USA:s FALL ÄR NÄRA FÖRESTÅENDE

DROGERNA I USA DÖDAR DUBBELT SÅ EFFEKTIVT SOM VÄRLDSKRIG.

År 2016 dog cirka 64 000 personer av överdoser i USA. Detta ”katastrof-år” exploderade drogdöden i USA. Ökningen jämfört med året innan 2015 var hela 20% – ett nytt kusligt amerikanskt rekord. Katastrofen fortsätter med oförminskad styrka i år 2017. Preliminär statistik visar att det blir värre och värre.

I den takt som överdoser dödar människor i USA år 2016 – 64 000 personer – kommer 320 000 personer att dö i överdoser i USA under en femårsperiod. Ingen kan ta till sig vad som sker i det tysta. I många städer måste fryscontainrar hyras in för att sjukhusens resurser inte räcker till för att ta hand om alla döda kroppar. En majoritet av narkotikans offer är unga människor som tappat livslusten. Det handlar om ”ett nationellt nödläge”. USA sjunker djupare och djupare ner i knarkträsket.

JÄMFÖR MED DE AMERIKANSKA FÖRLUSTERNA UNDER DE TVÅ VÄRLDSKRIGEN.

Första världskriget började den 28 juli 1914 och varade till den 11 november 1918 (fyra år och 3,5 månader). 53 400 amerikanska soldater dog i strid under det första världskriget.

Andra världskriget började den 1:a september 1939 och varade till den 2:a september 1945 (sex år).

Drygt 251 500 amerikanska soldater dog i strid under det andra världskriget.

Under de drygt tio år de två världskrigen varade dog totalt 305 000 ”US-soldiers in Combat”.
 
Under fem år dör fler amerikaner av överdoser än under de bägge världskrigen tillsammans.
 
ANTALET SJÄLVMORD HAR ÖKAT TIO ÅR I STRÄCK
I dagens takt dör cirka 45 000 personer i USA p g a självmord varje år. Hälften skjuter ihjäl sig själva. Omkring 8 000 så kallade krigsveteraner begår självmord varje år. Denna grupp drabbas fruktansvärt. Drogerna anses vara en av de viktigaste orsakerna till den stigande självmordsstatistiken.
 
ANTALET DÖDA I TRAFIKEN.
Cirka 40 000 personer omkom i trafiken 2016 – en ökning med hela 6% från 2015. Trafikdöden 2016 slog många amerikanska rekord. Antalet döda steg med cirka 14% jämfört med år 2014 – den största 2-års ökning som uppmätts. Massor av analyser pekar mot att drogerna är huvudorsaken till den snabba ökningen av dödsfall i trafiken
 
DROGHELVETET HAR SLAGIT TILL MED FULL KRAFT I USA.
Fler än hälften av USA:s befolkning i åldersgruppen 24 – 34 år bor fortfarande hemma hos föräldrarna – oförmögna att skaffa sig en egen bostad. Drogberoende utpekas som en av huvudorsakerna. En mycket stor andel av USA:s ungdomar står utanför arbetsmarknaden. Återigen utpekas drogerna som en viktig orsak.
Wall Street Journal: ”the young are not in the Work force because they are on drugs or on disability or because their poor education”.
MEDELLIVSLÄNGDEN I USA MINSKAR!!!
USA är unikt. USA är nästan det enda land i världen där medellivslängden minskar. Drogerna pekas ut som huvudorsaken. Alla experter verkar vara överens.
HUR MÅNGA ÄR DROGBEROENDE I USA?
The 2015 survey”Uppskattningsvis använde över 27 miljoner amerikaner illegala droger den senaste månaden”. Detta är hårresande. Observera att antalet döda av överdoser ökade med hela 20% år 2016 jämfört med året innan 2015. Det är mycket sannolikt att en av tio amerikaner regelbundet använder illegala droger!!!!!!!!!

Citat ur rapport publicerad i Live Science – 8 sept 2016. The federal government used the definitions of ”substance use disorders” as they are explained in the American Psychiatric Association’s Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders.

The report said that an estimated 27.1 million people in the U.S. used an illegal drug in the past month. The national estimates are based on the findings of the National Survey on Drug Use and Health, an annual survey on drug use. The 2015 survey included interviews with about 67,500 people. About 1 in 12 Americans needed some form of substance use treatment. 

Nearly 21 million Americans ages 12 and older had a ”substance use problem” in 2015, according to a new federal estimate. SLUT CITAT

OJ, OJ, OJ, OJ, OJ – VAD KOMMER ATT HÄNDA?

När Sovjetunionen kollapsade för drygt 25 år sedan exploderade alkoholmissbruket i Ryssland. Miljoner människor söp ihjäl sig. Kriminaliteten exploderade överallt i landet. Ett storskaligt inbördeskrig var nära. Massor av föräldralösa barn sniffade lim för att döva hungern. Den humanitära katastrofen går inte att beskriva med ord.
Nu är det USA:s tur. När krigarimperiet kollapsar exploderar drogmissbruket i USA. Vi bevittnar början av imperiets fall. Det andra amerikanska inbördeskriget står för dörren. Imperiet kommer att brytas sönder med ett hundra procents säkerhet. Vad händer när förtroendet för dollarn rasar? Det utbryter panik och massplundringar i alla amerikanska storstäder. Alla amerikanska soldater utomlands kommer att kallas hem för att återställa ordningen – men ingenting hjälper. The Second Civil War är oundvikligt.
HUR KUNDE DEN STENRIKA ELITEN I USA GÖRA ETT SÅDANT HISTORISKT ”MEGA-MISSTAG”?
Varför togs beslutet att flytta en så stor del av den amerikanska produktionen utomlands till Asiens låglöneländer? Hur vågade Wall Street ta detta beslut? Utgången var given på förhand – USA:s handelsunderskott skulle rusa till skyarna. Detta visste naturligtvis CIA. Men detta bekymrade inte finansvampyrerna i USA ett dugg. De hade monopol på att trycka dollar. De hade nästan hela världen i sin hand. De tvingade alla sina lydiga kolonier att köpa amerikanska statsobligationer – och de kunde därigenom trycka pengar i all oändlighet. Drömmen om ett evigt amerikanskt världsherravälde fördunklade deras hjärnor. Den stenrika eliten i väst drabbades av hybris.
De räknade inte med att Ryssland skulle glida ur ur Wall Streets händer. De räknade inte med att Kina hade egna nationella drömmar. De räknade inte med att den ryska björnen och den kinesiska draken skulle finna varandra. Ett sådant historiskt skeende fanns inte ens i deras fantasi. Nu råder ett totalt kaos i Mordors rike.  Massor av tidigare allierade stater bryter sig lös från imperiets strypgrepp. Allt går med raketfart. Saurons onda öga skakar redan våldsamt. Nästan alla historiker har tagits på sängen, men en och annan har sett framtiden i sina kristallkulor.
VAR VÄNLIG OCH FATTA – USA:s FALL ÄR NÄRA FÖRESTÅENDE.
Hela västvärlden kommer att skaka våldsamt när dollarn kollapsar. Det blir ett totalt kaos i många storstäder i södra Europa. Men de scener som kommer att utspelas i EU går inte att jämföra med vad som händer i USA. Vi har ett tungt årtionde framför oss. Trösten är att det nästan bara är dollarn som ”kraschar”. De flesta andra valutor överlever. En ny valutakorg som reglerar världshandeln är på väg att skapas. Det blir gissningsvis i EU som det blev i Östeuropa när Sovjetunionen kollapsade. CIA:s femtekolonn måste rensas ut innan nationerna i EU kan helas. Massor av obehagliga sanningar kommer att skaka väst under många år – precis som hände i forna Östeuropa för drygt 25 år sedan. En liknande reningsprocess är oundviklig.
Brage Norin – Skogså Tankesmedja – ser mycket ljust på framtiden.
Det här inlägget postades i Brage, CIA, Europa, George Soros, Maktmissbruk, Media, migration, NATO, Pengar, politik, sionism, Terrorism, Trump. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *