JAG ÄR St. Germain. Jag kommer med Violetta Flamman


 
 
2017 +03-31  hälsningar 
Rolf Lagercrantz

Hälsningar alla,

här är frågan / svar-session från söndagar samtal. Som ni ser har jag lagt till den kanaliserade budskap från St. Germain. Ett stort tack till Zoe för hennes fortsatta flit i förser oss med dessa transkript.

Kärlek och ljus
James
www.meetup.com/ancient- uppvaknanden 
www.ancientawakenings.org 

tro är att se! 

”Detta var ett ögonblick, ett ögonblick som Har hyllats under en mycket lång tid”. 

Saint Germain och som tjänar som kanaliseras genom James McConnell

Dessa meddelanden gavs under vår vecka söndag Förbered for Change grupp i Phoenix, AZ den 27 augusti, 2017

[09:10]

Saint Germain

JAG ÄR St. Germain. Jag kommer med Violetta Flamman, violett ljus att fortsätta denna process som påbörjades för länge sedan, den process som ni alla kom hit med de ljusarbetare, ljuset delaktiga, ljuset krigare som du var och har återigen blivit.

Denna process är för alla att uppleva. Det är en uppstigningsprocess. Det är inte en övernattning uppvaknande. För vissa kan det vara, men för de flesta kommer det att bli en process. Och ni har rätt i mitt i den processen nu på grund av de energier som kommer in i planet och håller accentueras av galaktiska händelser himla händelser som sker i syfte att föra detta handlar om.

Du måste alla förstå att detta inte bara var en tillfällighet Eclipse. Detta var ett ögonblick, ett ögonblick som hyllats under en mycket lång tid. För åldrar nu. Ett ögonblick som är en katalysator för att åstadkomma dessa underbara och fantastiska förändringar som är på dig nu. Och eftersom vissa källor börjar säga, det finns ännu en händelse, en mindre händelse som kommer att leda till många fler händelser, många fler händelser, många fler ändringar innan den fullständiga ”övergången” kan förekomma.

Men det är detta en himmelsk händelse som har inträffat som är en katalysator nu att åstadkomma dessa mindre förändringar, dessa mindre händelser som leder till händelsen. Du kommer att börja känna detta eftersom det förekommer.

De av de mörka krafter som har varit så engagerade i att hålla ner dig, hålla mänskligheten nere för sina olika syften, de är nästan slut. Kan säga att de kör för sina liv.

Men förstår att deras liv är inte förverkas som man skulle kunna tro att de skulle vara. De kommer att tas upp, om de gör det möjligt att vara, kom tillbaka in i ljuset. Alla dina böner, alla dina kärlek i riktade mot dessa som kommer att åstadkomma detta. Låt dem att inse att även de vill vara fri. De vill vara fria från de bojor som har hållit dem. Trots att de har varit i kontroll, har de haft det liv du kan säga, de är trötta och trötta nästan lika mycket som du är eftersom de har genomfört denna mantel, denna mantel av mörker under en lång tid.

Många är nu redo att släppa denna. Det tar bara detta en mer katalyserande händelse för att åstadkomma detta. Det kommer att föra ut ur skuggorna tillbaka in i ljuset alla dessa sanningar som har täckts upp under en tid nu. De är på väg att avslöjas.

Vad du känner till som Republiken kommer att föras om igen. Inte den nya republiken men den gamla republiken. Vad var tänkt att vara blir nu verklighet.

Och ditt ekonomisystem, vad som har arbetat med under många decennier nu nära att realiseras som en fullständig övergång från det finansiella systemet, den finansiella skulden system som du känner till nu, i en ny härligare Golden Age system. Det kommer att leda så småningom till hela Golden Age och din femte dimensionella ny verklighet.

Det är dags nu för er alla, alla ni som konspirera till att arbetet föra ljuset till dina grannar, dina bröder, dina systrar, är det dags nu för dig att nå ut mer och mer. Bli som ärkeängeln Mikael har sagt krigarna, inte så mycket arbetarna längre. För som krigare du vidta åtgärder. Som krigare du sprider ljuset. Det är vad du var och en kom hit för att göra, var att dela och sprida ljuset. Dela och sprida vetskap om ett medvetande som vi alla är.

Så fortsätter nu mina bröder, mina systrar, att tro på er själva, att lita på er själva; att lita på att allt kommer tillsammans som den behöver. Allt är iscensatt som du hör många gånger men att du är den orkestrering. Och tillsammans allihop kommer att leda till denna New Golden Age på mänskligheten.

JAG ÄR St. Germain. Må fred och kärlek vara med er alla och violett ljus skina djupt inom dig som du fortsätter att sprida sig överallt du kan.

Det här inlägget postades i Ascension, Europa, Framtid, GESARA, NESARA, Ny Andlighet, Sananda, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *