Brage om Kina och Indien

KINA SKULLE BLI VÄRLDENS VERKSTAD OCH INDIEN SKULLE BLI VÄRLDENS KONTOR.

Så enastående ”genialt” tänkte Wall Streets finansvampyrer. Men verkligheten blev inte som de tänkt sig. Kina hade egna framtidsvisioner. Indien fastnade i CIA:s fälla.

KINA OCH INDIEN GICK HELT SKILDA VÄGAR.

Kina har satsat på massor av kreativa utvecklingscentra. Ryssland har valt samma väg. Nu försöker Muhammed bin Salman skapa Mellanösterns första utvecklingscenter. För att kunna konkurrera i morgondagens värld behöver man skapa kokande kreativa miljöer där skapande människor får realisera sin drömmar. Utvecklingen måste frigöras från de stora företagen – som sitter fast i kortsiktig vinst.

Indiens satsning på telemarketing-bolag som driver in skulder från konsumenterna i väst är ett jättefiasko. Indiens satsning på att skapa billiga kontorsmiljöer är de stora företagen i väst är landets undergång. CIA:s sluga rådgivning driver Indien ner i avgrunden. USA:s stora företag knyter till sig slavarbetskraft – det är vad det handlar om – och Indien nappar. Galnare kan det inte bli.

INDIEN HAR INGET VAL.

Gå med i den asiatiska mega-satsningen ”den nya sidenvägen”. Kasta ut CIA-drägget ur landet. Det går åt helvetet för Indien om inte Modi vaknar. Att splittra landets befolkning på grund av kortsiktiga partipolitiska vinster – det är vad Modi håller på med. Modis politik är mentalt vanvett. Han är en katastrof för sitt land. Han måste sätta landets intressen före egna partitaktiska intressen.

VÄST HAR INGENTING ATT LÄRA INDIEN.

Demokratin i väst är ett sjukt skämt. CIA:s ”Gekaufte Journalisten” har tagit över alla nyhetsmedier. Folk röstar naturligtvis efter de intryck de får i massmedia. Partipolitikerna tävlar i opinionsundersökning efter opinionsundersökning. Spektaklet pågår dygnet runt – året runt. Ett ansikte som verkat trevligt drar till sig många röster. Det gäller att få rätt ansikte utåt. Detta är helt avgörande för varje parti. Alla politiker upprepar inlärda meningar och åsikter som går hem hos väljarkåren. Med dolda mikrofoner har massor av politiker avslöjats. Många politiker talar ett språk inför väljarna och ett helt annat privat. Allt är så väl inövat och väl förberett. Att se på partiledardebatter är den mest sjuka teater man kan skåda. Demokratin i väst har blivit ett skämt.

Om massmedia hade varit fria hade naturligtvis bilden sett annorlunda ut. Men i hela den förljugna världen styr CIA alla massmedia. Vår s k demokrati har urartat till ett motbjudande skådespel. Föraktet mot de etablerade partierna exploderar. Nya partier blommar upp som en reaktion mot det politiska svineriet. Problemet är att dessa nästan alltid attraherar synnerligen udda personer. Med tiden mognar förhoppningsvis de flesta av dessa nya partier – partier som nu växer fram som svampar ur jorden.

INDIEN ÄR PÅ VÄG ATT VAKNA.

Både Putin och Xi Jinping är politiska supergenier. Problemen med Indien är på väg att lösas. Under den senaste månaden har mycket hänt. Indien dras allt intimare in i BRICS-gemenskapen. En gemensam guldhandel planeras – en guldhandel som nästan helt dominerar handeln med verkligt fysiskt guld i världen. Västvärldens handel med guld är bara en handel med förgyllda papper – verkligt guld är inte inblandat. Det handlar endast om spekulationer om framtidens guldpriser. Wall Street har satt igång en guldkarusell som bara snurrar runt. Denna så kallade guldhandeln skulle styra priset på verkligt guld. Det fungerade ett tag – men snart krossas det perversa skådespelet.

You don’t need a weatherman to see which way the wind blows across Eurasia.

Till och med en skogsfilosof i norr ser skeendet – integrationen i Asien går inte att stoppa. Ett nytt århundrade föds – det Eurasiatiska århundradet. Nord Stream 2 fortsätter som vanligt trots att alla CIA:s språkrör ”språkar skit dygnet runt”. South Stream 1 och 2 växer vidare. Eventuellt byggs en ny förbindelse. Kanske en av gasledningarna tar vägen in till Bulgarien – för vidare transport till Serbien och Ungern och vidare till en serie andra länder i södra EU. Europa och Asien integreras ekonomiskt. Krigens epok närmar sig ett slut. En värld i fred växer fram. Skeendet går fram som en politisk tsunami.

USA SPLITTRAS – CIA SPLITTRAS – WALL STREET SPLITTRAS.

Råttorna börjar lämna den sjunkande skutan. Krigarimperiet har gått på grund. ”The Deep State” planerar att avsätta Trump – men mörkrets krafter är i upplösning. Miljoner amerikaner ber för sin president. Det som nu sker ”over there” övergår allt mänskligt förstånd. Det är den himmelska rättvisan vi skådar – det du gör mot andra gör du mot dig själv. Så enkelt är det.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Det här inlägget postades i Ascension, CIA, Framtid, korruption, Media, Putin, Trump, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *