President Trump har undertecknat GESARA

President Trump undertecknade GESARA i Paris den 11 November 2017.
Det betyder att Världens människor nu kan vänta oss ett ärligt Nytt Pengasystem.
Äntligen!
GESARA: Global Economic Security and Reformation Act! Detta betyder att de tretton finansfamiljernas makt nu är bruten. Kabalen går in i sin sista desperata strid för att värna om sitt tusenåriga ’privilegium’ att ge lån utan täckning till aningslösa medborgare.
Det innebär även att Processen börjar i Skatteparadiset Washington DC och dess Wall Street Banksters i New York. NESARA är den nationella variant av GESARA som har uppgiften att avlägsna den kriminella styrningen av världens lönsamma krig för det Militär-Industriella Komplexet.
CIA, Pentagon, NATO, EU, Vatikanen och City of London, kommer nu alla att granskas. Att de korrupta politikerna McCain och Hillary Clinton måste ha fotboja är ett tecken i tiden….
Vägen mot en ärligt fungerande VärldsGemenskap måste välta bort ett antal stora stenar och frigöra oss från mycket grus i maskineriet, innan mänskligheten på Moder Jord helt har frigjort sig från sina politiska, religiösa, kulturella och rasistiska vanföreställningar. Det kan ta sin tid.
Som bloggande filosof ser jag det som min mest meningsfulla uppgift att liksom Johannes Döparen på sin tid försökte förklara Kristusmedvetandet för en omogen samtid. Ascension är att få del i ett Kosmiskt nytt Medvetande som bättre kan hantera planetens återstående stötestenar.
Efter att ha läst Jesus-Sananda självbiografi har jag nu gett min andliga förebild en giltig Internet-adress: jesus.sananda@peace.se. På det sättet kan jag inkludera honom som dold mottagare i min världsliga korrespondens. En slags diskret affirmation eller bön till Ashtar Command Starship New Jerusalem i hjälpsam satellitbana rund vår planet.
Det här inlägget postades i Ascension, GESARA, Maktmissbruk, migration, NATO, NESARA, Pengar, politik, Trump, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *