Ryssland och Kina visar sin styrka tillsammans

Brage: OJ SÅ SNABBT VÄRLDEN FÖRÄNDRAS

Putin: Handeln mellan Ryssland och Kina kommer snart att passera 100 miljarder dollar per år.

Detta meddelade Putin vid en presskonferens efter det nyss avslutade APEC-mötet i Vietnam.

Citat: “We have many projects in the sphere of energy, including nuclear and hydrocarbon,” .

 • Ryssland blev världens största veteexportör 2017. Observera – icke GMO!!!
 • Ryssland är världens största oljeproducent – något större än Saudiarabien.
 • Ryssland är världens i särklass största exportör av naturgas.
 • Inom några få år exploderar den kinesiska importen av kol från Ryssland.
 • Ryssland står för närmare 2/3 världens kontrakterade kärnkraftsbyggen.
 • Ryssland har en av världens minsta skuld i förhållande till landets BNP.
 • Efter Kina delar Ryssland och Australien på andraplatsen som största guldproducent.
 • På fem år har importen av griskött minskat med 70%. Ryssland är snart självförsörjande.
 • Ryssland är snart självförsörjande på nästan alla jordbruksprodukter – vilken framgångssaga.
Allt har förändrats på en historisk sekund. Handelsbojkotterna som det sinnesförvirrade krigarimperiet i väst har tvingat på hela den förljugna världen – är den bästa hjälp Ryssland någonsin erbjudits. Vilken enastående effektiv medicinering.
 
För varje vecka förlorar EU på handelsbojkotten. Nu är all import av griskött från EU över för all framtid. Samma sak gäller nästan alla jordbruksprodukter. De väldiga gruvsatsningarna i Ryssland för Kina och Ryssland allt närmare varandra. Även den kinesiska importen av flera viktiga metaller kommer att styras över till Ryssland. Handelsbojkotten eroderar EU:s framtida ekonomi.
 
Ingen fattar hur snabbt allting går. För ett drygt årtionde sedan hade Kina endast cirka 5 % av världsmarknaden för rostfria produkter. Bara drygt fem år senare hade Kina över 50% av världsmarknaden. Ingenting kan stoppa ett lands framgångar när över en miljard människor marscherar i takt. ”Dra inni helvetet” vilka skickliga politiker som styr i Ryssland och Kina.
Kina har en urstark ekonomi. Men landet är världens största importör av koppar. En jättelik gruvinvestering i ryska ”fjärran östern” kommer inom några få år att lösa dilemmat. Mycket snart kommer den väldiga kinesiska importen av koppar att styras över till Ryssland. Äntligen byggs den jättebro övar Amurfloden som är nödvändig för att landförbindelserna mellan Kina och Ryssland ska kunna fungera effektivt. Flerfiliga järnvägar och motorvägar byggs i en rasande takt.
Kina är också världens största importör av olja. Kinas egen ”peak oil” är ett faktum. Alla kinesiska experter verkar vara överens. Detta förändrar snabbt hela världen. Inom några få år dominerar Kina oljehandeln i världen totalt. Kom ihåg att Ryssland är världens största oljeexportör! Kina och Ryssland är lika beroende av varandra som enäggstvillingar.
Kina har fattat beslutet att köpa olja och betala i Yuan – som kan växlas in mot rent guld på guldmarknaderna i både Hongkong och i Shanghai.Detta enorma styrkebesked knockar CIA fullständigt. Saudiarabiens stora juvel Aramco Oil säljer 5 % av företaget direkt till Kina. Detta är extremt chockerande för USA men det är redan klart med exakt ett hundra procents säkerhet. De som aktivt motarbetade affären sitter nu fängslade i Saudiarabien. Nu bestämmer Muhammed bin Salman var som sker.
Saudiarabien har nyss försökt sälja ut amerikanska ”bonds” i världsmarknaden. Alla vet att dessa papper snart förvandlas till finansiella dasspapper. Alla vet att imperiet i väst är på väg att falla. Alla vet att petrodollarn just nu kollapsar. Alla vet att dollarns fall är oundvikligt. MbS är inte imbecill. Tacka för att Saudiarabien säljer andelen av Aramco direkt till Kina och accepterar betalning i rent guld. Detta är säkrare än ”amen” i kyrkan.
MAN MÅSTE VARA EN POLITISK IDIOT OM MAN INTE SER VAD SOM SKER.
Den ryska björnen och den kinesiska draken är på väg att befria världen från den terror som plågat mänskligheten under många årtionden – terrorn från jordens sista militära supermakt USA. Mordors rike är dödsdömt. Det är i Asien som utvecklingen sker. I USA förfaller hela landets infrastruktur. USA är politiskt lamslaget och paralyserat. USA:s anseende i världen har sjunkit som en sten.
Landet USA har upphört att fungera. De amerikanska politikerna fortsätter att delta på möten runt om i världen – helt omedvetna om att landet har tappat kontakten med verkligheten. Alla imperier bygger på förtryck. Därför föds imperier – och dör. Nu är det USA:s tur. Så enkelt är det.
Polen och Danmarks tappra försök att stoppa Nord Stream 2 är dödsryckningar. Det är så sjukt som någonting kan bli. Oj vad detta retar upp Tyskland. I praktiken driver kampanjen mot Nord Stream 2 Tyskland rakt i armarna på Ryssland. Den väldiga tyska exportindustrin är snabbt på väg att frigöra sig från CIA:s strypgrepp. Tysklands status som amerikansk koloni är snart över.
Oj vad snabbt världen förändras.
Brage Norin – Skogså Tankesmedja.
Det här inlägget postades i Brage, Framtid, OBOR Nya Sidenvägen, SaudiArabien, Terrorism, Trump. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ryssland och Kina visar sin styrka tillsammans

 1. Ove Svidén skriver:

  Despite the inconsistency of the administration’s actions in the White House, for all its extravagance, Trump did not abandon his slogans and intentions to improve relations with Russia and cooperate with the Russian Federation.
  Sergey Lavrov

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *