Norge vill inte bli som Sverige!

Utlandet har koll: Svensk asylpolitik ett totalt misslyckande!

av Helena Palena

Foto: TT

Norge vill inte bli som Sverige!

Utlandet har koll! Trumps Last night in Sweden fick fick inget gehör av våra inhemska företrädare. Och Carl Bildt tycker att Sverige är ett välfungerande samhälle med en framgångsrik invandring. Hoppsan! Det måste han säga för annars blir inte Kissinger och Soros nöjda.

Det som sker i Sverige är snart utom kontroll. Som grodor kokas vi långsamt så det är tur att det kommer en norsk minister och säger sanningen. Enligt Sylvi Listhaug är svensk asylpolitik ett totalt misslyckande. Norska regeringen om besöket: Vill lära oss av Sveriges misstag

Heléne Fritzon nobbar Norges minister. Hon tycker att Listhaug ger en fel bild. Det var igår som migrationsminister Heléne Fritzon (S) ställde in ett länge planerat möte med Norges invandrings- och integrationsminister Sylvi Listhaug från Fremskrittspartiet. Fritzon menar att Listhaug försöker sprida en ”missvisande” bild av Sverige när hon säger att det finns så kallade ”no go”-zoner här. Men det gör det ju – 61 stycken. Russia Today har ett långt inlägg om hur det verkligenser ut i Sverige:
”Sixty-one neighborhoods throughout the country were identified in the latest Swedish police report as vulnerable areas, with 23 being categorized as particularly vulnerable, up from 15 last year. These hotspots are “characterized by a low socio-economic status where criminals have an impact on the local community,” according to the police definition.”

I Sverige begås ca 18 våldtäkter per dag. Bryr dom sig Löfven & Co! Nä! De vill ju öka invandringen! I ett normalt och fungerande samhälle skulle gränserna stängas direkt. Istället är det öppna spjäll. Igår blev en polis oprovocerat knivhuggen på Medborgarplatsen av en 17-åring –  ett marockanskt gatubarn enligt Fria Tider. MSM skriver 17-årig yngling. Man kan undra vad marockanen ville. Kanske komma in i värmen. Kanske skönare att sitta häktad än leva ett hårt liv på gatan. Kanske finkan blir den pappa och mamma som killen längtar efter.

…….

Det här inlägget postades i Brage, CIA, George Soros, Maktmissbruk, Människa, Media, politik, sionism, Terrorism, Trump. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *