Varför är även Socialdemokratin på reträtt?

”Det norska Arbeiderpartiet, svenska Socialdemokratins systerparti, gjorde ett katastrofval med drygt 27 % av rösterna. Socialdemokratin är på reträtt i hela Europa och i Frankrike är den närmast utrotad medan i Tyskland opinionssiffrorna för SPD, med Martin Schultz i spetsen, har gått i backen.

Att statsminister Löfven sitter kvar och administrerar den sämsta svenska regeringen på mången god dag kan endast förklaras med den goda konjunkturen och den borgerliga oppositionens handlingsförlamning. Vi har kris inom snart sagt varje politiskt huvudområde; asyl och integration, vård, skola, polis, försvar, säkerhet m.fl. De som inte ser detta är blinda!

I Sverige triumferar våldet och tilltron till hela rättsväsendet är på väg att eroderas, från polis och åklagare till domstolarna.”
Källa: Samtiden.se

Svenska Socialdemokratin är det parti som lockar till sig väljare som tror att gruppvälde är starkare än demokratisk frihet. Därför är Sverige en korporativ stat i Benito Mussolinis anda, styrd av starka fackföreningar. Vi har inte nått fram till demokratin. Oligarki, dvs gruppvälde råder ännu.

Men Sverige är på reträtt för att folket är väl intränade att inte ta sitt ansvar. Tillsammans med LO skapades en blandekonomi mellan starka anonyma grupper identitetslösa löntagare utan ambition att deltaga i det demokratiska falskspelet. Den statistiska procentuella årliga tillväxted av det materiella välståndet räcker hos en trygghets-längtande befolkning i numerär reträtt.

Socialdemokraternas Gunnar Myrdal  skrev boken: Kris i Befolkningsfrågan på 1930-talet. Och det lydiga folket lydde: Fyrtiotalisternas barnkullar fyllde ut midjan i befolkningspyramiden.

Nu väntar Socialdemokratis snabba kräftgång även i Sverige. Speciellt när budskapet i Claes Hedbergs nya bok: En oväntad vändning, har hunnit sjunka in om ett år eller två:

En oväntad vändning : den hittills dolda sanningen om det som kallas "Mordet på Palme"

Olof Palme blev kanske inte mördad, han lydde ett gott råd från CIA och flydde från Sverige med en fin statsbegravning som sin svepning.

Det här inlägget postades i Europa, Maktmissbruk, Media, migration, Palme, politik, sionism, Terrorism, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *