CIAs blunder i SaudiArabien: USA har förlorat sin Arabiska vän

IT IS TOO LATE!

Mohammed Bin Salman is changed. He is now the “Saudi – Saddam”. But he will not be targeted for elimination like Saddam. CIA kan not kill him.

Det låter helt otroligt – men det är SANT!!!

Vladimir Putin tog nyss emot Saudiarabiens kung Salman bin Abdulaziz i Kreml. Över ett hundra saudiska affärsmän och inflytelserika personer inom den saudiska kungafamiljen var med vid Saudiarabiens första statsbesök i Ryssland den 4:e – 8:e oktober 2017.

EN SERIE ”STRATEGISKA” JÄTTEAFFÄRER HAR UNDERTECKNATS.  

 
Allt har gått på en historisk sekund. Varför är detta så viktigt? För att det handlar om Saudiarabien. Är det någon som tror att CIA vågar lönnmörda den nya saudiska kronprinsen? Nej – detta är redan för sent.
 
Så här i efterhand inser CIA sitt misstag. I två års tid har CIA gjort massor av försök att avsätta kungen och att stoppa Muhammed bin Salman – men CIA har misslyckats med alla försök – alla utan undantag! Muhammed bin Salman har flera gånger varit nära att luras i fällan – men han har klarat sig helskinnad varje gång. Varför skrivs det inte om detta i väst? Därför att väst är en del av den förljugna världen. Nästan ingen känner därför till denna historia.
 
VAKNA UPP – FÖRSÖK FATTA.
CIA:s misstag överallt i världen är bortom allt mänskligt förstånd. Krigarimperiet i väst har isolerat sig självt mycket effektivt. ”De Gud önskar förgöra gör han först tokiga” – de gamla visdomsorden är sanna.
USA är på väg att falla. Dollarn faller. The Fiscal Cliff är mycket nära.
 
Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

P.S.   Jag vill gärna formulera några ord till CIA:s språkrör som fyller nätet med sura artiklar mot Muhammed bin Salman. Ni är ute och cyklar. Var vänlig och inse faktum. Ni har inte en mikroskopisk chans att återigen lägga beslag på Saudiarabien. Ni tvingade landet att utlösa oljekriget mot Ryssland (i första hand). Vem bröt oljekriget? Det var MbS – och ni vet detta. Ni vet redan att MbS samarbetat länge med både Kina och Ryssland. Den briljanta planen ”Saudi Vision 2030” – är utvecklad i samarbete med Kina i första hand – men håller nu på att harmonieras med Rysslands framtidsvisioner. Acceptera faktum – ni har stött ifrån er Saudiarabien. Er tid är ute!

Era drömmar om konflikter mellan Iran och Saudiarabien är bara sjuka förhoppningar. Iran har inga som helst stormaktsdrömmar. Inga länder i Mellanöstern hotas av Iran. Ni ljuger dygnet runt. Er sjuka värld rasar samman mitt framför era ögon. Er tid är ute!
Under de senaste åren har Saudiarabiens elproduktion stigit dramatiskt. Man kan inte fortsätta att bränna olja eller naturgas på det sättet. Det är vansinne. Storsatsningen på kärnkraft är enda alternativet. Ryssland är teknikledande i hela världen. USA:s kärnkraftsindustri har havererat. Frankrike har inte fått ett enda kontrakt undertecknat på många år. Ryssland bygger nästan hela världens kärnkraft.
TACK GODE GUD FÖR DEN VÄRLD I FRED SOM ÄNTLIGEN ÄR PÅ VÄG.
Stackars hjärntvättade människor i Mordors rike. Alla människor som utsätts för en välplanerad hjärntvätt dukar under. Vi rår inte för det. Hoppas Gud att du inser att vi i grunden är snälla fina människor. Förlåt oss.
Brage Norin – Skogså Tankesmedja.
Det här inlägget postades i Brage, CIA, Energi, NATO, Pengar, politik, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *