CIA:s UNDERRÄTTELSEARBETE HAR MISSLYCKATS TOTALT

LÅT DIG OMEDELBART KRÖNAS TILL KUNG – MUHAMMED BIN SALMAN!!!

GODNATT – Homo Sapiens sista militära supermakt på jorden.

 • Saudiarabiens ekonomiska samarbete med Kina har exploderat det senaste halvåret.
 • Saudiarabiens ekonomiska samarbete med Ryssland har exploderat det senaste halvåret.
 • Det av CIA påtvingade oljekriget mot Ryssland (i första hand) höll på att ruinera Saudiarabien.
 • Muhammed bin Salman ”MbS” gjorde upp med Putin och stoppade CIA:s beordrade oljekrig.
 • MbS organiserar historiens första saudiska kungabesök i Ryssland. Snacka om röda mattor i Kreml.
 • Saudiarabien köper det ryska luftförsvarssystemet S-400 – ett dråpslag mot NATO och CIA.
 • Kina, Ryssland och Muhammed bin Salman nästan omfamnar USA:s president Trump.
 • I Washington förbereds en riksrätt mot Trump, men The Deep State tvekar.
 • MbS skojar med Trump och höjde budet på hans vackra dotter till 200 av sina bästa kameler.
 • Personkemin mellan Putin, Xi Jinping, Trump och Muhammed bin Salman är som klippt och skuren.
Hela tiden har ”MbS” mött motstånd från landets prinsar och finanselit – som på olika sätt är knutna till CIA. Striderna har rasat lång tid – fram och tillbaka. Försäljningen av en mindre andel – motsvarande 5 % av Saudiarabiens stora kronjuvel Aramco Oil – har gått på tomgång i ett halvår. Det nyss avslutade mötet om landets stora satsning på en hypermodern ”jättestad” bemöttes med kompakt tystnad av landets finanselit. (Detta tystades ner i hela den förljugna världen). MbS insåg till slut vad som måste göras.
MbS HADE INGET VAL – CIA:s FEMTEKOLONN VAR DESSUTOM UTE EFTER HONOM.
Den lysande planen för landets framtid – Saudi Vision 2030 – bromsades effektivt av den korrupta makteliten. De ville lägga tjuvben på landets kronprins. De ville fortsätta att stjäla och stoppa i egna fickor allt de kunde komma över i stället för att ställa upp i nödvändiga investeringar i sitt eget land. Landets framtid står och faller med att tjuvpacket avlägsnas. MbS egen framtid står och faller med att landets CIA-nät måste klippas av.
CIA:s TVÅ FRÄMSTA KORT SOPADES UNDAN OMEDELBART.
 • Prins Mansour bin Muqrin tjänstgjorde som guvernör i en provins i söder. Han sköts ner i samband med ett flyktförsök i en armehelikopter. Alla privata jetflyg var strandade och hade flygförbud. Helikoptern störtade.
 • Prins Mutaib bin Abdullah avsattes snabbt från posten som chef för Saudiarabiens Nationella Garde. Han ersattes på direkten av en ny befälhavare. Allt var naturligtvis förberett i detalj. Bägge CIA-korten eliminerades!
ETT ÄR ABSOLUT SÄKERT – CIA:s UNDERRÄTTELSEARBETE HAR MISSLYCKATS TOTALT.
Att en så stor operation inte avslöjades i tid av CIA är helt ofattbart. Hela det kungliga familjeträdet har beskurits professionellt utan att CIA hann varna. Vilket fiasko för den amerikanska underrättelsetjänsten – ett sanslöst misstag.
CIA:s nya chef Mike Pompeo måste vara en i svärmen av imbecilla och odugliga idioter som omger Trump. Det måste vara där skon klämmer. Den serie av jättemisstag som CIA lyckats med under den senaste tiden tyder på ett mentalt dårhus i Washington. Hela det perversa konglomerat av mentalt deformerade galningar som svärmar runt Trump – betyder naturligtvis nationens undergång. Stackars alla snälla amerikaner. De dränks av träskets demoner. Det svärmar av pedofilringar runt maktens boningar i Washington. Hur är detta möjligt? Det går inte att förstå fenomenet.
DEN 4:E NOVEMBER 2017 ÅKTE CIA-PACKET PÅ ETT HELT OVÄNTAT KNOCKOUTSLAG.
En skickligare maktkupp har sällan genomförts i historien. Hela den förljugna världen tystnade i flera dagar. De köpta journalisterna väntade många dar på vad som skulle skrivas. Den märkliga tystnaden i den sjuka världens massmedia upprepades ännu en gång. Förra gången det hände var efter CIA:s misslyckade militärkupp i Turkiet. ”Gekaufte Journalisten” blir plötsligt förlamade i hela Mordors imperium. De måste invänta besked från husbonden.
NU MÅSTE DU – MUHAMMED BIN SALMAN – LÅTA DIG KRÖNAS TILL KUNG!!!
Tillfället är perfekt. Slå till medan CIA:s agentnät i landet är inspärrat. Rensningen inom landets prästerskap för några veckor sedan var ett hårt slag, men den 4:e november golvade du hela landets agentnät – på alla nivåer.
 
Exakt i denna stund måste MbS utses till kung i landet. Ordna en kröning som går till historien. Inbjud Trump, Putin och Xi Jinping till hedersgäster – tre presidenter av guds nåde. Ordna ett kalas som aldrig har skådats i kungarikets historia.
Efter kröningen måste du fortsätta att rensa ut quislingarna på alla nivåer. Alla som döms för korruption måste spärras av från omvärlden under många år. Du har inget val. Landet måste klippa av navelsträngen med CIA – precis som Turkiet har gjort. Först därefter kan landets framtidsvision förverkligas.
DE UTRIKESPOLITISKA KONSEKVENSERNA ÄR TEKTONISKA.
Tusentals konton har spärrats i Saudiarabien. Massor av konton i många länder i världen har ”frusits” på begäran av Saudiarabiens kung – på grund av anklagelser om omfattande ekonomiska bedrägerier. Detta ställer till enorma problem. De ekonomiska spelhålorna och skatteflyktparadisen följer inte order utan vidare. Vilket djävla kaos som väntar.
KOMMER DEN SAUDISKA FINANSELITEN ATT SLÄPPAS?
Naturligtvis inte. De måste spärras in under många år. De måste isoleras från omvärlden – framför allt tills läget har lugnat ner sig. Sannolikt blir mängder av korrupta höjdare inlåsta under många år. Det finns ingen väg tillbaka. Skulle alla dessa mutade drägg släppas är det bara en tidsfråga innan MbS avrättas. Hämnden kommer att bli fruktansvärd.
Allt talar för att CIA:s tjuvpack i Saudiarabien är borta från den historiska arenan för gott.
ISRAEL ÄR DEN SVÅRASTE FRÅGAN.
Kan Netanyahu vara så smart att han fattat att världsläget har genomgått en total förändring? Han må vara den mest kallhamrade massmördare i dagens värld – men han är lika fullt en intellektuellt vaken människa. Han är ett tomt mänskligt skal och sprängfull av rykande religiöst hat – MEN – lika förbannat är han en begåvad människa. Han är pragmatiker.
Många personer inom Israels säkerhetstjänst och många CIA-agenter i Saudiarabien var inblandade i förberedelserna inför CIA:s största terrordåd någonsin på hemmaplan – attacken mor New York den 11:e september 2001 (som dödade tre tusen amerikaner på några minuter). Nu sitter flera av de som var inblandade i planeringen av detta terrordåd fängslade i Saudiarabien. Netanyahu måste vara mycket orolig. När som helst kan en miljon email offentliggöras – mejl som ingen enda människa kan ifrågasätta. Om/när denna elektroniska kommunikation släpps exploderar USA.
Har Netanyahu fattat?
Han måste vara paralyserad av skräck – men han är långt ifrån ensam. Framtiden får utvisa hur Israel agerar.
Hela den förljugna världen är politiskt paralyserat – även Sverige. Våra folkvalda politiker var överens. De godkände att det svenska stridsflyget sattes in i massakern mot Libyen. De godkände att svenska soldater skulle kämpa tillsammans med NATO/CIA i massakern mot Afghanistan. De välkomnade alla flyktingar från Syrien som flydde undan slaktararmén ISIS – den armé av massmördare som organiserades av CIA/Mossad. Många svenskar åkte till Syrien och erbjöd lysande förmåner och goda utbildningsmöjligheter i vårt land. Sverige deltag inte med egen trupp i Syrien – väst hade ju satsat på legosoldater i stället. Hela Mordors imperium var inblandat i slakten på Syriens folk. Allt var mycket noggrant planerat – allt var koordinerat av CIA(Mossad.
Sverige var även djupt inblandad i den ”orangea revolutionen” i Ukraina som skapade ännu ett mänskligt helvete på jorden. Sverige är en av många sjuka vasallstater i ondskans krigarimperium i väst. Vi är den mest ryggradslösa vasallstaten av dem alla. Vi blundade både när vår egen statsminister Olof Palme mördades – liksom när Anna Lindh mördades. Vårt land är en stor skam för världens länder. Det är den obehagliga sanningen. Det är den nakna sanningen.
 
Vi är naturligtvis offer för ondskans hjärntvätt -precis som så många andra folk i historien.
Gode Gud – förlåt oss.
Brage Norin – Skogså Tankesmedja.
Det här inlägget postades i Brage, CIA, Maktmissbruk, NATO, SaudiArabien, Trump. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *