MUHAMMED BIN SALMAN  SLOG TILL FÖRST

  • Brage:
  • Först dog Mansor bin Moqrin i en ”helikopterolycka” – tillsammans med ett tiotal andra som försökte fly ut ur landet. Alla privata Jetplan var belagda med flygförbud. De försökte fly i en armehelikopter. Denna prins var guvernör i en provins i söder som gränsar mot Yemen.
  • Det var från detta håll en missil avfyrades mot flygplatsen i Riyadh!!!
  • Sedan dog prins Abdul Aziz bin Fadh – den yngsta sonen till före detta kung Fahd bin Abdulaziz Al Saud. Han dog i en eldstrid när säkerhetsstyrkor försökte gripa honom.
 
MUHAMMED BIN SALMAN  SLOG TILL FÖRST.
Helvetes så nära det var. Det var bara minuter innan CIA-kuppen skulle sättas igång. Startsignalen var missilexplosionen på Riyadhs flygplats. Men under den orientaliska natten – de långa knivarnas natt – fängslades nästan alla som var inblandade i kuppen. På löpande band ersattes CIA:s agenterna med prinsar som inte är köpta av CIA.
 
FÖRSTA NÖDÅTGÄRDEN.
Skyll missilattacken på ”rebellerna” i Jemen. Skyll även på Iran. Anklagelserna är naturligtvis absurda. Det absolut sista tänkbara från Irans sida är att beväpna Jemens rebeller med missiler som kan bomba den saudiska huvudstaden. Men att anklaga CIA för att ligga bakom vore att sätta världen i brand. 
VAD SA SAUDIARABIENS UTRIKESMINISTER OM MISSILATTACKEN?
”It was an Iranian missile, launched by Hezbollah, from territory occupied by the Houthis in Yemen,” – så sade Adel bin Ahmed al-Jubeir.
 
ATT ÖPPET ANKLAGA CIA FÖR FÖRSÖKET TILL STATSKUPP VORE ETT ENORMT  POLITISKT MISSTAG.
Muhammed bin Salman låter CIA komma undan. Muhammed bin Salman har fått ett mäktigt ESS i rockärmen. USA vågar inte röra sig ur fläcken. USA vågar inte sabotera den gigantiska affären där andelar av Aramco Oil ska säljas. USA vågar inte frysa alla saudiska banktillgångar (”frysa” – stjäla) på Wall Street p g a inblandning i CIA-terrordådet i New York den elfte september 2001. CIA har ännu en gång lyckats begå ett gigantiskt politiskt misstag. Försöket till statskupp i Saudiarabien var ett djävulskt misstag.
Trump twittrar:

Would very much appreciate Saudi Arabia doing their IPO of Aramco with the New York Stock Exchange. Important to the United States! (4 nov). Okay – det var klokt. Men är det någon som inte fattar att det blir Kina som genomför köpet – och betalar i Yuan som kan växlas in mot rent guld på marknaderna i Hong Kong och i Shanghai. Affären är redan klar!!!

SENASTE BOMBEN – The New Arab (En ekonomisk vätebomb).
Över 1 200 bankkonton har spärrats – på order av Muhammed bin Salman.
(On tuesday, Saudi Arabian banks froze more than 1,200 accounts belonging to individuals and companies in the kingdom, part of Crown Prince Mohammed bin Salman’s ongoing purge).
 
Gustav Eriksson beslagtog en gång kyrkans egendomar. Han blev vår svenska landsfader och i våra historieböcker kallas han Gustav Vasa.

Nu har Saudiarabien fått sin landsfader – ”MbS”. Grattis!!!
 
Stackars alla journalister som ska ljuga åt CIA. De får inga anvisningar från Reuters. Ni stackars tomma skal som ska ljuga åt husbonden – varför skriver ni inte om det som inträffat? Sover ni oroligt?
Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

 

Det här inlägget postades i Brage, CIA, Energi, Maktmissbruk, sionism, Terrorism, Trump. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *