulturellt blomstrande samhälle. Sådant sticker ondskan i ögonen.

Många EU-länder i östra Europa – liksom i Centraleuropa – vägrar att snabblanda sina befolkningar.

Är man född i ett land är man medborgare i landet – så säger ländernas politiskt valda regeringar. 

Att tro att man kan bli medborgare i vilket land som helst – anses vara en felaktig uppfattning. Länderna är inte beredda att ge permanenta uppehållstillstånd till några flyktingar alls. De säger sig värna om sina länders kulturella och religiösa identitet. De har till råga på allt ett utbrett folkligt stöd bakom sig.

VARFÖR REAGERAR EU SÅ BITTERT?

Därför att politikerna har fångats i den ”en procentens” drömvärld – globalisternas lyckorike. De vill att alla länder ”solidariskt” ska ställa upp för att ta emot vågorna av flyktingar till Europa. Att det var CIA:s krig som skapade flyktingvågorna är utsuddad i hjärnan. Frågan är tabu. Om alla delade på bördan kanske, kanske, kanske – lyckoriket kan förverkligas. Folken måste splittras. Nationerna måste splittras. All nationell identitet måste krossas. Det är målet. 

BALKANISERING – är globalisternas mål. En uppsplittring av ”geostrategiska regioner” i mindre och ömsesidigt fientliga småstater är målet. Samma målsättning både på det statliga planet och inom varje nation – aär globalisternas ledstjärna. Att försöka stoppa den okontrollerade invandringen är ett direkt hot mot globalismen. Därför väcker Polen, Ungern, Tjeckien och en massa andra länders motstånd mot invandring ett äkta hat i Bryssel. 

Bonnierkoncernen äger globalisternas alla massmedia i Sverige. Hatet mot att vissa stater vägrar att inrätta sig i ledet – har formulerats i hundratals artiklar i Aftonhatet. Husbonden har all anledning att vara nöjd. Globalismen och sionismen är enäggstvillingar. De är drakens två huvuden.

SÅ ENASTÅENDE LUSTIGT. Nästan ingen människa kan genomskåda ondskans plan. Nästan ingen förstår ondskans natur. Nästan ingen kan ens i fantasin fatta hur enastående genomtänkt ondskans plan är. Det otroliga är att detta inte spelar någon roll – inte ett dugg. Det är andra krafter som håller i trådarna – tack och lov. Eljest hade vårt öde varit beseglat ”for ever”.

ETT STORKAOS I EU ÄR OUNDVIKLIGT.

Det ”politiska underbarnet” Macron i Paris drömmer om ett ”two-speed” EU. Han beställer möte på möte med Tysklands Merkel – sex möten på ett par månader har ägt rum. Idén med en EU-högväxel har diskuterats i all oändlighet. Idén är emellertid ur led med tiden. Inte ens en hel växellåda med både back och överväxel kan lösa EU:s fundamentala problem. 

 

Min kristallkula ska hålla er informerade om vad som händer.

Det är djävligt spännande grejer på gång. Ett höjdar-år väntar.
 
PS: Om ni känner att något jag skriver snuddar på sanningen –
hjälp till att sprida sanningen. Vill ni följa oraklet i norr –
skicka bara ett mejl till – bragenorin@hotmail.com
blir ni ”prenumeranter på sanningen”.
 
Brage Norin – Skogså Tankesmedja.
Det här inlägget postades i Brage, Europa, migration, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *