Raka aktuella ord från tre Uppstigna Mästare nu i Juli 2017

 

Jag är Judas Iskariot och jag har ett viktigt meddelande till Er idag. Kabalen är besegrad och allt går fram med stormsteg nu. Den sista handläggningen av valutorna är avklarade och stunden är väldigt nära för dess frisläppande. Det är dags att förbereda er för ett överflöd av sällan skådat slag.

En ny Jord och en ny himmel håller på att födas i denna del av universum. Det är en helig energi som nu förs ner till Jorden. En helig och kärleksfull energi. Tar du in den i ditt hjärta så känner du stillheten och det heliga det för med sig. Om ni tar in denna energi och känner den i era hjärtan så kan inget gå fel. Allt ni gör kommer att manifesteras inför era ögon. Det är den här energin som bygger upp den kärleksfulla Jorden idag.

Se mer:  http://www.st-germain.se/judas-iskariot-via-ann-dahlberg-16-juli-2017/
English text:  http://sananda.website/judas-iscariot-via-ann-dahlberg-july-16th-2017/

 

I AM Adama. I AM known as the High Priest of Telos although I have many other names. I am here now to continue this mission that we are all on, to continue the training, to continue this program that because of you, because of you this group, all of you that encompass this group, because of you we are able to move ahead, move ahead with this program, to be on the schedule that we are on at this time.

As you have heard things are being stepped up. We as the Ascended Masters, the Galactics, those of us in Agartha, we are the ones that are working with you to help this process and to step everything up here for all of you and for all of those that you work with. Because this is a time and a moment that you have longed, for we have all longed for.

Se mer:  http://sananda.website/category/adama/

 

Jesus/Sananda – An Autobiography
Transcribed by Kathryn E. May, January 7, 2014, 8 PM, Los Angeles, CA

I would like to tell the story of my life as Jesus. I am Sananda Kumara. This is my spiritual name – my soul name. When I came to Earth I was given the name Yeshua ben Joseph, but those who knew me when I was young called me Emmanuel.

I will tell you many things that do not agree with the story of my life as it has been told in the Bible. Some of these corrections have been published in my New Scriptures, which were transcribed by the present scribe, Kathryn, who has agreed to take these messages and present them to the world until I am able to come to you in person. Some of the basic information also appears in her book, ”Who Needs Light?” However, I will now complete the story by writing my own biography.

I do this not because I care about whether people know me or not, but because of the implications it holds for my teachings. I do wish to bring accuracy and clarity about the message I intended to carry to Planet Earth, and it seems that now is a good time to do that.

I will try to give you a picture of the basic elements of my life, and I will touch briefly on my fundamental beliefs, which are far more simple and consistent than the Bible stories would have you believe. I came to tell of my love of God, of the wonders of God’s Creation, and to teach that Love is what truly matters in life, nothing more.

Jesus/Sananda Autobiography

   We are pleased to present Jesus/Sananda’s Autobiography and New Scriptures. As directed by Sananda, there will be no excerpts, no para-phrasing, no overview of His words. Let us all take responsibility to insure the continuing integrity of Sananda’s words, just as … Läs mer 

Det här inlägget postades i NESARA, Ny Andlighet, Pengar, politik, Sananda, UFO, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Raka aktuella ord från tre Uppstigna Mästare nu i Juli 2017

  1. Ove Svidén skriver:

    G20 mötet ledde fram till ett kollegialt handslag och två timmars möte mellan presidenterna Putin och Trump.

    Detta kan vara inledningen till en fredlig ny världsordning, med ett ärligt pengasystem.

    Kabalen av Wall Street Banksters och neokonservativa krigshetsare i CIA, Washington och NATO är nu på reträtt enligt den andligt kanaliserade litteraturen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *