Brages geopolitiska kristallkula visar att

PROBLEMET ÄR ATT USA DRAR MED SIG EU I AVGRUNDEN OM VI INTE VAKNAR.

Låt mig försöka ”blixtskissa” skeendet.

 • Kinas handelsöverskott passerade 40 miljarder dollar i november månad 2017.
 • Marknaden förväntade sig ett överskott på 35 miljarder – en mycket grov miss.
 • Årets totala kinesiska handelsöverskott snuddar strax under 500 miljarder dollar.
 • Rysslands handelsöverskott ökade 50% i oktober – jämfört med samma månad i fjol.
 • Perioden jan – okt blev överskottet 90 miljarder dollar Jämfört med 70 året innan.
 • Årets totala ryska handelsöverskott snuddar strax över 100 miljarder dollar.
 • Det ryska överskottet kommer med 100% säkerhet att skena de närmaste åren
 • .Både Kinas och Rysslands ekonomier e-x-p-l-o-d-e-r-a-r.

 

”EU FÖRLÄNGER HANDELSKRIGET MOT RYSSLAND YTTERLIGARE SEX MÅNADER”!!!!!

 • Kina importerar nära två tredjedelar av hela världens järnexport.
 • Kina är i särklass även världens största importör av koppar.
 • Kinas enorma import av mineraler och metaller skapar välstånd i många länder.

VAD HÄNDER I DENNA HISTORISKA STUND?

Kina och Ryssland storsatsar gemensamt i gruvbrytningar i Ryska Fjärranöstern. Det handlar om kolossala projekt – både ”mega-infrastruturprojekt” som järnvägar och motorvägar liksom om gemensamma  ”mega-gruvprojekt” norr om Kinas gräns i öster.

Över 1,5 miljarder dollar har nu investerats i ”Bystrinsky plant” bara 40 mil från gränsen mellan Kina och Ryssland. Gruvfyndigheten har efter noggranna prospekteringar uppskattats innehålla 343 miljoner ton malm – varav enorma fyndigheter av bland annat koppar. Jättegruvan är snart färdig att öppnas. ”Virtually everything from Bystrinsky goes to China” – allt som bryts i gruvan köps av Kina.

En annan enorm gruvfyndighet ”Kimkan mine” med sanslösa järnmalmstillgångar är också på gång att dra igång produktionen. Gruvan är köpt av Hong Kong IRC Ltd. Produktionen av malmpellets i absolut hypermoderna pelletsverk har nystartat. I olika faser byggs produktionen upp steg för steg. Världens främsta expertis är på plats. Hela transportsystemet byggs upp på rekordfart – inklusive den fantastiska bron över Amurfloden. Flerfiliga järnvägar och motorvägar rullas ut på löpande band.

FATTAR INGEN I EU KONSEKVENSERNA AV CIA:s HANDELSBOJKOTT?

CIA:s MOTIV – RYSSLAND ANNEKTERADE KRIM.

Folket på Krim skulle bli galna om de tvingades övergå till Ukraina. Chrusjtjov gav bort landet i fyllan. Landet hade varit ryskt territorium i århundraden. Ukraina var med i Sovjetunionen – fyllegåvan var bara en gest. Naturligtvis togs gåvan tillbaka när CIA tog makten i Ukraina. Ingen ”annektering” i hela historien har varit mera uppskattat än när Krims folk slapp under det nya nazi-styret i Kiev.

Om EU fortsätter att provocera Ryssland skjuter sig EU i ”bägge fötterna”.

Ryssland blir mycket snabbt mindre beroende av väst. Världens ekonomiska motor Kinas enorma import av många mineraler och metaller söker sig mot Kina. Skytteltrafiken över världshavet med järn och koppar och massor av andra metaller/mineraler börjar snart att minska. Ryssland blir ännu mindre beroende av EU – samtidigt som Kina blir allt mindre beroende av den förljugna västvärlden.

Hela Asien, Mellanöstern, Afrika och Sydamerika blir vinnare och – hör och häpna – även Tyskland. CIA:s maniska försök att förhindra att EU ska integreras med öst skadar EU ”så inni helvetet”. Mänga länder i östra EU liksom Turkiet smälter samman med öst. Även Turkiet knyter banden österut och blir allt mindre beroende av EU.

VI MÅSTE VARA RÄDDA OM DEMOKRATIN!!!

Vi är verkligen bakom flötet så att det stänker om det. Våra fria demokratiska val har ju urartat till ett spektakel. Sveriges riksdag har godkänt att Sverige ska vara med och kriga på NATO/CIA:s sida. Vi ska slåss för demokratin med både vapen och soldater i NATO:s regi. Vi var med både i Afghanistan och Libyen. Vi bidrog så gott vi kunde i Syrien. Vår roll blev att öppna portarna för miljonvågen av flyktingar som CIA:s legoarmé ISIS skapade. Landsförrädare har ockuperat Sveriges riksdag – det är den otroliga sanningen.  De har kuppat bort Sveriges nationella oberoende – ingen kan ifrågasätta detta. CIA:s femtekolonn i Sverige är en fläck på Sveriges banér.

Verkliga ”fria demokratiska val” kan bara ske i fria stater där även pressen är fri. Vi har bara ”presstitutes” kvar i vårt land. Även de svenska TV-kanalerna är i krigarimperiets tjänst. Vi är en amerikansk vasallstat. Dessutom är vi galna – vi tror att ryssarna hotar oss. Putin skulle förlora nattsömnen om Sverige frivilligt försökte ansluta sig till Ryssland. Putin skulle vägra att ställa upp i det kommande presidentvalet. Att tro att Ryssland är ett militärt not mot Sverige är sinnessjukt.

EU:s faller snart ner i den djupaste recessionen i Europas efterkrigshistoria. CIA styr både USA och EU mot avgrunden. Ett mentalt vansinne som aldrig har skådats i historien har redan förlamat landet. Jack Nicholsons ”Gökboet” är bla ha jämfört med ”stormavdelningen i Washington”. Galningar av alla slag – människor som ingen trodde existerade på jorden – styr landet i fördärvet. De är ”besatta”.

DET ÄR PRECIS SÅ HÄR DET GÅR TILL NÄR IMPERIER DÖR.

Vi lever kvar i den gamla världen. Vi har blivit offer för Mordors rikes hjärntvätt. Vi är ett land ”i den förljugna världen”. Det är kört för Moder Svea.

DET EXPLODERAR I ASIEN OCH USA IMPLODERAR.

Järn är en ekonomisk febertermometer – liksom koppar och några andra ”strategiska råvarar”. Kinas konsumtion av järn ligger strax under 1000 miljoner ton (”metric ton”) per år. USA:s konsumtion av järn understiger 50 miljoner ton per år. Asien exploderar och USA rostar sönder. Alla borde VAKNA!!!

USA förlorar genom sin handel med omvärlden lika stora astronomiska summor som Kina vinner i sin handel med omvärlden.  Lägger till att det ryska handelsöverskottet är på väg att skena. USA:s skuld skjuter upp som en raket – medan guldbergen växer sig till bergskedjor i öster. Alla borde VAKNA!!!

Nu måste jag svära ännu en gång: ”Hur inni fan” funkar våra hjärnor i den förljugna världen. Vi är ju värre än enögda cykloper som dessutom har drabbats av grå starr. Vi verkar vara både blinda och döva. Har våra hjärnor somnat för gott??? Vi borde VAKNA – men vi sover vidare.

Gode Gud hjälp oss.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Det här inlägget postades i Brage, BRI nya sidenvägen, migration, NATO, Putin, sionism. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *